pkout Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 προσπαθω να πληρωσω μεσα απο το σιτε της ΑΑΔΕ τον ενφια με καρτα revolut και μου βγαζει απορριψη συναλλαγης απο την τραπεζα. την πρωτη φορα εκανα απορριψη εγω γιατι δεν ειχα λεφτα μεσα στο λογαριασμο και αφου εβαλα χρηματα στον λογαριασμο της revolut δεν με αφηνει. μεσα απο την εφαρμογη της revolut δεν φαινεται πουθενα η συγκεκριμενη συναλλαγη. εχω προσπαθησει πολλες φορες χωρισ αποτελεσμα . καμμια ιδεα?
MikeJ Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Είμαι 99% σίγουρος ότι δε γίνεται. Όπως και με Payzy. Δε δέχεται πληρωμές η ΑΑΔΕ από τέτοιες neobank fintech κλπ. 1
Mr_Terror Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Ούτε πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς δέχεται.Μαλλον δεν δέχεται όλες τις κάρτες.
PK1926 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, APapsda είπε Μόνο από ελληνικές τράπεζες γίνεται πληρωμή Και απο τραπεζες του εξωτερικου γινεται. Πληρωμή φόρων και τελών από χώρες της Ζώνης SEPA | ΑΑΔΕ (aade.gr)
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, pkout είπε προσπαθω να πληρωσω μεσα απο το σιτε της ΑΑΔΕ τον ενφια με καρτα revolut και μου βγαζει απορριψη συναλλαγης απο την τραπεζα. την πρωτη φορα εκανα απορριψη εγω γιατι δεν ειχα λεφτα μεσα στο λογαριασμο και αφου εβαλα χρηματα στον λογαριασμο της revolut δεν με αφηνει. μεσα απο την εφαρμογη της revolut δεν φαινεται πουθενα η συγκεκριμενη συναλλαγη. εχω προσπαθησει πολλες φορες χωρισ αποτελεσμα . καμμια ιδεα? https://www.taxheaven.gr/news/66871/plhrwmh-forologikwn-ypoxrewsewn-me-kartes-xenwn-trapezwn
adampao Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Στις 10/4/2024 στις 6:22 ΜΜ, Ukforthemoment είπε https://www.taxheaven.gr/news/66871/plhrwmh-forologikwn-ypoxrewsewn-me-kartes-xenwn-trapezwn Οι συναλλαγές απορρίπτονται όσα άρθρα και αν υπάρχουν δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα