ioann1s Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 θέλω να πάρω εμφανίσεις ομάδων για τον μικρό μου αλλά τα ~100€ που βλέπω να κάνουν είναι απαγορευτικά. Μπορώ να προμηθευτώ απο κάπου στην Αθήνα κατί πιο οικονομικό;
tutuyo Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Μοναστηράκι έχει πολύ καλές μαϊμούδες τα πάντα όλα, με ένα 25αρι φανέλα+σορτσάκι Επεξ/σία 9 Απριλίου 2024 από tutuyo
vamvakoolas Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 1)περιμενε εκπτωσεις 2)περιμενε απο Ιουνη μεχρι Αυγουστο που τα σκοτωνουν μιας και ειναι να βγει η νεα εμφανιση 3)μια φορα το χρονο καθε ΠΑΕ κανει παζαρι. Για ΠΑΟ και ΑΡΗ νομιζω εγινε το Μαρτη 4)εσχατη λυση δες προιοντα απο αλλα αθληματα (μπασκετ βολλευ κτλ) 5)μαιμου
LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 57 λεπτά πριν, ioann1s είπε θέλω να πάρω εμφανίσεις ομάδων για τον μικρό μου αλλά τα ~100€ που βλέπω να κάνουν είναι απαγορευτικά. Μπορώ να προμηθευτώ απο κάπου στην Αθήνα κατί πιο οικονομικό; αν δεν θες καποιες συγκεκριμενες τσεκαρε το classicfootballshirts. ειναι στην αγγλια αλλα στελνει ελλαδα και εχει απειρες επιλογες.αν ψαχτεις θα βρεις απιστευτες ευκαιριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα