Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

εχω περιπου 1 χρονο air fryer philips το ''μεσαιο'' μοντελο αν θυμαμαι καλα το 8αρι; κατι τετοιο, και παρατήρησα χθες οτι έβγαλε εντονη σκουριά κάτω απο τον κάδο..

αυτο δεν ειναι εντελώς ανθυγιεινό απο τη στιγμή που ο αέρας της σκουριας ''ψηνει'' το φαγητο μου; η επειδή είναι απο κάτω δεν μας επηρεάζει;

πως μπορώ να το διορθώσω ξέρει κανενας καποιο τρόπο; θεωρητικα δε προκειται να το καλυπτει η εγγύηση έτσι;να στειλω mail στη philips?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις

IMG_20240409_212604.jpg

IMG_20240409_212608.jpg

Δημοσ.

Ανθυγειηνο δεν ειναι. Πιθανοτατα ετρεξαν νερα με καποιο τροπο και γι αυτο σκουριασε. Δεν μπορεις να το επιδιορθωσεις με καποιο τροπο παρα μονο αν αλλαχτει ολη η κατω πλακα. Αν εχεις την εγγυηση ακομα, ζητα αντικατασταση.

Δημοσ.
On 11/04/2024 at 12:07, maparios said:

Καλησπέρα σε όλους!

εχω περιπου 1 χρονο air fryer philips το ''μεσαιο'' μοντελο αν θυμαμαι καλα το 8αρι; κατι τετοιο, και παρατήρησα χθες οτι έβγαλε εντονη σκουριά κάτω απο τον κάδο..

αυτο δεν ειναι εντελώς ανθυγιεινό απο τη στιγμή που ο αέρας της σκουριας ''ψηνει'' το φαγητο μου; η επειδή είναι απο κάτω δεν μας επηρεάζει;

πως μπορώ να το διορθώσω ξέρει κανενας καποιο τρόπο; θεωρητικα δε προκειται να το καλυπτει η εγγύηση έτσι;να στειλω mail στη philips?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις

IMG_20240409_212604.jpg

IMG_20240409_212608.jpg

Ανακύκλωση συσκευών…. Πλέον οι τιμές για νέο είναι χαμηλές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...