Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 minutes ago, zurabik said:

Με αμφισβήτηση 30.05  πήρα τα λεφτά μου χθες alpha bank κάρτα. 

Ωραιος. Ποτε ειχες κανει αμφισβητηση συναλλαγης ?

• Confused 1
  • Haha 6
  • Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω και εγω δυο αγορες απο αυτο το μαγαζι θα κρατησω τις αποδειξεις για συλεκτικες.

Ηταν οι εποχες που αργουσε αλλα εστελνε αν και ακυρωσα μια μητρικη απο αυτους γιατι αλλαξα σχεδια.

• Haha 1
Δημοσ.

Παιδια εμενα σε εναν φιλο που ειχε στειλει λεφτα στο JMCtech τελικα η τραπεζα τα εδωσε πισω την παρασκευη που μας περασε. Βεβαια το ετρεξα εγω μαζι του γιατι αυτος δεν ειχε ιδεα αλλα 1100 ευρω επιστραφηκαν. Δεν το περιμενα να βγαλουμε ακρη αλλα να τελικα που εγινε. ΧΑΑΧΧΑ. Ελπιζω και αλλη να πηραν τα λεφτα τους πισω.

Εγω παντως τελευταια παραγγελια μιν μνημη ραμ για υπολογιστη απ οτι καταλαβα στο τσακ πριν κλεισει μου την εστειλαν. (μαλλον επειδη ηταν μονο 60ευρω μου εκαναν την χαρη. 🤣)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mad_apo είπε

Παιδια εμενα σε εναν φιλο που ειχε στειλει λεφτα στο JMCtech τελικα η τραπεζα τα εδωσε πισω την παρασκευη που μας περασε. Βεβαια το ετρεξα εγω μαζι του γιατι αυτος δεν ειχε ιδεα αλλα 1100 ευρω επιστραφηκαν. Δεν το περιμενα να βγαλουμε ακρη αλλα να τελικα που εγινε. ΧΑΑΧΧΑ. Ελπιζω και αλλη να πηραν τα λεφτα τους πισω.

Εγω παντως τελευταια παραγγελια μιν μνημη ραμ για υπολογιστη απ οτι καταλαβα στο τσακ πριν κλεισει μου την εστειλαν. (μαλλον επειδη ηταν μονο 60ευρω μου εκαναν την χαρη. 🤣)

Οταν λες είχε στείλει πως το εννοείς;Κατάθεση;IRIS;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κατάθεση και iris θεωρείται το ίδιο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Κατάθεση και iris θεωρείται το ίδιο.

Δεν είναι άλλη διαδικασία;Οπως και να έχει έχει ενδιαφέρον απο ποια διαδικασία πήρε χρήματα πίσω.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι άλλη διαδικασία;Οπως και να έχει έχει ενδιαφέρον απο ποια διαδικασία πήρε χρήματα πίσω.

Άλλη διαδικασία είναι, αλλά νομικά είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι κατάθεση με τηλέφωνο.

Δημοσ.

to paypal μεσαζοντας ειναι της VISA και Master δεν εκδιδει καρτες εχει ομως το πλεονεκτημα της συναλλαγης μεταξυ ιδιωτων(εχω κανει και γω για μικροποσα κατω των 50)και για να επιζησει πρεπει να παιρνει και αυτο απο καπου.....ητοι εχεις μια καρτα απο τη οποια τραπεζα και την βαζεις στο λογαριασμο σου στο paypal γιατι θεωρεις οτι θα παρεις πισω τα χρηματα σου σε περιπτωση απατης η μη αποστολης...δηλαδη οταν κανεις αμιφησβητηση στη τραπεζα δεν τα παιρνεις??εγω 3 εχω κανει και τα πηρα...

πιστεύω μια λύση για να μη μπορεί ο κάθε απατεώνας να στήνει μαγαζί εύκολα είναι να ζητάει κάποια υπηρεσία της ΑΑΔΔΕ να καταθέτουν εγγυητική επιστολή μόλις εκδίδεται το ΑΦΜ.....για να βγει μια εγγυητική από τη Τράπεζα χρειάζονται μετρητά η εγγυήσεις...και να έχει όριο τζίρου ώστε όταν το πιάνει να μη μπορεί να κάνει παραπέρα συναλλαγές....όπως παλιά η ΤΕ έδινε στις τράπεζες όριο δανεισμού βάσει των καταθέσεων.....ακούγεται λίγο πολύπλοκο αλλά είναι πολύ απλό και ίσως κόψει κάπως αυτό το είδος στησίματος μαγαζιών......

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πιστεύω μια λύση για να μη μπορεί ο κάθε απατεώνας να στήνει μαγαζί εύκολα είναι να ζητάει κάποια υπηρεσία της ΑΑΔΔΕ να καταθέτουν εγγυητική επιστολή μόλις εκδίδεται το ΑΦΜ.....για να βγει μια εγγυητική από τη Τράπεζα χρειάζονται μετρητά η εγγυήσεις...και να έχει όριο τζίρου ώστε όταν το πιάνει να μη μπορεί να κάνει παραπέρα συναλλαγές....όπως παλιά η ΤΕ έδινε στις τράπεζες όριο δανεισμού βάσει των καταθέσεων.....ακούγεται λίγο πολύπλοκο αλλά είναι πολύ απλό και ίσως κόψει κάπως αυτό το είδος στησίματος μαγαζιών......

Δηλαδή εκτός των όλων εμποδίων που έχει το στήσιμο επιχείρησης στην αρχή, να πρέπει να δεσμεύσει και μερικές χιλιάδες ευρώ σε εγγυητική. Και να εχει και όριο τζίρου. Και να του επιβάλλουμε και ισόβιες προσλήψεις προσλήψεις προσωπικού με 1,500 ευρώ πρώτο μισθο. Και μετά θα απορούμε γιατί κανένας σοβαρός δεν επιχειρεί στην Ελλάδα

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kostasbm είπε

t.

Αυτά δεν γίνονται .

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ειχε πληρωσει μεσω καρτας. Και τα πηρε τα λεφτα πισω. Αρα αφου το καταφεραμε εμεις γινεται ρε παιδια να τα παρετε πισω τα λεφτα απο το καρπενησιωτικο site.

5 hours ago, Ukforthemoment said:

πληρωμη με καρτα ειχε κανει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mad_apo είπε

Παιδια ειχε πληρωσει μεσω καρτας. Και τα πηρε τα λεφτα πισω. Αρα αφου το καταφεραμε εμεις γινεται ρε παιδια να τα παρετε πισω τα λεφτα απο το καρπενησιωτικο site.

πληρωμη με καρτα ειχε κανει.

Τότε το είχε στείλει λεφτά που έγραψες ήταν λάθος.Αλλο το στέλνω λεφτά και άλλο το πληρώνω με κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Ukforthemoment said:

Τότε το είχε στείλει λεφτά που έγραψες ήταν λάθος.Αλλο το στέλνω λεφτά και άλλο το πληρώνω με κάρτα.

ωραια με καρτα. Τωρα οκ! :) Αυτος τα πηρε τα λεφτα. Αυτο ειναι το αποτελεσμα. Αρα να προσπαθησετε οσοι τα χασατε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mad_apo είπε

ωραια με καρτα. Τωρα οκ! :) Αυτος τα πηρε τα λεφτα. Αυτο ειναι το αποτελεσμα. Αρα να προσπαθησετε οσοι τα χασατε.

Εχουν ήδη γράψει ότι πήραν τα λεφτά τους πίσω άτομα που πλήρωσαν με κάρτα.Και αυτό είναι το σύνηθες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...