Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήδη μήνυμα της Google ενημερώνει χρήστες συσκευών Android ότι το νέο δίκτυο εντοπισμού θα τεθεί σε εφαρμογή εντός των αμέσως επομένων ημερών.

Η ενεργοποίηση του πολυαναμενόμενου δικτύου Find My Device της Google βρίσκεται προ των πυλών. Σε email το οποίο εντόπισε το 9to5Google, η εταιρία ενημερώνει τους χρήστες πως θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία το αμέσως επόμενο διάστημα. Το νέο δίκτυο χρησιμοποιεί δεδομένα από εκατομμύρια άλλες συσκευές Android προκειμένου να εντοπίσει την τοποθεσία χαμένων κινητών και αξεσουάρ, αντίστοιχα με το σύστημα που εφαρμόζεται ήδη από την Apple και την Tile.

Το email αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο προκειμένου "να εντοπίζουν κάθε συμβατό Fast Pair αξεσουάρ που έχει αποσυνδεθεί από τη συσκευή" ή βρίσκεται εκτός σύνδεσης, όπως ακουστικά και trackers. Παράλληλα, οι χρήστες θα λαμβάνουν ενημέρωση στη συσκευή τους όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη και έχουν τη δυνατότητα αποσύνδεσης από το δίκτυο μέσω του Find My Device στο διαδίκτυο.

Η Google ανακοίνωσε αρχικά την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου Find My Device το 2023. Όμως, η ενεργοποίηση του βελτιωμένου δικτύου καθυστερούσε, καθώς η εταιρία περίμενε να κυκλοφορήσει η Apple ειδοποιήσεις για άγνωστο tracker για όλες τις συσκευές, όχι μόνο τα AirTags.

A series of screenshots showing an Android phone opting in to the new Find My Device network.

Από τη στιγμή που η Apple ετοιμάζεται να εφαρμόσει ευρύτερες λειτουργίες αποφυγής ανεπιθύμητης παρακολούθησης, μέσω του iOS 17.5, η ενεργοποίηση του δικτύου Find My Device της Google φαίνεται πως θα προχωρήσει άμεσα. Ήδη ορισμένοι χρήστες Android αρχίζουν να βλέπουν μια νέα ρύθμιση "Εντοπισμού offline συσκευών" μέσα από την τελευταία beta του Google Play Services, επομένως ίσως πολύ σύντομα να έχουμε και την επίσημη, πλήρη ενεργοποίηση της υπηρεσίας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει πρόταση για αγορά tags; που μπορεί να γίνει από την Ελλάδα; Ποια θεωρείτε καλύτερα; Χρήση πχ σε Βαλίτσες, αυτοκίνητο, κλειδιά κλπ

Έχω βρει αυτά που νομίζω είναι πολύ καλά σε σχέση με https://www.tile.com/ και https://chipolo.net/en/products/chipolo-one-point

https://pebblebee.com/products/clip-for-android?variant=43931993473268

όμως οι τρόποι αποστολής είναι ακριβοί για Ελλάδα:

image.png.8c6b5252a3fce25391cce07433873807.png

 

Επίσης σε δημοσιεύματα γράφουν ότι το η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά προς το παρόν.

Επεξ/σία από panosvo
Δημοσ.
21 hours ago, panosvo said:

Υπάρχει πρόταση για αγορά tags; που μπορεί να γίνει από την Ελλάδα; Ποια θεωρείτε καλύτερα; Χρήση πχ σε Βαλίτσες, αυτοκίνητο, κλειδιά κλπ

Έχω βρει αυτά που νομίζω είναι πολύ καλά σε σχέση με https://www.tile.com/ και https://chipolo.net/en/products/chipolo-one-point

https://pebblebee.com/products/clip-for-android?variant=43931993473268

όμως οι τρόποι αποστολής είναι ακριβοί για Ελλάδα:

image.png.8c6b5252a3fce25391cce07433873807.png

Επίσης σε δημοσιεύματα γράφουν ότι το η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά προς το παρόν.

Chipolo Point One, προσοχή στην ελλάδα εχουν μόνο τα chipolo one, τα οποια ειναι μονο bluetooth trackers.

Τα chipolo point one, είναι τα μόνα που δουλεύουν στο δικτυο της google, αλλά προς ειναι σε κατάσταση preorder και το 2o batch (στο οποιο μαζευονται παραγγελιες τωρα) θα αποσταλει 2 ιουνίου.

  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωχ.. 

Το παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα και έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα moto tag με uwb. 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...