Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διψάω απίστευτα και όσο νερό και να πιω, δεν μου αρκεί. Κατεβαζω τα αναψυκτικά σε δευτερόλεπτα (ένα monster 500 ml το κατεβάζω σε 5 λεπτά). Τι σας ξεδιψά; 

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.

να πας σε γιατρό να σου γράψει αναλυτικές αιματολογικές εξετάσεις γιατί η πολύ δίψα που έχεις, κρύβει αίτιο από πίσω.

και να πας σύντομα πριν κάψεις τα νεφρά σου και τη χοληδόχο από τα πολλά αναψυκτικά.

καλά για ζάχαρη δεν αξίζει καν να σχολιάσω.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μαν, νερο χλιαρο. 

Το θεμα μπορει να κλειδωθεί. 

1 minute ago, greekfragma said:

να πας σε γιατρό να σου γράψει αναλυτικές αιματολογικές εξετάσεις γιατί η πολύ δίψα που έχεις, κρύβει αίτιο από πίσω.

και να πας σύντομα πριν κάψεις τα νεφρά σου και τη χοληδόχο από τα πολλά αναψυκτικά.

καλά για ζάχαρη δεν αξίζει καν να σχολιάσω.

Πριν τα κάψει; Δεν τα έχει ηδη καψει; 

https://youtu.be/gD5IA51OdpM?si=L1RZEnj1fzBocJ9f

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Διψάω απίστευτα και όσο νερό και να πιω, δεν μου αρκεί. Κατεβαζω τα αναψυκτικά σε δευτερόλεπτα (ένα monster 500 ml το κατεβάζω σε 5 λεπτά). Τι σας ξεδιψά; 

Εμ θες σπίτι εμ θες και αναψυκτικά. Και όλα αυτά με 500 ευρώ. 

Δύσκολη απόφαση.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, paoke9 είπε

ζαχαρο εχεις μετρησει? για μετρα και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Τα πολλά αναψυκτικά μετά από αρκετά χρόνια φέρνουν ζάχαρο. Ότι έχει ζάχαρη επίσης δεν σε ξεδιψά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεβάζω και εγώ αυτή την παλιά εκπληκτική διαφήμιση της Adidas 

Επεξ/σία από txcellas
  • Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...