Black Demis Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 2 hours ago, Artman13 said: Καλά που μου το είπες να μήν το κάνω update για όσο γίνεται. Άσε με τεντωσαν, πήρα ρολόι τώρα για να το έχω με μηχανή και έβαλα μέσα curve και τέλος https://www.swatch.com/el-gr/graphite-pay-svim100-5300/SVIM100-5300.html 1
EchiDNA Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 15 ώρες πριν, Black Demis είπε εψαξα εγω δεν εχει (οχι απο την μερια σου να κανεις κατι) τωρα βρήκα ενα ρόλοι (δεν ειναι smartwatch) στο οποιο εχει μεσα ενα τσειπακι nfc που γράφεις μεσα την κάρτα ετσι θα το εχω για διοδια Off topic Πάρε ένα epass να ξεμπερδεύεις.
flyer Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 12 minutes ago, EchiDNA said: Off topic Πάρε ένα epass να ξεμπερδεύεις. Η χρήση του φίλου αφορά δίκυκλο στο οποίο απαγορεύεται η χρήση epass για λόγους οδικής ασφάλειας... 1
EchiDNA Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 3 λεπτά πριν, flyer είπε Η χρήση του φίλου αφορά δίκυκλο στο οποίο απαγορεύεται η χρήση epass για λόγους οδικής ασφάλειας... Το είδα ότι έχει μηχανή, αλλά δε γνώριζα ότι απαγορεύεται σε μηχανές! Thanks! 1
Black Demis Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 39 minutes ago, EchiDNA said: Off topic Πάρε ένα epass να ξεμπερδεύεις. Στην μηχανή? Πως?
EchiDNA Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 4 ώρες πριν, flyer είπε Η χρήση του φίλου αφορά δίκυκλο στο οποίο απαγορεύεται η χρήση epass για λόγους οδικής ασφάλειας... 4 ώρες πριν, EchiDNA είπε Το είδα ότι έχει μηχανή, αλλά δε γνώριζα ότι απαγορεύεται σε μηχανές! Thanks! 3 ώρες πριν, Black Demis είπε Στην μηχανή? Πως? Δεν γίνεται. Λάθος 1
TasMan Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ναι, την είδαμε και τη φανταστική λειτουργικότητα του e-pass! Τις μισές φορές δε μου δούλευε και έπρεπε να κάνω μπρος πίσω σαν ηλίθιος μέχρι που τελικά ανακάλυψα ότι πρέπει να μπαίνω με αρκετή ταχύτητα μέσα με κίνδυνο αν δεν ανοίξει η μπάρα ή να πέσω πάνω της ή να πέσω όλος στα φρένα! Επεξ/σία 13 Απριλίου από TasMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα