Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Κανένα σκίσιμο δεν προβλέπεται. 

Ακόμα κι αν η ελληνική νομοθεσία προβλέπει κάποιο πρόστιμο, στην Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει κάτι, θα είναι για το οποιο τυπογραφικό λάθος στο φυλλάδιο. 

Για να υπάρχει κάτι περισσότερο θα πρέπει να υπάρχει απόδειξη ότι αυτό λάθος ήταν εσκεμμένο και στα πλαίσια πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή πρακτικών τραστ/ολιγοπωλίου των σούπερ μάρκετ.

Καλημέρα @Speculoos. Η τιμή ήταν σωστή και στο καλάθι του νοικοκυριού, δηλαδή στο σάιτ του υπουργείο και στο φυλλάδιο τους. Από ότι μου εξήγησαν η τιμή του φυλλαδίου ήταν η σωστή. Λάθος, (πιο ανεβασμένη) ήταν η τιμή στο ράφι.

Επεξ/σία από visualmaster
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Καταγγελία του LIDL για ψευδείς τιμές φυλλαδίου και καλάθι νοικοκυριού (Τυρί ΦΕΤΑ)
Δημοσ.
3 hours ago, visualmaster said:

Καλημέρα @Speculoos. Η τιμή ήταν σωστή και στο καλάθι του νοικοκυριού, δηλαδή στο σάιτ του υπουργείο και στο φυλλάδιο τους. Από ότι μου εξήγησαν η τιμή του φυλλαδίου ήταν η σωστή. Λάθος, (πιο ανεβασμένη) ήταν η τιμή στο ράφι.

Όταν όμως το πέρναγες από το ταμείο τι γινόταν; Έλεγε την λάθος τιμή του ραφιού ή τη σωστή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Όταν όμως το πέρναγες από το ταμείο τι γινόταν; Έλεγε την λάθος τιμή του ραφιού ή τη σωστή;

Στο ταμείο, έλεγε την τιμή από το ράφι. Δηλαδή την λάθος (την ακριβότερη).

Δημοσ.

Άσε μπάχαλο. Εμένα εκείνο που τη δίνει περισσότερο είναι οι κόκκινες πινακίδες καθημερινής προσφοράς και οι άλλες κόκκινες κουπονιού που πρέπει να τις τσεκάρεις να πάρεις την έκπτωση.

Στην αρχή ήταν εύκολο γιατί είχε καμιά δεκαριά πράγματα στα κουπόνια και 5-6 στις καθημερινές προσφορές. Τώρα έχει ολόκληρο κατεβατό 20-30 πραγματων στα κουπόνια και καμιά 15αριά στις προσφορές και σου βγαίνουν τα μάτια να δεις που είναι το καθένα και αν δεν τσεκάρεις σωστά τα κουπόνια πληρώνεις στην κανονική τιμή

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, visualmaster είπε

Από ότι μου εξήγησαν η τιμή του φυλλαδίου ήταν η σωστή. Λάθος, (πιο ανεβασμένη) ήταν η τιμή στο ράφι.

Προφανώς και θα απολυθεί ο υπάλληλος που έπρεπε να αλλάξει τις τιμές στο ράφι και του ξέφυγε. 

Δημοσ.
50 minutes ago, Nabuko said:

Προφανώς και θα απολυθεί ο υπάλληλος που έπρεπε να αλλάξει τις τιμές στο ράφι και του ξέφυγε. 

Μα είναι λάθος και στο ταμείο, άρα στο σύστημα τους (και από ότι είπε ο TS και σε άλλα μαγαζιά). Άρα από τα κεντρικά είναι το θέμα και όχι από έναν υπάλληλο στο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που στο ταμείο πέρναγε η ίδια τιμή με το ράφι τότε μάλλον αυτή ήταν και η σωστή. Ισχύει η τιμή που δείχνει στο ταμείο όταν σκανάρετε με το bar code εκτός αν είναι κάποιο λάθος του συστήματος ή του φυλλαδίου στην περίπτωση αυτή.

Ο υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί για κάτι τέτοιο. Αλίμονο αν έδιωχναν κάθε υπάλληλο που πιθανός να ξέχασε να αλλάξει καρτελάκι τιμής σε κάποιο προιόν λες και έκανε κάτι τραγικό. Οι τιμές έρχονται από τα κεντρικά και οι βραδινοί υπάλληλοι κάθε εβδομάδα με το εβδομαδιαίο φυλλάδιο τις αλλάζουν πριν το κλείσιμο του καταστήματος.

