M A T R I X Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 https://www.kotsovolos.gr/imaging/action/accessories/234069-null σε μισή τιμή για όσους ενδιαφέρονται. 19,90€ τελική τιμή με παραλαβή από κατάστημα 22,89€ τελική τιμή με αποστολή Skroutz/GoPro από 38€/40€ 2 1 1
Dantε Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Πριν 2 βδομαδες το παρελαβα απο aliexpress με 4,22Ε. Οκ ναι δεν ειναι το γνησιο, αλλα και; Ιμαντες με μια πλαστικη βαση ειναι.
HatTrick Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Πριν 2 βδομαδες το παρελαβα απο aliexpress με 4,22Ε. Οκ ναι δεν ειναι το γνησιο, αλλα και; Ιμαντες με μια πλαστικη βαση ειναι. over priced τα παρελκομενα της go pro,ενω υπάρχουν third party κατασκευαστες με πραγματικά πολύ αξιοπιστα προιόντα στο 30% της τιμής που εχει η go pro.Απο την go pro αξιζει να αγοράσεις μονο την κάμερα,αντε και καμία μπαταρια (και φυσικά την εξτρα εγγυηση που δίνει...) 1
Turbani Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 22 λεπτά πριν, HatTrick είπε over priced τα παρελκομενα της go pro,ενω υπάρχουν third party κατασκευαστες με πραγματικά πολύ αξιοπιστα προιόντα στο 30% της τιμής που εχει η go pro.Απο την go pro αξιζει να αγοράσεις μονο την κάμερα,αντε και καμία μπαταρια (και φυσικά την εξτρα εγγυηση που δίνει...) Ποιοι ειναι αυτοι οι κατασκευαστες γιατι ψαχνω? Καποιο link? 1
TsironakosMix Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δεινεις 40ε. Παιρνεις το Accessories Κιt για Gopro απο το Alliexpress και ξεμπερδευεις μια και καλη.
deukaleionas Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Παιδιά που μπορώ να πάω ή να στείλω την gopro μου, για μια αλλαγή στο τζαμακι? Μου έσπασε λόγω πτώσης
CleanthisD Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 57 minutes ago, deukaleionas said: Παιδιά που μπορώ να πάω ή να στείλω την gopro μου, για μια αλλαγή στο τζαμακι? Μου έσπασε λόγω πτώσης Ποια GoPro έχεις και ποιο τζαμάκι σου έσπασε;
deukaleionas Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 11 ώρες πριν, CleanthisD είπε Ποια GoPro έχεις και ποιο τζαμάκι σου έσπασε; Έχω την 8 και μου έσπασε το μπροστά το μικρό του φακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα