Joethegod80 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Εγώ από 14/05 με πιστωτική mastercard Πειραιώς ακόμη περιμένω. Τι να σου πω, ίσως επειδή δεν ήταν μεγάλο το δικό μου ποσό (70€) να εξυπηρετήθηκε ταχύτερα
GREG10ARIS Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Joethegod80 είπε Τι να σου πω, ίσως επειδή δεν ήταν μεγάλο το δικό μου ποσό (70€) να εξυπηρετήθηκε ταχύτερα Οχι, επειδη ειχες visa και ο αλλος mastercard ειναι διαφορετικη η σειρα αφου τα αιτηματα εξυπηρετουνται απο τις visa/mc και οχι απο την Πειραιως. Πιθανοτατα η visa να δωσει refund σε ολους τωρα, mc ισως αργησει αλλα η λογικη λεει οτι ολοι θα παρουν τα λεφτα τους πισω (εκτος απ οσους πληρωσαν με iris φυσικα). Αληθεια η σουπερ πολυ διαφημιζομενη ασφαλιση του best price με χρεωση 50€ θα κανει τιποτα διαφορετικο απο αυτα; 🤔 1
BadIronTree Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού 4 7
xartemporas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, BadIronTree said: πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού O @Joethegod80 ανέφερε πριν ότι είχε χρησιμοποιήσει χρεωστική και πήρε τα χρήματα του πίσω. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από xartemporas 1
CMOS_Z Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, BadIronTree είπε πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού Δεν ισχύει μια χαρά γίνεται chargeback σε χρεωστικές. 6 1
Joethegod80 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, xartemporas είπε O @Joethegod80 ανέφερε πριν ότι είχε χρησιμοποιήσει χρεωστική και πήρε τα χρήματα του πίσω. ισχύει, δεν έχω πιστωτική, μόνο χρεωστική 1
BadIronTree Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 27 minutes ago, Joethegod80 said: ισχύει, δεν έχω πιστωτική, μόνο χρεωστική Είναι VISA electron ή Mastercard ? Γιατί εάν είναι απλή δεν νομίζω ? 3 2
Joethegod80 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, BadIronTree είπε Είναι VISA electron ή Mastercard ? Γιατί εάν είναι απλή δεν νομίζω ? Visa Debit (χρεωστική)
xabos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Σήμερα ήρθε το εξής sms από την Πειραιώς .. TO AITHMA ΣAΣ ME APIΘMO FGR/……..ΠEPI AMΦIΣBHTHΣHΣ ΣYNAΛΛAΓΩN, EINAI YΠO EΠEΞEPΓAΣIA. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα , θα υπάρξουν εξελίξεις Να θυμίσω εδώ ότι έχω συνολικά 4 εκκρεμείς συναλλαγές με το κατάστημα .. 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 18/6/2024 στις 6:59 ΜΜ, BadIronTree είπε πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού Όχι, σα μεταφορά λογαριασμού είναι οι κεντροευρωπαϊκές Maestro/V-Pay που καταργούνται. Ούτε απο χρεωστική θα χάσουν τα λεφτά τους. Απλά στην πιστωτική περιμένεις να σου επιστραφούν/αντιλογιστούν λεφτά της τράπεζας ενώ στη χρεωστική δικά σου. Και κάποιες πιστωτικές έχουν έξτρα πρόγραμμα ασφάλισης αγορών online 2
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου On 18/06/2024 at 18:59, BadIronTree said: πιστωτική κάρτα παίρνετε τα λεφτά σας Χρεωστική όχι γιατί είναι σαν μεταφορά λογαριασμού όταν λέμε κάτι πρέπει να το τεκμηριώνεις και όχι να πετάμε κάτι και όπου κατσει.....εγώ όλες τις συναλλαγές τις κάνω με τη χρεωστικη Πειραιως τα τελευταία 45 χρόνια και 5-6 αμφισβητήσεις έληξαν κανονικά άσχετα αν κάνουν 50--60 μέρες αυτή τη στιγμή χρεωστική η πιστωτική σε αμφισβήτηση δουλεύουν το ίδιο... VISA η MASTER , απλά φαίνεται η VISA λίγο ποιο γρήγορη...... 1
xabos Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Νέο μήνυμα από την Πειραιώς σήμερα …. TO AITHMA AMΦIΣBHTHΣHΣ ME APIΘMO FGR/2024/…,, EXEI ΓINEI AΠOΔEKTO. ΠAPAKAΛOYME EΛEΓΞTE TIΣ KINHΣEIΣ TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣAΣ ENTOΣ TΩN EΠOMENΩN HMEPΩN. 4
Havik Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 8 hours ago, xabos said: Νέο μήνυμα από την Πειραιώς σήμερα …. TO AITHMA AMΦIΣBHTHΣHΣ ME APIΘMO FGR/2024/…,, EXEI ΓINEI AΠOΔEKTO. ΠAPAKAΛOYME EΛEΓΞTE TIΣ KINHΣEIΣ TOY ΛOΓAPIAΣMOY ΣAΣ ENTOΣ TΩN EΠOMENΩN HMEPΩN. H αγορά με τι τρόπο έγινε; (sorry αν το έχεις γράψει ήδη).
xabos Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Μια με RF / δυο με χρεωστική visa depit/ μια με PayPal… Η πρώτη με RF … έχασα το ποσό των 180€ … τα υπόλοιπα θα πιστωθούν σύντομα μέχρι τις 23 Ιουνίου … 1 1
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 20/6/2024 στις 6:48 ΜΜ, kostasbm είπε αυτή τη στιγμή χρεωστική η πιστωτική σε αμφισβήτηση δουλεύουν το ίδιο... VISA η MASTER , απλά φαίνεται η VISA λίγο ποιο γρήγορη...... Μου κάνει εντύπωση πάντως το πόσο καθυστερεί η Mastercard. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα