Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Αντικαταβολή = πληρώνεις κατά την παραλαβή, πληρωμή με κάρτα = πληρώνεις όταν κάνεις την παραγγελία..

Με αντικαταβολή από 500 ευρώ και πάνω, δεν στέλνουν, αν πληρώσεις εννοείτε πως σου στέλνουν.

Spoiler

Για να μην συνεχισουμε offtopic, τραπεζικα = καρτα. Ειτε ηλεκτρονικα, ειτε σε pos. Το οτι το eshop δεν στελνει, δεν σημαινει οτι δεν στελνει κανεις αντικαταβολη ανω των 500. Ο νομος υπαρχει, ευαναγνωστος 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Για να μην συνεχισουμε offtopic, τραπεζικα = καρτα. Ειτε ηλεκτρονικα, ειτε σε pos. Το οτι το eshop δεν στελνει, δεν σημαινει οτι δεν στελνει κανεις αντικαταβολη ανω των 500. Ο νομος υπαρχει, ευαναγνωστος 

Germanos - Public δεν στέλνουν, τώρα το είδα, ο Κωτσόβολος όντως στέλνει, αλλά μιλάμε για το Κωτσόβολο που δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το κατάστημα, μιας και η eurobank μου είπε πως αν έχεις καθυστερήσει μια δόση μπορεί να μπεις στον Τειρεσία.

41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λόγο τις αντίδραση σου, να σου πω για τι μου είπε η eurobank αυτό, γιατί είμαι αυτήν την στιγμή σε black list του Τειρεσία, και δεν ήξερα γιατί, όχι δεν είχα ποτέ δόσεις στον Κωτσόβολο, απλά προσπαθούσε να μου πει πως μπορείς να μπεις στο Τειρεσία, αυτήν την στιγμή έστειλα τα δικαιολογητικά και περιμένω για την δικιά μου περίπτωση να βγω από το Τειρεσία.

τι είναι ο Τειρεσίας, σε αξιολογεί το τραπεζικό σύστημα αν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, ακόμα και σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τραπεζα, όπως η δικιά μου η περίπτωση.

Επεξ/σία από ChristosG82
  • Confused 1

1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε

Αντικαταβολή = πληρώνεις κατά την παραλαβή, πληρωμή με κάρτα = πληρώνεις όταν κάνεις την παραγγελία..

Με αντικαταβολή από 500 ευρώ και πάνω, δεν στέλνουν, αν πληρώσεις εννοείτε πως σου στέλνουν.

Πχ εγώ το προϊόν που ήθελα από το jmctech, το αγόρασα τελικά από το eshop, όταν πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία, γράφει πως από 500+ ευρώ πρέπει σύμφωνα με τον νέο νόμο να πληρώσω την παραγγελία, δεν σε άφηνε ούτε επιλογή για πληρωμή σε eshop κατάστημα, που για αυτούς όπως και για εμένα είναι 100% ασφαλής, αλλά έπρεπε να πληρώσω για να κάνω την παραγγελία.

IMG_0419.png

Αφήνει σε eshop με παραλαβή από το κατάστημα.

Επισης τα πιο πολλά καταστήματα στέλνουν με αντικαταβολή αν ειναι πάνω από 500€ αλλά πρέπει να πληρωσεις με κάρτα στην courier.

eshop.JPG

1 λεπτό πριν, sakisgri είπε

Αφήνει σε eshop με παραλαβή από το κατάστημα.

Επισης τα πιο πολλά καταστήματα στέλνουν με αντικαταβολή αν ειναι πάνω από 500€ αλλά πρέπει να πληρωσεις με κάρτα στην courier.

eshop.JPG

Θυμάμαι πως προσπάθησα να κάνω πληρωμή στο κατάστημα αλλά μου έβγαζε πως πρέπει να πληρώσω, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κατόπιν παραγγελίας όπως ήταν το δικό μου ή αν έκανα λάθος, πάντως θυμάμαι πως στις επιλογές είχα δοκιμάσει την πληρωμή στο κατάστημα και δεν με άφηνε.