Αν είναι να την πληρώσει κάποιος ας είναι το κατάστημα/όμιλος σουπερμάρκετ. Αλλά τα πρόστιμα που (δικαίους) τρώνε ανα καιρούς είναι ψίχουλα και δεν τους νοιάζει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο λιντλ αλλά σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

Πρέπει να ελέγχουμε τις τιμές στο ράφι και στην απόδειξη σε όλα ανεξαιρέτως.

Τρείς φορές το τελευταίο διάστημα έχω διαπιστώσει στο ράφι χαμηλή τιμή και στο ταμείο πιο ακριβή. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι ξέχασαν να αλλάξουν την τιμή στο ράφι. Τις επόμενες δύο ζήτησαν συγνώμη και μου επέστρεψαν τη διαφορά. Αλλά αν ξανασυμβεί θα φάνε καταγγελία!

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχει τυχει κι εμενα συστημικο λαθος στο lidl. Αλλα ηταν προς οφελος μου, η τιμη στο ταμειο ηταν χαμηλοτερη απο του ραφιου. Και το χαρακτηριζω συστημικο διοτι επαναληφθηκε αλλη μερα σε αλλο καταστημα για το ιδιο προιον. 

Δημοσ.
Στις 9/4/2024 στις 8:01 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Στα φυλλάδια  γράφουν ότι δεν έχουν ευθύνη για λανθασμένες τιμές ή τυπογραφικά λάθη.

Tι προιόν είναι και πόση η διαφορά;

Αν η τιμη στο ραφι ειναι μικροτερη απο αυτη του ταμειου, ειναι παρανομο και τρωνε μεγαλη φολα.

Δημοσ.

δεν καταβαινω γιατι σε εκνευρίζει το οτι γίνεται στην φετα δηλαδή αν γινόταν στο πασιγνωστο σε περισσότερους τσένταρ θα έλεγες ελα μωρε τσενταρ είναι?

Και για εμένα είναι μεγαλύτερο φάουλ το να σου πουλανε λευκά τυριά που δεν μπορουν να λέγονται φέτα σαν φέτα και στην τιμή φέτας παρά η λάθος τιμή ( το οποίο συμβαίνει σε αρκετές μεγάλες εταιρείες τεράστια γαλακτοβιομηχανία στην ήπειρο μεγάλη στην καρδίτσα και στην λάρισσα έχουν βρεθεί να έχουν 50-80% αγελαδινό γάλα ψάξε νοθεία φέτας και θα πάθεις σοκ πόσες εταιρείες βρίσκονται αλλά δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των εταιρειών).

Πχ στο καλάθι του νοικοκυριού όσα γκουντα και αν έχω δοκιμάσει τουλάχιστον απο γεύση απέχουν απο το γκουντα όσο ο σκυλος με το άλογο.

Γενικά το λιντλ το εμπιστεύομαι(μονο λιντλ και σκλαβενίτη για την ακρίβεια) γιατί όποτε έχει προκύψει το οτιδήποτε έχουν δεχτεί επιστροφές ,αντικαταστάσεις και επιστροφή χρημάτων χωρίς καμια ερώτηση,για μηχάνημα δεν μου ζήτησαν καν απόδειξη (μου είπε η ταμίας ναι αυτο το προιον ήταν προσφορά πέρσι ξερω έχει δυο χρόνια εγγύηση θέλετε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση).Συν οτι πολλές φορές σε διαφορετικά καταστήματα στα ταμία με έχουν ενημερωσει να μπώ στην εφαρμογή να ενεργοποιήσω κουπόνια για να μήν χάσω εκπτωση την ώρα της πληρωμής.Οπότε για την ώρα θα το θεωρήσω λάθος.

Απλα για κατακλίδα καλύτερα για εμένα να υπάρχουν λάθος τιμές σε φυλλάδια από το να αγοράζω αγελαδινό για φέτα.Όσον αφορά την καταγγελία δικαίωμα σου είναι και αν θες να κάνεις κάνε δεν βρίσκω κάτι λάθος προσωπικά έχω κάνει δυο φορές καταγγελία μετά από επαναλαμβανόμενα τραγικά θέματα υγειονομικού χαρακτήρα που συναντούσα σε μεγάλη αλυσίδα αλλά δεν άλλαξε τίποτα οπότε σταμάτησα να παίρνω απο την αλυσίδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...