sfakattack Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Καλησπέρα σας, είμαι σε αναζητηση στρώματος και βγαίνοντας για ψάξιμο ειδα πως οι τιμές για κάτι αξιοπρεπές , έχουν ξεφύγει. Σε έρευνα μέσω Google μου εμφάνισε την εν λόγω εταιρεία που δινει πολύ μεγάλη εγγύηση και το κυριότερο οι κριτικές που έχει στην Google είναι και πολλές και άψογες πραγματικά. Οι τιμές πολύ καλες επίσης. Αναρώτιεμαι επομένως αν κανεις από εδώ έχει εμπειρία με τα στρώματα τους. Θα εκτιμησω κάθε απάντηση μόνο για τα συγκεκριμένα στρώματα ομως. Για τα υπόλοιπα έχω κανει την έρευνα μου απλα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να εξοικονομήσω χρηματα
andreaspA Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, sfakattack είπε Για τα υπόλοιπα έχω κανει την έρευνα μου απλα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να εξοικονομήσω χρηματα τα Αττικα Στρωμ δεν τα εχεις δει.
TasosPk Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Πρίν απο κανα 2μηνο και ψάχνοντας εντατικά για στρώμα κατέληξα στο Στρώμα Premium mini-Pocket 7 Ζωνών της Afronline. Kριτήριο ηταν η τιμή σε συνδιασμό με τις προδιαγραφές που διάβασα, πέρασα απο την έκθεση στην Σταυρούπολη το δοκίμασα και με έπεισε. Δέν εχω κάποια εμπειρία με premium στρωματα κλπ. οποτε δεν μπορω να το συγκρίνω με αλλες εταιρίες. Απο την πρώτη μερα αισθάνομαι οτι κοιμάμαι σε συννεφάκια
sfakattack Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 14 ώρες πριν, TasosPk είπε Πρίν απο κανα 2μηνο και ψάχνοντας εντατικά για στρώμα κατέληξα στο Στρώμα Premium mini-Pocket 7 Ζωνών της Afronline. Kριτήριο ηταν η τιμή σε συνδιασμό με τις προδιαγραφές που διάβασα, πέρασα απο την έκθεση στην Σταυρούπολη το δοκίμασα και με έπεισε. Δέν εχω κάποια εμπειρία με premium στρωματα κλπ. οποτε δεν μπορω να το συγκρίνω με αλλες εταιρίες. Απο την πρώτη μερα αισθάνομαι οτι κοιμάμαι σε συννεφάκια Άρα συμφωνείς και εσυ με τις αξιολογήσεις. Thnx. Για να δούμε. Άλλος παιδια;
Charismo Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Κατέληξα κι εγώ σε στρώμα από τους συγκεκριμένους πριν από δυο-τρία χρόνια και είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος. Μου το έφεραν στο σπίτι, το ανέβασαν επάνω και είναι από τα καλύτερα στρώματα που έχω πάρει σε τιμή στο 1/3 από τις γνωστές εταιρίες. Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς μοντέλο ήταν, αλλά από τότε πήρα και μαξιλάρι και δεύτερο στρώμα. Δεν ξαναδίνω 800 και βάλε ευρώ για στρώμα που βουλιάζει στους πρώτους μήνες. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από Charismo 1
andreaspA Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, Charismo είπε Δεν ξαναδίνω 800 και βάλε ευρώ ο Ευαγγελατος ειναι ο υπαιτιος για αυτο. Με εκεινη την εκπομπη που εκλεισαν ολοι οι στρωματαδες και μετα μας εγδυναν οι μεγαλοστρωματαδες. Το καναμε πυρηνικη φυσικη το στρωμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα