Haros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Tis teleytaies meres pou mpainw me thn isdn64k ekei pou synhthws eixa 7.5-8kb stathera... Twra synexws paizei apo 4-6 kai synhthws menei gyrw sta 4.5kb... Eleos! Ama htan tha eixa meinei me to 56ari modem!Exw dokimasei kai forthnet kai otenet... Exei parathrhsei kai kaneis allos tetoia perierga? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 εγω χθες εβαλα isdn και ειμαι με netcarta απο την acn εχω πιασει 8-10 αλλα το συνιθισμενο μου ειναι 4-5,5 αντε να φτασει τα 6. αλλα ειχα την εντυπωση οτι φταει η acn.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Ολως τυχαίως...κι εγω έχω isdn64 και επίσης acn! Και πανω που θα ανοιγα topic ότι βάρυνε το Internet! Παλια με την ιδια συνδεση τα sites πηγαιναν πιο γρηγορα. Τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 αυτος που φταει παντα ο πΟΤΕς :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xdc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 OTE rulez!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Lew ki egw mono se emena symbainoun ayta ta fenomena.. Theloume kai olympiakous.... Ti na pw.. mia zwh o kwlOTE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 mallon o isp ftaiei. egw exw download panta 7.8 kb/sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Και μενα απο χθες βραδυ εχει "σταθερο" 5,5-6,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Και μενα απο χθες βραδυ εχει "σταθερο" 5,5-6,5 Kai to 5,5-6,5 einai kalo? Kanonika gyrw sthn taxythta pou exei o Me_My_Self_And_I epraipe na yparxei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiosall~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 ε απο το 4 που το πιανεις και με 56κ καλο ειναι και αυτο οποτε δεν παραπονιεμαι εξαλου περιμενω σε λιγες μερες μερες να παρω επιτελους την dsl συνδεση μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.