SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 3 ώρες πριν, Land_Of_Banania είπε Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και το διάλογο παίδες, βοηθάει πολύ. Πολύ πιθανό προβλήματα που έχω ακούσει για υδροψύξεις να αναφέρονται σε custom ή σε λάθη που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης. Παρόλα αυτά από αυτά που βλέπω σε μετρήσεις δεν ξέρω κατα πόσο είναι απαραίτητη. Βάζω το παρακατω Link για όποιον έχει όρεξη https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-9-7950x-cooling-requirements-thermal-throttling/ Η διαφορά σε απόδοση με AIO και air cooler είναι αμελητέα όπως τα λέει αυτός. Και δοκιμάζει με 420 AIO. Ρώτησα τηλεφωνικά και μου είπαν πως είναι μονό 64αρι. Ελπίζω να μην προκύψει καμιά έκπληξη στην πορεία. Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα τροφοδοτικό για ένα τέτοιο σύστημα? Για αυτά που γράφω παραπάνω σε γενικές γραμμές και 2-3 δίσκους ακόμα Μονα 64αρια σημαίνει όχι dual channel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαϊου 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μονα 64αρια σημαίνει όχι dual channel. Δύο ίδια θα είναι! Απλά δεν ειναι κιτ έτοιμο 2*64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα