mad_apo Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου On 18/06/2024 at 18:59, BadIronTree said: πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού Εδω κανεις λαθος. Το φιλαρακι μου που πηρε τα λεφτα πισω απο το jmctech με χρεωστικη καρτα ηταν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, mad_apo είπε ωραια με καρτα. Τωρα οκ! Αυτος τα πηρε τα λεφτα. Αυτο ειναι το αποτελεσμα. Αρα να προσπαθησετε οσοι τα χασατε. Απλώς όταν λες "είχε στείλει λεφτά και τα πήρε πίσω" δίνεις ελπίδα σε όσους πλήρωσαν με έμβασμα. Η αγορά με χρεωστική κάρτα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και διέπεται απο άλλους κανόνες. Για αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ακριβείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι εδω να δωσω ελπιδες σε καποιον. Ο καθενας να προσεχε πως αγοραζει πραματα. Εννοειται αν εκαναν οπως το ειπες Ε ΟΚ ΤΟΤΕ πηγαιναν γυρευοντας. Ολος ο κοσμος ξερει με ποιον τροπο εισαι καπως πιο ασφαλεις και με ποιους ΟΧΙ. Δεν ειμαι εδω να διδαξω καποιον πως να προσεχε. Απλα ειμαι εδω να πω οτι ενας φιλος μου ηδη πηρε τα λεφτα του πισω. Και τωρα που ειδαμε οτι γινεται επιστροφη ασχολουμε με αλλους 2 φιλους μου απο θεσσαλονικη που την πατησαν και αυτοι. Και για να μην τα ξαναλεμε τα ιδια και αυτοι πληρωσαν με τον σωστοτερο τροπο . Δηλαδη πληρωμη με καρτα. Παντως δεν φτανει η αμφισβητηση που κανουν οι περισσοτεροι μεσω του app της τραπεζας. Εμεις αυτο καταλαβαμε. Θελει να το τρεξεις και λιγο στην τραπεζα, αλλιως μην περιμενεις και πολλα. Θα ενημερωσω κι εγω παλι οταν μαθω νεα για τους αλλους 2 φιλους μου αν πηραν η οχι τα λεφτα τους. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από mad_apo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mad_apo είπε ωραια με καρτα. Τωρα οκ! Αυτος τα πηρε τα λεφτα. Αυτο ειναι το αποτελεσμα. Αρα να προσπαθησετε οσοι τα χασατε. Ναι ήθελε διευκρίνηση αυτό γιατί είναι μια λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά. Με κατάθεση τα κλαίνε, με κάρτα τα παίρνουν πίσω. 2 ώρες πριν, mad_apo είπε Δεν ειμαι εδω να δωσω ελπιδες σε καποιον. Ο καθενας να προσεχε πως αγοραζει πραματα. Εννοειται αν εκαναν οπως το ειπες Ε ΟΚ ΤΟΤΕ πηγαιναν γυρευοντας. Ολος ο κοσμος ξερει με ποιον τροπο εισαι καπως πιο ασφαλεις και με ποιους ΟΧΙ. Δεν ειμαι εδω να διδαξω καποιον πως να προσεχε. Απλα ειμαι εδω να πω οτι ενας φιλος μου ηδη πηρε τα λεφτα του πισω. Και τωρα που ειδαμε οτι γινεται επιστροφη ασχολουμε με αλλους 2 φιλους μου απο θεσσαλονικη που την πατησαν και αυτοι. Και για να μην τα ξαναλεμε τα ιδια και αυτοι πληρωσαν με τον σωστοτερο τροπο . Δηλαδη πληρωμη με καρτα. Παντως δεν φτανει η αμφισβητηση που κανουν οι περισσοτεροι μεσω του app της τραπεζας. Εμεις αυτο καταλαβαμε. Θελει να το τρεξεις και λιγο στην τραπεζα, αλλιως μην περιμενεις και πολλα. Θα ενημερωσω κι εγω παλι οταν μαθω νεα για τους αλλους 2 φιλους μου αν πηραν η οχι τα λεφτα τους. Δεν χρειάζεται να τρέξεις τίποτα. Θέλει δεν θέλει η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να στα δώσει μέσα σε κάποιες ημέρες μετά τις 45 ημέρες της αμφισβήτησης, που περιμένει απάντηση από τον άλλον ή την τράπεζα του άλλου. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Retromaniac 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 8 hours ago, ProponitisTouKanape said: Δηλαδή εκτός των όλων εμποδίων που έχει το στήσιμο επιχείρησης στην αρχή, να πρέπει να δεσμεύσει και μερικές χιλιάδες ευρώ σε εγγυητική. Και να εχει και όριο τζίρου. Και να του επιβάλλουμε και ισόβιες προσλήψεις προσλήψεις προσωπικού με 1,500 ευρώ πρώτο μισθο. Και μετά θα απορούμε γιατί κανένας σοβαρός δεν επιχειρεί στην Ελλάδα τα εμποδια τα ξέρω πολύ καλά για να στηθεί επιχείρηση ....