Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Επείγει να αγοράσω POS τερματικό γιατί το παλιό μου χάλασε πριν προλάβω να το συνδέσω με την ταμειακή και την ΑΑΔΕ. Άρα τώρα έχω περιθώριο μέχρι τέλους του μήνα για να βρω άλλο. Εάν αγοράσω της εταιρίας που προτείνει η τράπεζα μου (nexis) θα πρέπει να πληρώνω και πάγιο κάθε 6 μήνες (34€). Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για POS χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω τράπεζα;

Δημοσ.
10 minutes ago, mavrospete said:

Alpha bank

Zήτα το Ingenico 2600 https://www.alpha.gr/el/epixeiriseis/Epaggelmaties-kai-epixeiriseis/nexi-pos-termatika-apodoxis-pliromon-me-kartes/ensurmato-pos-2600

Τα Ingenico αποδείχτηκαν τα πιο αξιόπιστα σε διασυνδέσεις σε όλους τους παρόχους.

Τι πάγιο έχει δε ξέρω... ούτε βέβαια αν είναι διαθέσιμο γιατί έχει πλακώσει κόσμος αυτή τη περίοδο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Zήτα το Ingenico 2600 https://www.alpha.gr/el/epixeiriseis/Epaggelmaties-kai-epixeiriseis/nexi-pos-termatika-apodoxis-pliromon-me-kartes/ensurmato-pos-2600

Τα Ingenico αποδείχτηκαν τα πιο αξιόπιστα σε διασυνδέσεις σε όλους τους παρόχους.

Τι πάγιο έχει δε ξέρω... ούτε βέβαια αν είναι διαθέσιμο γιατί έχει πλακώσει κόσμος αυτή τη περίοδο.

Το μικρότερο πάγιο είναι 34 ευρω το 6μηνο. Το οποίο δεν πρόκειται να το αποδεχτώ. Να υποθέσω πως για να το αποφύγω αυτό θα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα ή στη viva;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, mavrospete said:

Το μικρότερο πάγιο είναι 34 ευρω το 6μηνο. Το οποίο δεν πρόκειται να το αποδεχτώ. Να υποθέσω πως για να το αποφύγω αυτό θα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό σε άλλη τράπεζα ή στη viva;

Ένα ρίσκο με τη Viva είναι αν θα πετύχει η διασύνδεση. Το άλλο 'πρόβλημα' ειναι ότι για να πιάσεις μηδενική προμήθειας συναλλαγώς πρέπει να ξοδέψεις όλες τις εισπράξεις με viva mastercard. Υπάρχουν ένα σωρό θέματα για VIVA, κάνε αναζήτηση κι αν δε βρεις απαντήσεις ρώτα σ'αυτο που έχει τα περισσότερα σχόλια.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ένα ρίσκο με τη Viva είναι αν θα πετύχει η διασύνδεση. Το άλλο 'πρόβλημα' ειναι ότι για να πιάσεις μηδενική προμήθειας συναλλαγώς πρέπει να ξοδέψεις όλες τις εισπράξεις με viva mastercard. Υπάρχουν ένα σωρό θέματα για VIVA, κάνε αναζήτηση κι αν δε βρεις απαντήσεις ρώτα σ'αυτο που έχει τα περισσότερα σχόλια.

Επειδή δεν γνωρίζω, η viva είναι άλλη μια τράπεζα σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...