lthanasis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Πρόσφατα αγόρασα την ταινία School of Rock. Πάω να την κάνω rip αλλά δεν γίνεται, κολλάει στο 18%. Νοικιάζω την ίδια ταινία από video club, ξεκινάω την ίδια διαδικασία (με DVDDecrypter) αλλά πάλι σταματάει στο 18%. Επίσης σε κάποιο σημείο μέσα στην ταινία, το βίντεο μου κολλάει στον υπολογιστή και φαντάζομαι θα είναι το ίδιο σημείο. Αποκλείω τη σύμπτωση, γιατί έγινε σε 3 διαφπρετικά δισκάκια. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Μήπως κάποια καινούρια προστασία; Εγώ πάντως δοκίμασα και με την τελευταία έκδοση του AnyDVD και πάλι τίποτα δεν έγινε.
cybereddie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 thn sygkekrimeni tainia, thn exw idi, ara den exei kapoio idiaitero protection(diaforetiko apo alla) mhpws to dvd-player sou exei adynamh aktina? mou etyxe se kapoies periptwseis. To exeis kairo?
lthanasis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Το έχω δοκιμάσει σε ένα DVD-Rom MSI, σε ένα DVDR TEAC καινούριο και σε ένα DVD-ROM Pioneer ενός φίλου μου, τίποτα δεν γίνεται. Δεν νομίζω να φταίνε οι συσκευές, το DVDR μου έχει διαβάσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
accipio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Ούτε εγώ είχα πρόβλημα με την ταινία αυτή. Μάλλον τα δισκάκια φταίνε.
lthanasis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Τι να πω, μπορεί, αλλά σε 3 διαφορετικά; Και δεν έχουν σημάδια από κάτω, μπορεί να έτυχε η παρτίδα αφού έρχονται όλα σε μια παρτίδα στα βιντεοκλαμπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.