Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια ειδα ενα σμηνος μεγαλα πουλια, να πετανε προς βορα σε χαμηλο υψος.

Εκραζαν σαν παπιες και ηταν χαρακτηριστικα εντονο κιτρινο, σχεδον φωσφωριζαν στις 11 το βραδυ.  Απο σχημα απο κατω φανηκε σαν "σταυρος" με λεπτο σχετικα σωμα και φτερα

Εχει καποιος ιδεα τι ειδος μπορει να ηταν?

Δημοσ.
14 minutes ago, JakeKaufman said:

Τι άλλο μπορεί να ήταν, εκτός από ένα σμήνος πουλιών;

Ε προφανώς τι είδος είναι θέλω να μάθω. 

Συμορια από σπουργίτια? Από πάπιες από γλάρους? 

• Haha 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, imr είπε

Ε προφανώς τι είδος είναι θέλω να μάθω. 

Συμορια από σπουργίτια? Από πάπιες από γλάρους? 

Δεν μπόρεσες να καταλάβεις αν ήταν σπουργίτια ή πάπιες;Εχουν τεράστια διαφορά μεγέθους.

μπορεί να ήταν ο Nils Holgersson

• Confused 2
  • Haha 18
Δημοσ.
26 minutes ago, Ukforthemoment said:

Δεν μπόρεσες να καταλάβεις αν ήταν σπουργίτια ή πάπιες;Εχουν τεράστια διαφορά μεγέθους.

Ε δεν ήταν σπουργίτια προφανως, με πάπιες έμοιαζαν αλλά στο πιο λεπτό και κίτρινο φωσφοριζε. 

Λίγο χρώματος και μεγεθους ήταν πολύ εντυπωσιακό για αυτό και ψάχνω από περιέργεια τι μπορεί να ήταν. 

• Moderators
Δημοσ.

Σμήνος απο φοινικοπτερα λογικα. Αν και δεν τα λες κιτρινα, μπορεί να φάνηκαν έτσι λόγω της ώρας. Αν ειχες φωτο θα ηταν πιο εύκολο 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, Ukforthemoment said:

ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΔΕΣ!

Season 1 What GIF by Paramount+

• Haha 8
Δημοσ.
6 ώρες πριν, imr είπε

Καλησπέρα,

Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια ειδα ενα σμηνος μεγαλα πουλια, να πετανε προς βορα σε χαμηλο υψος.

Εκραζαν σαν παπιες και ηταν χαρακτηριστικα εντονο κιτρινο, σχεδον φωσφωριζαν στις 11 το βραδυ.  Απο σχημα απο κατω φανηκε σαν "σταυρος" με λεπτο σχετικα σωμα και φτερα

Εχει καποιος ιδεα τι ειδος μπορει να ηταν?

Πολλά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με ένα είδος από παπαγαλάκια που κάνουν τρομερή φασαρία όπου βρίσκονται.(στα πεύκα στο Παίδων πολλές μέρες γίνεται ένα χαμός από τέτοια)  Έχω ακούσει και άλλες φορές βράδυ ομαδικά να κινούνται ομαδικά προς Πεντέλη μεριά.

Πιθανώς να ήταν κάποια συμμορία από παπαγαλάκια. 😜

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
13 minutes ago, papoys1 said:

Πολλά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με ένα είδος από παπαγαλάκια που κάνουν τρομερή φασαρία όπου βρίσκονται.(στα πεύκα στο Παίδων πολλές μέρες γίνεται ένα χαμός από τέτοια)  Έχω ακούσει και άλλες φορές βράδυ ομαδικά να κινούνται ομαδικά προς Πεντέλη μεριά.

Πιθανώς να ήταν κάποια συμμορία από παπαγαλάκια. 😜

Έχω δει αρκετές φορές. Ήταν πολύ μεγαλύτερα για παπαγουλους και το κράξιμο ήταν ίδιο με παπιας/χηνας

3 hours ago, stormrain said:

Σμήνος απο φοινικοπτερα λογικα. Αν και δεν τα λες κιτρινα, μπορεί να φάνηκαν έτσι λόγω της ώρας. Αν ειχες φωτο θα ηταν πιο εύκολο 

Ναι λογικά κάτι τέτοιο ήταν. 

Δεν πρόλαβα να βγάλω φοτο εξαφανίστηκαν κατευθειαν

Δημοσ.

ιπταμενα στρουμφακια ηταν

Flying_Smurf_comics.jpg

9 hours ago, imr said:

Καλησπέρα,

Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια 

plot twist. 😛

κοπελιες του forum μενω βορεια προαστια.παμε για μπυρα?

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα, οι πάπιες κάνουν ''πα πα παα'' ή  "κουάκ κουάκ";

Έχω μωρό να διδάξω και έχω φτάσει σε αδιέξοδο.

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, gorilas13 said:

Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα, οι πάπιες κάνουν ''πα πα παα'' ή  "κουάκ κουάκ";

Έχω μωρό να διδάξω και έχω φτάσει σε αδιέξοδο.

Άσε το να το μάθει μόνο του

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...