Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kyr123 είπε

Όποιος έχει να δώσει 1000 για κινητό έχει να δώσει και 1300. Εγώ δεν έχω γενικά πάντως 😋

Πάλι καλά που το σχολίασε και κάποιος γιατί νόμιζα ότι μόνο σε μένα έκανε εντύπωση... 😇

• Like 2
  • Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mitsos_z είπε

Πάλι καλά που το σχολίασε και κάποιος γιατί νόμιζα ότι μόνο σε μένα έκανε εντύπωση... 😇

Χορτάσαμε κουβέντες και ποζερια φίλε,όλοι έχουν ατελείωτα λεφτά αλλά βάζουν 10€ βενζίνη στο 3008 που πήραν 35.000 με 120 δόσεις.Τα έχουν όλα απλήρωτα αλλά η πόζα πόζα.

Δεν μιλάω συγκεκριμένα για το μέλος που το έγραψε,μια γενική παρατήρηση κάνω.Οποιος δείχνετε και διαφημίζει τα πολλά λεφτά που έχει,δεν έχει δεύτερο βρακί να βάλει,κανόνας.Τεσπα,για το κατάστημα όπως λέει και ο Φώτης τα αναλύσαμε,δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα και εγώ αγορά με παράδοση 10-30 ημέρες:

25 ημέρες μετά την αγορά: πήρα τηλ, μου είπαν έρχεται στις 30,

30 ημέρες μετά την αγορά:  πήρα τηλ, πάντα έπεφτε η γραμμή,

35 ημέρες μετά την αγορά: έστειλα ακύρωση, ήρθε email ότι η επιστροφή ποσού θα γίνει εντός 14 (!) ημερών

55 ημέρες μετά την αγορά: εστειλα mail ότι αν δεν λάβω τα χρήματα θα προβώ σε καταγγελία 

58 ημέρες μετά την αγορά: είδα τα χρήματα πίσω στην κάρτα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: σχεδόν 2 μήνες δωρεάν δανεισμός. Το παραπάνω αποτελεί αθέμιτη εμπορική πρακτική η οποία θα σταματήσει μόνο με καταγγελίες (για αυτό τις φοβούνται και πήρα τα χρήματά μου πίσω). Το εμπόριο δεν είναι τζόγος-αγοράζω και αν μου κάτσει παράδοση καλώς.

όσοι λοιπόν έχετε παρόμοια  εμπειρία, αφιερώστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, κάντε μια καταγγελία, ώστε οι τιμές να γίνουν κανονικές και συγκρίσιμες και να μη συζητάμε για άσχετα πράγματα.

Επεξ/σία από bower
  • Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bower είπε

30 ημέρες μετά την αγορά:  πήρα τηλ, πάντα έπεφτε η γραμμή,

είναι αυτό που λένε "μπαίνω μέσα σε τούνελ...δε σας ακούω" και τον έχεις πάρει στο σταθερο 😄

• Haha 1
Δημοσ.

Οι 30 μέρες πέρασαν... Στέλνω email για να δω τι γίνεται... Θεωρώ αστεία την δικαιολογία.

Kαλημέρα σας!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω κάποιας περαιτέρω καθυστέρησης στην παραλαβή προϊόντων από τον προμηθευτή μας, η παραγγελία σας θα φύγει από εμάς σε τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε συγνώμη για την αργοπορία και την αναμονή.

Δημοσ.

Οσοι λετε για την εγγυηση ειτε καταστημα ειτε η αντιπροσοπεια τα ιδια χαλια ειναι.... Ξερω ατομα που σηγαν τα κινητα τους στην sansung την αντιπροσωπεια και τους τρεχανε εναμισι μηνα. την μια δεν εχει τπτ την αλλη απλα το κανανε ρεσετ ενω το προβλημα ηταν η πλακετα του απο την αρχη. αλλα δεν ηθελαν να το κανουν αντικατασταση μεχρι που αναγκασστηκαν και εστειλαν στον συνηγορο του καταναλωτη. μετα τους εγινε αντικατασταση... ειναι να μη σου τυχει και εχει προβλημα η συσκευη... οτι συσκευη και να ειναι

• Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Μια χαρα μαγαζάκι ειναι το JMC Tech σε συγκριση με κατι multicopter 200 φορές αυτοι. 

από multicopter ότι έχω πάρει το έφεραν σε κάτω από 10 εργάσιμες. βέβαια είναι και θέμα τύχης

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

από multicopter ότι έχω πάρει το έφεραν σε κάτω από 10 εργάσιμες. βέβαια είναι και θέμα τύχης

Πήγαινε δες αν υπαρχει multicopter ακομη ή εαν το εχωσαν μεσα για απάτες ΦΠΑ μαζι με το Παπατζα :D 

Δημοσ.

Θα μιλήσω με ημερομηνίες, έχω πάρει απο εκεί switch oled, κάρτα γραφικών και cpu.

Switch oled 13/5 παραγγελία 18/5 αποστολή 

Κάρτα γραφικών και cpu παραγγελία 31/8 αποστολή κάρτας γραφικών 13/9 και cpu 19/9

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Πήγαινε δες αν υπαρχει multicopter ακομη ή εαν το εχωσαν μεσα για απάτες ΦΠΑ μαζι με το Παπατζα :D 

νόμιζω είναι το fox store, αλλα μπορεί να κάνω και λάθος

Δημοσ.

Κι εγώ είχα αγχωθεί στην αρχή, νόμιζα ότι ίσως να ήταν απάτη. Παραγγελία 12/12 και το προϊόν ήταν στο σπίτι μου στις 25/1. Δεν το είχα άμεσα ανα΄γκη. Κια συγκριτικά με τα 330€ που το είχαν όλοι οι άλλοι, στα 248€ που το πήρα, δεν έχω κανένα θέμα εν τέλει που με άργησαν. Σιγά. Δεν πήγαν χαμένα τα χρήματα και γλύτωσα και 80 ευρώ στα 330. Δεν το λες και λίγο.

Δημοσ.

Ναι με το multicopter τι παιχτηκε δεν ξερω ακριβως. Παντως ενα nvme που ειχα παρει πριν 2-3 χρονια δεν μπορεσα να το περασω στα εξοδα λεει η λογιστρια κατι συμβαινει με αυτο το τιμολογιο και το αφησα ετσι. Τους εκλεισαν κανονικα καμια σχεση με το σοβαρο foxstore. 

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Arkin είπε

Ναι με το multicopter τι παιχτηκε δεν ξερω ακριβως. Παντως ενα nvme που ειχα παρει πριν 2-3 χρονια δεν μπορεσα να το περασω στα εξοδα λεει η λογιστρια κατι συμβαινει με αυτο το τιμολογιο και το αφησα ετσι. Τους εκλεισαν κανονικα καμια σχεση με το σοβαρο foxstore. 

Ε και το FoxStore δεν ειναι κανα σοβαρο, με επαιρναν τηλεφωνο να με δωσουν δωροκαρτα να αλλαξω κριτικη 

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...