Προς το περιεχόμενο

σκουριά στο air fryer πως το διορθώνω;

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

εχω περιπου 1 χρονο air fryer philips το ''μεσαιο'' μοντελο αν θυμαμαι καλα το 8αρι; κατι τετοιο, και παρατήρησα χθες οτι έβγαλε εντονη σκουριά κάτω απο τον κάδο..

αυτο δεν ειναι εντελώς ανθυγιεινό απο τη στιγμή που ο αέρας της σκουριας ''ψηνει'' το φαγητο μου; η επειδή είναι απο κάτω δεν μας επηρεάζει;

πως μπορώ να το διορθώσω ξέρει κανενας καποιο τρόπο; θεωρητικα δε προκειται να το καλυπτει η εγγύηση έτσι;να στειλω mail στη philips?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις

IMG_20240409_212604.jpg

IMG_20240409_212608.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανθυγειηνο δεν ειναι. Πιθανοτατα ετρεξαν νερα με καποιο τροπο και γι αυτο σκουριασε. Δεν μπορεις να το επιδιορθωσεις με καποιο τροπο παρα μονο αν αλλαχτει ολη η κατω πλακα. Αν εχεις την εγγυηση ακομα, ζητα αντικατασταση.

On 11/04/2024 at 12:07, maparios said:

Καλησπέρα σε όλους!

εχω περιπου 1 χρονο air fryer philips το ''μεσαιο'' μοντελο αν θυμαμαι καλα το 8αρι; κατι τετοιο, και παρατήρησα χθες οτι έβγαλε εντονη σκουριά κάτω απο τον κάδο..

αυτο δεν ειναι εντελώς ανθυγιεινό απο τη στιγμή που ο αέρας της σκουριας ''ψηνει'' το φαγητο μου; η επειδή είναι απο κάτω δεν μας επηρεάζει;

πως μπορώ να το διορθώσω ξέρει κανενας καποιο τρόπο; θεωρητικα δε προκειται να το καλυπτει η εγγύηση έτσι;να στειλω mail στη philips?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις

IMG_20240409_212604.jpg

IMG_20240409_212608.jpg

Ανακύκλωση συσκευών…. Πλέον οι τιμές για νέο είναι χαμηλές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...