Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, konet said:

Γιατί, αν βάλεις encrypted password, θεωρείς ότι δεν υπάρχει τρόπος να διαβαστούν τα emails σου; 😅

Δεν θα πάει ο χάκερ στον δύσκολο δρόμο να σπάσει το encryption. Υπάρχουν άλλοι πολύ πολύ ευκολότεροι τρόποι... μην το ψάχνεις.

Ok, με ssl/tls παντως, υπαρχει ασφαλεια, ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Με αυτά κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

Βάλε αυτά τα settings, κοίτα να μην κολλήσεις κανένα trojan, malware, virus κλπ ή βάλεις κανένα bloatware και θα είσαι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, μπορει καποιος να μου πει, τι 'σχεση' του thundebird, με το πως επηρεαζει τα emails που μπορει καποιος να τα δει μεσω του webmail;

Αν σβησω ενα εισερχομενο mail στον thunderbird, τοτε 'σβηνεται' γενικως απο τον server, οποτε, αν καποιος παει και μπει επειτα απο το webmail, δεν θα το δει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ρε παιδια, μπορει καποιος να μου πει, τι 'σχεση' του thundebird, με το πως επηρεαζει τα emails που μπορει καποιος να τα δει μεσω του webmail;

Αν σβησω ενα εισερχομενο mail στον thunderbird, τοτε 'σβηνεται' γενικως απο τον server, οποτε, αν καποιος παει και μπει επειτα απο το webmail, δεν θα το δει;

Πρέπει να βάλεις pop3 στο thunderbird και όχι imap

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, adi32 said:

Πρέπει να βάλεις pop3 στο thunderbird και όχι imap

Με pop3, οταν το σβησεις στο thunderbird, δεν θα το εμφανισει στο webmail;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mindreader είπε

Με pop3, οταν το σβησεις στο thunderbird, δεν θα το εμφανισει στο webmail;

Ναι δε θα το σβήσει. 

Έχει και μια επιλογή στα settings νομίζω που λέει να μη σβήνονται 

• Like 1
Δημοσ.
39 minutes ago, adi32 said:

Ναι δε θα το σβήσει. 

Έχει και μια επιλογή στα settings νομίζω που λέει να μη σβήνονται 

Μηπως ηθελες να πεις, οτι αν το σβησω στο thunderbird, οντως δεν θα το εμφανισει στο webmail;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μηπως ηθελες να πεις, οτι αν το σβησω στο thunderbird, οντως δεν θα το εμφανισει στο webmail;

Αν το σβησεις με pop3 δε θα σβηστεί και από το webmail 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, mindreader said:

Αυτό δεν έχει να κάνει με το εκάστοτε πρόγραμμα e-mail αλλά με τον τρόπο σύνδεσης στον mail server και τις ρυθμίσεις του client. Αν το προτόκολλο σύνδεσης είναι το IMAP η εξ ορισμού ρύθμιση στα περισσότερα προγράμματα είναι να πηγαίνει τα διεγραμμένα σε ειδικό φάκελο που συνήθως ονομάζεται trash. Από εκεί κάποιοι servers τα διαγράφουν μετά από ένα χρονικό διάστημα (συνήθως 30 ημερών) ή τα κρατούν επ' αόριστον μέχρι να γεμίσει ο διαθέσιμος χώρος οποτε και αρχίζουν τη διαγραφή από τα παλαιότερα προς τα νεότερα. Αν το προτόκολλο είναι το POP3, η εξ ορισμού σύνδεση στα περισσότερα clients είναι να διατηρούν τα μηνύματα που κατεβάζουν για ένα χρονικό διάστημα στον server και μετά να τα διαγράφουν.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι σε IMAP όλα τα μηνύματα μπορείς να τα δεις με τα διαγραμμένα να βρίσκονται στο φάκελο trash (εφόσον δεν έχει αδει΄΄ασει) ενώ σε POP3 θα τα βλέπεις όλα στον server για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά θα διαγράφονται (ανάλογα με τις ρυθμίσεις του client).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...