• Like 1

7 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Θυμάμαι πως προσπάθησα να κάνω πληρωμή στο κατάστημα αλλά μου έβγαζε πως πρέπει να πληρώσω, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο ή κατόπιν παραγγελίας όπως ήταν το δικό μου ή αν έκανα λάθος, πάντως θυμάμαι πως στις επιλογές είχα δοκιμάσει την πληρωμή στο κατάστημα και δεν με άφηνε.

Δοκίμασα σε κάρτα γραφικών που ειναι "Κατόπιν παραγγελίας" αξίας 872€ και αφήνει κανονικά πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή από κατάστημα. Μάλλον κάτι θα είχες κάνει λάθος.

6 ώρες πριν, sakisgri είπε

Δοκίμασα σε κάρτα γραφικών που ειναι "Κατόπιν παραγγελίας" αξίας 872€ και αφήνει κανονικά πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή από κατάστημα. Μάλλον κάτι θα είχες κάνει λάθος.

Ωστόσο αυτή η επιλογή είναι για όσους έχουν eshop κατάστημα που βολεύει να κάνουν έτσι την παραγγελία, για αντικαταβολή δεν στέλνουν.

• Confused 1

23 minutes ago, Manos Kour said:

Εγώ ακόμα με εθνική προσπαθώ, έχετε να προτείνετε κάποιον τρόπο;

Τι εννοείς προσπαθείς;

Έχεις κάνει αμφισβήτηση; Αν ναι, απλά περιμένεις.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Manos Kour είπε

Έχω κάνει αμφισβήτηση ναι και περιμένω.

Τι προσπαθείς τότε; Να περιμένεις; Δεν θέλει προσπάθεια να περιμένεις. :D 😜

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
  • Sad 1
  • Haha 3

Η προσέγγιση που ακολουθούν οι δύο εταιρείες (Visa, Mastercard) στην περίπτωση αμφισβήτησης συναλλαγής είναι διαφορετική. Η Visa ακολουθεί πιο "σύντομες" διαδικασίες και γι'αυτό συνήθως έχουμε αποτέλεσμα μετά από σχεδόν ένα μήνα. Στην περίπτωση της Mastercard τα πράγματα είναι "χειρότερα" και γι' αυτό μιλάμε για χρόνους κοντά στο δίμηνο.

Εγώ με Mastercard καταχώρησα αίτημα αμφισβήτησης στις 28/05 και τα χρήματα επεστράφησαν 17/07 (Prepaid Mastercard).

Μπορείτε να δείτε σχετικά και εδώ: https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2019/06/25/visa-and-mastercard-dispute-rules-change-is-good-but-theres-still-work-to-do/

Υπάρχει λόγος που κάποιες τράπεζες προσπαθούν να μειώσουν την "έκθεσή" τους σε κάρτες της Mastercard.

• Like 1

εγω με ημερομηνια καταχωρισης 29/05, με καρτα μαστερκαρντ εθνικης, ακομα τιποτα. δε με εχουν ενημερωσει για το παραμικρο. και 2 3 φορες που πηγα να παρω, η αναμονη ηταν απιστευτη

• Like 1

Από όσο γνωρίζω, η Mastercard δίνει χρονικό περιθώριο 40 εργασίμων ημερών για να κλείσει κάποιο θέμα αμφισβήτησης συναλλαγής. Αν θεωρήσουμε ότι ο μήνας έχει 22 εργάσιμες, μιλάμε πρακτικά για δύο μήνες. Ελπίζω μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχεις λάβει τα χρήματά σου πίσω.
Άν έχουν γίνει όλα "κανονικά" δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ευτυχή κατάληξη το αίτημά σου. Υπομονή.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ενημερώνω ότι οποίος δικηγόρος επιθυμεί να προσθέσει στην υπόθεση τα 1.006.16€ που μου παρακρατεί το JMC, είμαι στη διάθεση του.

Έχω αποζημιωθεί μερικώς από την ασφαλιστική του best price (956,16€).

Σας παρακαλώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

Θα συμμετάσχω για να βοηθήσω και άλλους να πάρουν τα χρήματα τους παρότι έχω αποζημιωθεί. 

Επεξ/σία από Nickfoxjr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...