γιατι να μην έχει όριο τζίρου ??(πιθανόν να σου διαφεύγει ότι οι μεγάλοι προμηθευτές δε δίνουν τίποτα χωρίς εγγυήσεις) σε μια στραβή πως θα αποπληρώσει η θα εξυπηρετήσει ???με αέρα ??? γιατί να μην έχει καμμία δέσμευση και η τράπεζα να πρέπει να δεσμεύει χρήματα για να σου εγγυηθεί το κεφάλαιο σου ???(άσχετα αν και αυτά που δεσμεύονται δεν φτάνουν).....ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν εσύ που θα στήσεις μια επιχείρηση θα δουλέψεις σωστά ??? ο παππας της ενορίας ??? μετά να λέμε ότι το κράτος φταίει γιατί δε μπορεί να παρακολουθεί το κάθε καφενείο.....το αν γίνεται η δε γίνεται είναι άλλο θέμα.......αλλά να έχουμε να λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 3 ώρες πριν, kostasbm είπε τα εμποδια τα ξέρω πολύ καλά για να στηθεί επιχείρηση ....γιατι να μην έχει όριο τζίρου ??(πιθανόν να σου διαφεύγει ότι οι μεγάλοι προμηθευτές δε δίνουν τίποτα χωρίς εγγυήσεις) σε μια στραβή πως θα αποπληρώσει η θα εξυπηρετήσει ???με αέρα ??? γιατί να μην έχει καμμία δέσμευση και η τράπεζα να πρέπει να δεσμεύει χρήματα για να σου εγγυηθεί το κεφάλαιο σου ???(άσχετα αν και αυτά που δεσμεύονται δεν φτάνουν).....ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν εσύ που θα στήσεις μια επιχείρηση θα δουλέψεις σωστά ??? ο παππας της ενορίας ??? μετά να λέμε ότι το κράτος φταίει γιατί δε μπορεί να παρακολουθεί το κάθε καφενείο.....το αν γίνεται η δε γίνεται είναι άλλο θέμα.......αλλά να έχουμε να λέμε Γιατί υπάρχει ελεύθερη αγορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 10 hours ago, ProponitisTouKanape said: Γιατί υπάρχει ελεύθερη αγορά ελεύθερη ναι αλλά υγιής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Να μην ξεχνάμε πως τμήμα της υγιούς αγοράς αποτελεί και η συμπεριφορά του μέσου καταναλωτή. Το δίδαγμα από την ιστορία; Όταν βλέπεις εξαιρετικά χαμηλή τιμή και δεν έχεις αγοράσει τίποτα ξανά από εκεί, πήγαινε παραπέρα ή τουλάχιστον αγόρασέ το από κει με αντικαταβολή. Δεν έχει αντικαταβολή, πάμε παραπέρα. Better save than sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spectaculator είπε Να μην ξεχνάμε πως τμήμα της υγιούς αγοράς αποτελεί και η συμπεριφορά του μέσου καταναλωτή. Το δίδαγμα από την ιστορία; Όταν βλέπεις εξαιρετικά χαμηλή τιμή και δεν έχεις αγοράσει τίποτα ξανά από εκεί, πήγαινε παραπέρα ή τουλάχιστον αγόρασέ το από κει με αντικαταβολή. Δεν έχει αντικαταβολή, πάμε παραπέρα. Better save than sorry. Πολύ σωστά βάλε αντικαταβολή, αν ήθελε όμως θα έστελνε ο κύριος JMC tech μια βδομάδα πριν πάει μπαχάμες, θήκες και tempered ή σάπια gadget (που λογικά είχε στοίβες για πέταμα όπως όλα τα αντίστοιχα μαγαζιά) για να προσαρμόσει βάρος και το μέγεθος, το παραλαμβάνεις εσύ κύριος και μετά "κλάψε Χαράλαμπε" γιατί διάλεξες την υπέροχη και ασφαλή αντικαταβολή. Όσο σκέφτονται άτομα έτσι, τόσο θα υπάρχει κάποιος που θα τους σκαμάρει κάποια στιγμή. Η συμπεριφορά του μέσου καταναλωτή είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να αγοράζει με αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, παρά μόνο και αποκλειστικά με κάρτα, paypal κλπ (οτιδήποτε έχει buyer protection). Δεν είναι υποθετικά σενάρια έχουν γίνει πολλές φορές και γίνονται. Δεν το κάνουν γιατί είναι αμφίβολο αν προλάβουν να πάρουν τα λεφτά πριν σκάσει , αλλά ούτε εσύ θα τα πάρεις πίσω ποτέ. Διαφορετικά αγοράζεις μόνο από την γειτονιά σου με παραλαβή από το κατάστημα Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Άλλο ελεύθερη αγορά, άλλο ασύδοτη αγορά. Άλλο καλός/έξυπνος/ταλαντούχος επιχειρηματίας, άλλο πιτσικόμης/απατεώνας. Το πλαίσιο ή πρέπει να αυστηροποιηθεί ή να καταργηθεί εντελώς και να γίνουμε ζούγκλα τύπου purge. Γενικά πρέπει να καταργηθεί η γραφειοκρατεία και τα