ennia Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 αυτη τη σειρα δεν μπορω να τη βρω να τη δω πουθενα με ελληνικους υποτιτλους, μετα απο πολυ ψαξιομο μου την εμφανισε στη prime video αλλα μονο όταν ειμαι αποσυνδεδεμενος. οταν κανω login με τους κωδικους μου δεν την εμφανιζει. Υ.Γ εχω 2 λογαριασμους εναν πολωνικο και εναν νιγηριανο. ελληνικο δεν εχω .🙃
shodan Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Στο amazon δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας. Ούτε και καμία άλλη μεγάλη πλατφόρμα την έχει διαθέσιμη από ότι βλέπω με μια γρήγορη αναζήτηση. Μόνη σου επιλογή το stremio.
ennia Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 22 ώρες πριν, shodan είπε Στο amazon δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας. Ούτε και καμία άλλη μεγάλη πλατφόρμα την έχει διαθέσιμη από ότι βλέπω με μια γρήγορη αναζήτηση. Μόνη σου επιλογή το stremio. δεν εχει υποτιτλους μετα τα 6 πρωτα επεισοδια
shodan Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Έχεις δίκιο. Είναι στη λίστα μου να τη δω και εγώ και δεν το ήξερα. Έψαξα και στα γνωστά στέκια υποτίτλων και δυστυχώς ούτε εκεί έχουν βγάλει για τα υπόλοιπα.
sargus Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Εγώ την είδα με Αγγλικούς υπότιτλους. Πολύ καλή σειρά! Προτείνεται σε όσους αρέσει το είδος. 1
ennia Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 για 2 σειρες εχω σκασει και δεν μπορω να βρω υποτιτλους για να δω τη συνεχεια. Gangland undercover η δευτερη σεζον δεν εχει υποτιτλους the bureau. κριμα...
tasanton Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Βλεπω αυτό τον καιρό τη σειρά με αγγλικούς υπότιτλους (hard coded). Από το ολότελα καλή κι η Παναγιωταινα. Το μόνο πρόβλημα είναι,ότι όταν μιλάνε αγγλικά δεν εχει υπότιτλους και κάποια τα χάνεις. φοβερη σειρά όμως. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2024 από tasanton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα