Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να πληρωσω μεσα απο το σιτε της ΑΑΔΕ τον ενφια με καρτα revolut και μου βγαζει απορριψη συναλλαγης απο την τραπεζα. την πρωτη φορα εκανα απορριψη εγω γιατι δεν ειχα λεφτα μεσα στο λογαριασμο και αφου εβαλα χρηματα στον λογαριασμο της revolut  δεν με αφηνει. μεσα απο την εφαρμογη της revolut δεν φαινεται πουθενα η συγκεκριμενη συναλλαγη. εχω προσπαθησει πολλες φορες χωρισ αποτελεσμα . καμμια ιδεα?   

Δημοσ.

Είμαι 99% σίγουρος ότι δε γίνεται. Όπως και με Payzy. Δε δέχεται πληρωμές η ΑΑΔΕ από τέτοιες neobank fintech κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pkout είπε

προσπαθω να πληρωσω μεσα απο το σιτε της ΑΑΔΕ τον ενφια με καρτα revolut και μου βγαζει απορριψη συναλλαγης απο την τραπεζα. την πρωτη φορα εκανα απορριψη εγω γιατι δεν ειχα λεφτα μεσα στο λογαριασμο και αφου εβαλα χρηματα στον λογαριασμο της revolut  δεν με αφηνει. μεσα απο την εφαρμογη της revolut δεν φαινεται πουθενα η συγκεκριμενη συναλλαγη. εχω προσπαθησει πολλες φορες χωρισ αποτελεσμα . καμμια ιδεα?   

https://www.taxheaven.gr/news/66871/plhrwmh-forologikwn-ypoxrewsewn-me-kartes-xenwn-trapezwn

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...