δικαστήρια και οι προσφυγές και οι καταγγελίες. Είτε μέσω πρόληψης των αδικημάτων είτε μέσω αυτοδικίας. Προσωπικά είμαι υπέρ του πρώτου. Το ίδιο πιστεύω και για τα αυτοκίνητα ας πούμε, γιατί να βάζεις κάμερες και περιπολίες και μπλόκα ώστε ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΣΕΙΣ κανέναν που τρέχει; Βάλε αυτόματους κόφτες ταχύτητας στα αυτοκίνητα και δε θα τρέχει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Billator είπε Πολύ σωστά βάλε αντικαταβολή, αν ήθελε όμως θα έστελνε ο κύριος JMC tech μια βδομάδα πριν πάει μπαχάμες, θήκες και tempered ή σάπια gadget (που λογικά είχε στοίβες για πέταμα όπως όλα τα αντίστοιχα μαγαζιά) για να προσαρμόσει βάρος και το μέγεθος, το παραλαμβάνεις εσύ κύριος και μετά "κλάψε Χαράλαμπε" γιατί διάλεξες την υπέροχη και ασφαλή αντικαταβολή. Όσο σκέφτονται άτομα έτσι, τόσο θα υπάρχει κάποιος που θα τους σκαμάρει κάποια στιγμή. Η συμπεριφορά του μέσου καταναλωτή είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να αγοράζει με αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, παρά μόνο και αποκλειστικά με κάρτα, paypal κλπ (οτιδήποτε έχει buyer protection). Δεν είναι υποθετικά σενάρια έχουν γίνει πολλές φορές και γίνονται. Δεν το κάνουν γιατί είναι αμφίβολο αν προλάβουν να πάρουν τα λεφτά πριν σκάσει , αλλά ούτε εσύ θα τα πάρεις πίσω ποτέ. Διαφορετικά αγοράζεις μόνο από την γειτονιά σου με παραλαβή από το κατάστημα Πολύ σωστός. Απ' ότι έχω καταλάβει πολύς κόσμος φοβάται να βάλει τα στοιχεία της κάρτας του online και καλά κάνουν αν δεν το έχουν με την τεχνολογία. Το ξέρω εσύ το ξέρεις και δεν το γράφω για εσένα, αυτό που μπορούν να κάνουν ειναι να ανοίξουν ένα δεύτερο λογαριασμό μέσω ibanking σε δευτερόλεπτα και να ζητήσουν χρεωστική κάρτα με τον καινούργιο λογαριασμό έτσι μεταφέρουν όσα χρήματα χρειάζονται για την αγορά και αν γίνει καμία στραβή δεν θα υπάρχουν χρήματα μέσα για να χάσουν και όλα αυτά χωρίς χρέωση όπως π.χ υπάρχει για φόρτωση και εκφόρτωση με την prepaid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Πάνω από 500 ευρώ, κανένας δεν στέλνει χωρίς πληρωμή, ούτε το eshop με παραλάβει από κάποιο κατάστημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Sorry παιδες αλλα το συγκεκριμενο φαινοταν απο αρχες του χρονου οτι κανει μπαζα για να τη κανει για αλλου / Πως γινεται ακομα να πληρωνατε για παραγγελιες ?? Περσι και πριν 1μιση χρονο μια χαρα ειχε στειλει 2 αντικαταβολες μετα φαινεται ακολουθησε το δρομο αλλων με σουπερ τιμες σε κινητα και μηλα Επεξ/σία 9 Ιουλίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, ChristosG82 είπε Πάνω από 500 ευρώ, κανένας δεν στέλνει χωρίς πληρωμή, ούτε το eshop με παραλάβει από κάποιο κατάστημα τους. Για πολλοστη φορα, τα 500 ευρω οριο αφορουν μετρητα. Μπορεις να πληρωσεις κανονικα αντικαταβολη με καρτα ανω των 500 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για πολλοστη φορα, τα 500 ευρω οριο αφορουν μετρητα. Μπορεις να πληρωσεις κανονικα αντικαταβολη με καρτα ανω των 500 ευρω Αντικαταβολή = πληρώνεις κατά την παραλαβή, πληρωμή με κάρτα = πληρώνεις όταν κάνεις την παραγγελία.. Με αντικαταβολή από 500 ευρώ και πάνω, δεν στέλνουν, αν πληρώσεις εννοείτε πως σου στέλνουν. Πχ εγώ το προϊόν που ήθελα από το jmctech, το αγόρασα τελικά από το eshop, όταν πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία, γράφει πως από 500+ ευρώ πρέπει σύμφωνα με τον νέο νόμο να πληρώσω την παραγγελία, δεν σε άφηνε ούτε επιλογή για πληρωμή σε eshop κατάστημα, που για αυτούς όπως και για εμένα είναι 100% ασφαλής, αλλά έπρεπε να πληρώσω για να κάνω την παραγγελία. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από ChristosG82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα