stavrosgk1011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Καλησπέραααα! Βρίσκομαι στο δεύτερο έτος των σπουδών μου στη συγκεκριμένη σχολή, ωστόσο πρακτικά έχω χάσει το πρώτο έτος λόγω υγείας. Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία; Εάν αφιερώσεις ψυχή και σώμα στις απαιτήσεις της σχολής, μπορείς να την τελειώσεις στην ώρα τής ή έστω μισό χρόνο αργότερα , ακόμα και αν έχεις χάσει το πρώτο έτος; Αναφορικά με τα μαθήματα, έχω περάσει όλα τα μαθήματα τού α' εξαμήνου και τώρα στο εαρινό πάω δυναμικά για το 7/7 , παρακολουθώντας παράλληλα ορισμένα μαθήματα του δ' εξαμήνου, ώστε να έχω μια επαφή και να τα δώσω στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου.
Lilith19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Κάποιος που γνωρίζει παραπάνω για τη συγκεκριμένη σχολή θα μπορέσει να σου δώσει πιο στοχευμένες πληροφορίες, ωστόσο, αν δεν υπάρχουν περιορισμοί όπως μαθήματα - αλυσίδες, ανώτατο όριο μαθημάτων ανά εξάμηνο κτλ, με σωστό διάβασμα και αφοσίωση δεν μου ακούγεται ανέφικτο αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με άτομα μέσα από τη σχολή σου για να σε κατευθύνουν περαιτέρω και πιο συγκεκριμένα. Καλή επιτυχία στον στόχο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα