Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μια απορία σχετικά με το facebook θα ήθελα να πω.

Όταν έχεις δυο-τρεις λογαριασμούς και μπλοκάρεις ή σε μπλοκάρουν από τον έναν λογαριασμό μπορούν να βρουν και τους υπόλοιπους που έχεις με διαφορετικό όνομα όμως;

Ευχαριστώ.

• Haha 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα το γραφω εδω. εχει εδω και λιγους μηνες που μου ερχονται συνεχεια ειδοποιησεις φιλιας ενω εχω απενεργποιησει αυτη την επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις.εχω επισκεφθει πολλα προφιλ οπως συνηθιζεται.κανενα απο αυτα που μου εκαναν αιτημα φιλιας δεν θυμομουν να το ειχα επισκεφθει.τωρα ομως ξαφνικα μου ηρθε απο ενα που ειχα επισκεφθει πριν 1-2 μηνες και το θυμαμαι .

τελικα μπορουν να δουν ποιος σε επισκεπτεται στο προφιλ σου η' οχι? υπαρχουν διαφορες; αποψεις στον γουγλη που εψαξα.διφορουμενες.

η' απλα ο μαρκος παρακολουθει σε ποια προφιλ μπαινεις και σου στελνει μετα ειδοποιησεις φιλιας απο μονος του?

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

τελικα μπορουν να δουν ποιος σε επισκεπτεται στο προφιλ σου η' οχι? υπαρχουν διαφορες; αποψεις στον γουγλη που εψαξα.διφορουμενες.

Kαμια διφορουμενη αποψη, δεν μπορει να δει κανεις αν επισκεπτεσαι το προφιλ του.

Τωρα αν ο αλγοριθμος του Μαρκου βλεπει οτι περνας μια βολτα καθε τοσο και σου προτεινει το ατομο για φιλο, δεν θα μου εκανε εντυπωση.

• Like 3
Δημοσ.

πως μπορω να σταματησω να λαμβανω ειδοποιησεις φιλιας? πριν δεν ειχα αυτην την καταιγιδα αιτησεων φιλιας στις ειδοποιησεις μου.εχω παει στις ρυθμισεις και εκλεισα καποιες ειδοποιησεις,αλλα δνε ξερω μηπως παρελειψα κατι.δεν ειμαι πολυ του φατσαμπουκ για να το ξερω,το εχω μονο για να στελνω μυνηματα και για δουλειες-πληροφοριες εταιρειων.

ειδα ενα μυνημα που ειχα ξεχασει να δω,μπορει αυτο να φταιει.

Αναφορά σε κείμενο
Φαίνεται ότι κάποιος μπορεί να έχει αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας Facebook. Για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Facebook.
Για την προστασία σας, μέχρι να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας, δεν μπορεί κανείς να σας δει στο Facebook.

Ασφαλίστε το λογαριασμό σας τώρα

Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα ασφάλειας του Facebook

Δημοσ.
6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

πως μπορω να σταματησω να λαμβανω ειδοποιησεις φιλιας? πριν δεν ειχα αυτην την καταιγιδα αιτησεων φιλιας στις ειδοποιησεις μου.εχω παει στις ρυθμισεις και εκλεισα καποιες ειδοποιησεις,αλλα δνε ξερω μηπως παρελειψα κατι.δεν ειμαι πολυ του φατσαμπουκ για να το ξερω,το εχω μονο για να στελνω μυνηματα και για δουλειες-πληροφοριες εταιρειων.

ειδα ενα μυνημα που ειχα ξεχασει να δω,μπορει αυτο να φταιει.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Θες να μην σου στέλνουν αιτήματα φιλίας η θες να μην σου εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις οι προτάσεις φιλίας; Διαφορετικό το ένα από το άλλο. Για τα αιτήματα φιλίας μπορείς να το μπλοκάρεις από τις ρυθμίσεις, αλλά μετά αν πχ θελήσεις να πεις σε κάποιον ότι το προφίλ μου είναι το τάδε βρες με και κάνε με add, δεν θα μπορεί να σε κάνει add και να σου στείλει αίτημα, θα πρέπει να τον κάνεις add εσύ. Για το άλλο με τις ειδοποιήσεις για προτάσεις φιλίας δεν γνωρίζω ούτε εγώ πως να το σταματήσω. 

Δημοσ.

το δευτερο που δεν. ξερεις και εσυ.παντως εκανα νεο συνθηματικο βλεποντας την ειδοποιηση για χακαρισμα.την ειχα αμελησει νομιζα οτι ηταν μουφα απο το φατσαμπουκ ,ας ελπισω να λυθει ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...