imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Καλησπέρα, Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια ειδα ενα σμηνος μεγαλα πουλια, να πετανε προς βορα σε χαμηλο υψος. Εκραζαν σαν παπιες και ηταν χαρακτηριστικα εντονο κιτρινο, σχεδον φωσφωριζαν στις 11 το βραδυ. Απο σχημα απο κατω φανηκε σαν "σταυρος" με λεπτο σχετικα σωμα και φτερα Εχει καποιος ιδεα τι ειδος μπορει να ηταν?
JakeKaufman Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 hour ago, imr said: Εχει καποιος ιδεα τι ειδος μπορει να ηταν? Τι άλλο μπορεί να ήταν, εκτός από ένα σμήνος πουλιών; 1 1 1 7
imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 14 minutes ago, JakeKaufman said: Τι άλλο μπορεί να ήταν, εκτός από ένα σμήνος πουλιών; Ε προφανώς τι είδος είναι θέλω να μάθω. Συμορια από σπουργίτια? Από πάπιες από γλάρους? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 18 λεπτά πριν, imr είπε Ε προφανώς τι είδος είναι θέλω να μάθω. Συμορια από σπουργίτια? Από πάπιες από γλάρους? Δεν μπόρεσες να καταλάβεις αν ήταν σπουργίτια ή πάπιες;Εχουν τεράστια διαφορά μεγέθους. μπορεί να ήταν ο Nils Holgersson 2 18
imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 26 minutes ago, Ukforthemoment said: Δεν μπόρεσες να καταλάβεις αν ήταν σπουργίτια ή πάπιες;Εχουν τεράστια διαφορά μεγέθους. μπορεί να ήταν ο Nils Holgersson Ε δεν ήταν σπουργίτια προφανως, με πάπιες έμοιαζαν αλλά στο πιο λεπτό και κίτρινο φωσφοριζε. Λίγο χρώματος και μεγεθους ήταν πολύ εντυπωσιακό για αυτό και ψάχνω από περιέργεια τι μπορεί να ήταν.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Σμήνος απο φοινικοπτερα λογικα. Αν και δεν τα λες κιτρινα, μπορεί να φάνηκαν έτσι λόγω της ώρας. Αν ειχες φωτο θα ηταν πιο εύκολο 3
Dantε Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Κατασκοπευτικα drones ηταν. Στην Αθηνα θα τα βρεις σα περιστερια. 1 3
greekfragma Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 hour ago, Ukforthemoment said: Δεν μπόρεσες να καταλάβεις αν ήταν σπουργίτια ή πάπιες;Εχουν τεράστια διαφορά μεγέθους. μπορεί να ήταν ο Nils Holgersson ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΦΕΔΕΣ! 8
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, imr είπε Καλησπέρα, Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια ειδα ενα σμηνος μεγαλα πουλια, να πετανε προς βορα σε χαμηλο υψος. Εκραζαν σαν παπιες και ηταν χαρακτηριστικα εντονο κιτρινο, σχεδον φωσφωριζαν στις 11 το βραδυ. Απο σχημα απο κατω φανηκε σαν "σταυρος" με λεπτο σχετικα σωμα και φτερα Εχει καποιος ιδεα τι ειδος μπορει να ηταν? Πολλά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με ένα είδος από παπαγαλάκια που κάνουν τρομερή φασαρία όπου βρίσκονται.(στα πεύκα στο Παίδων πολλές μέρες γίνεται ένα χαμός από τέτοια) Έχω ακούσει και άλλες φορές βράδυ ομαδικά να κινούνται ομαδικά προς Πεντέλη μεριά. Πιθανώς να ήταν κάποια συμμορία από παπαγαλάκια. 😜 2 1
imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 13 minutes ago, papoys1 said: Πολλά σημεία της Αθήνας έχουν γεμίσει με ένα είδος από παπαγαλάκια που κάνουν τρομερή φασαρία όπου βρίσκονται.(στα πεύκα στο Παίδων πολλές μέρες γίνεται ένα χαμός από τέτοια) Έχω ακούσει και άλλες φορές βράδυ ομαδικά να κινούνται ομαδικά προς Πεντέλη μεριά. Πιθανώς να ήταν κάποια συμμορία από παπαγαλάκια. 😜 Έχω δει αρκετές φορές. Ήταν πολύ μεγαλύτερα για παπαγουλους και το κράξιμο ήταν ίδιο με παπιας/χηνας 3 hours ago, stormrain said: Σμήνος απο φοινικοπτερα λογικα. Αν και δεν τα λες κιτρινα, μπορεί να φάνηκαν έτσι λόγω της ώρας. Αν ειχες φωτο θα ηταν πιο εύκολο Ναι λογικά κάτι τέτοιο ήταν. Δεν πρόλαβα να βγάλω φοτο εξαφανίστηκαν κατευθειαν
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 ιπταμενα στρουμφακια ηταν 9 hours ago, imr said: Καλησπέρα, Χτες βραδυ επιστρεφοντας στο σπιτι βορεια προαστια plot twist. 😛 κοπελιες του forum μενω βορεια προαστια.παμε για μπυρα?
gorilas13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα, οι πάπιες κάνουν ''πα πα παα'' ή "κουάκ κουάκ"; Έχω μωρό να διδάξω και έχω φτάσει σε αδιέξοδο. 2
csontheline Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 1 hour ago, gorilas13 said: Ας μας πει κάποιος υπεύθυνα, οι πάπιες κάνουν ''πα πα παα'' ή "κουάκ κουάκ"; Έχω μωρό να διδάξω και έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Άσε το να το μάθει μόνο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις