Chris2756 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου H αντικαταβολη μου εξασφαλιζει, οτι θα παρω το πακετο μου και θα πληρωσω (χερι με χερι). Επισης αν ειναι στραπατσαρισμενη η συσκευασια, δεν την παραλαμβανω. Σε καμια περιπτωση δεν με εξασφαλιζει αν μεσα στο πακετο υπαρχουν "φασολια" αντι για τα "πανταρια" που εχω παραγγειλει. Ουτε οτι το αντικειμενο στο πακετο ειναι λειτουργικο. Με προστατευει απο το να εχουν δεσμευσει τα; χρημαστα μου και απο το να υποστω μια μεγαλη ταλαιπορεια μεχρι να μου τα επιστρεψουν αν κατι δεν παει καλα στην συναλλαγη. Το ανοιγμα του πακετου και ελενγχος περιεχομενου, για πολλους λογους δεν μπορει να ευφαρμωστει. Εδω και στο ιδιο το κατα;στημα να παραλαβεις, δεν δεχονται να ανοιξεις την συσκευασια και να ελενξεις πριν πληρωσεις. Τωρα το αντιτιμο, 2-3Ε της αντκαταβολης δεν νομιζω οτι θα απαοσχολισει, σε μια συναλλαγη 50, 500 η περισσοτερα Ε. Λογικο ειναι η μεταφορικη να εχει καποια "εξτρα" αμοιβη για την υπηρεσια που προσφερει (παραλαβη χρηματων απο τον πελατη και αποδωση τους στο καταστημα). Τωρα αν η κουριερ δωσει τα χρηματα στο κατ/μα σε 2 ημερες η σε 2 χρονια, εμενα σαν αγοραστη δεν με ενδιαφερει. 2
ChristosG82 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Billator είπε Υπήρχε υπηρεσία, και προφανώς καταργήθηκε γιατί δεν είναι δουλειά τους να κάνουν τον αστυνόμο και γιατί παρατηρήθηκαν ΑΠΕΙΡΕΣΣ φορές οι πελάτες να ξεσφραγίζουν προϊόντα και μετά να τα στέλνουν πίσω με μη αποδοχή δέματος.. Αν δεν ξέρεις εσύ να προστατεύεις τον εαυτό σου και να αγοράζεις σωστά ώστε να είσαι καλυμμένος δεν θα στο κάνει κανένας για εσένα. Η αντικαταβολή δείχνει την αμάθεια σχετικά με την προστασία περί αγορών όπως και οι καταθέσεις σε τράπεζα ή RF και IRIS μεταφορές. Το θέμα δεν είναι να βρεθεί Σωτήρας αλλά όλοι να κάνουν τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, αυτοί που αγόρασαν σωστά θα πάρουν σίγουρα τα λεφτά τους πίσω, και για τους υπόλοιπους ελπίζω επίσης να δικαιωθούν αλλά μένουν κυρίως στην "ευχέρεια" της κάθε τράπεζας γιατί δεν είναι υποχρεωμένες να το κάνουν. Εγώ δεν μίλησα να σου δώσουν το δέμα, και να το κάνεις ότι θέλεις, πχ αν η κούριερ έπαιρνε +3 ή 5 ευρώ, μόνο και μόνο με το που έρθει το δέμα στο κατάστημα, να το ανοίξει και να σου δείξει την συσκευασία του προϊόντος δεν θα ήταν κέρδος τόσο για την ίδια την κούριερ, όσο και του πελάτη? Με αυτό η κούριερ θα βγάζει από το πουθενά 3-5 ευρώ, και ο πελάτης θα μπορεί να δει αν όντως είναι αυτό που παρήγγειλε, και αν είναι σφραγισμένη η συσκευασία και σε καλή κατάσταση. Προσωπικά σε κάποιες περιπτώσεις θα το έκανα, πχ αν αγόραζα iPhone 1000 ευρώ, που δεν θα το έκανα βέβαια, θα ήθελα η συσκευασία του να είναι σφραγισμένη χωρίς σημάδια που θα δείχνουν πως έχει δεχτεί χτυπήματα, και εννοείται πως θα έλεγα και στο κατάστημα πως αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα γυρίσει πίσω, δεν θα ήταν καλό? Πια διαδικασία είναι εγγυημένη, καμιά, μόνο καταστήματα όπως το eshop / Germanos / Public κλπ που μπορείς να κάνεις παραλάβει από κάποιο κατάστημα, και μπορείς να δεις αν όλα είναι οκ, τίποτα άλλο δεν σου εξασφαλίζει κάτι. 17 λεπτά πριν, Chris2756 είπε H αντικαταβολη μου εξασφαλιζει, οτι θα παρω το πακετο μου και θα πληρωσω (χερι με χερι). Επισης αν ειναι στραπατσαρισμενη η συσκευασια, δεν την παραλαμβανω. Σε καμια περιπτωση δεν με εξασφαλιζει αν μεσα στο πακετο υπαρχουν "φασολια" αντι για τα "πανταρια" που εχω παραγγειλει. Ουτε οτι το αντικειμενο στο πακετο ειναι λειτουργικο. Με προστατευει απο το να εχουν δεσμευσει τα; χρημαστα μου και απο το να υποστω μια μεγαλη ταλαιπορεια μεχρι να μου τα επιστρεψουν αν κατι δεν παει καλα στην συναλλαγη. Το ανοιγμα του πακετου και ελενγχος περιεχομενου, για πολλους λογους δεν μπορει να ευφαρμωστει. Εδω και στο ιδιο το κατα;στημα να παραλαβεις, δεν δεχονται να ανοιξεις την συσκευασια και να ελενξεις πριν πληρωσεις. Τωρα το αντιτιμο, 2-3Ε της αντκαταβολης δεν νομιζω οτι θα απαοσχολισει, σε μια συναλλαγη 50, 500 η περισσοτερα Ε. Λογικο ειναι η μεταφορικη να εχει καποια "εξτρα" αμοιβη για την υπηρεσια που προσφερει (παραλαβη χρηματων απο τον πελατη και αποδωση τους στο καταστημα). Τωρα αν η κουριερ δωσει τα χρηματα στο κατ/μα σε 2 ημερες η σε 2 χρονια, εμενα σαν αγοραστη δεν με ενδιαφερει. Η αλήθεια είναι πως η κάθε μεταφορική πετάει τα δέματα, χωρίς να τους νοιάζει τι μπορεί να πάθει, έχω τύχη όταν φτάνει το φορτηγό/ βαν, να δω πως ξεφορτώνουν, καλύτερα να μην δεις, ακόμα και δέματα που λένε "προσοχή εύθραυστο" έπεφταν και χτύπαγαν, για αυτό μάλλον πολλά καταστήματα στους όρους τους λένε πως δεν αναγνωρίζουν ζημιές που έπαθαν κατά την μεταφορά.
Panasim1 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Δύσκολο να ανοίγουμε τα δέματα με τις κούριερ. Εγώ πάντως αν είναι κάτι αξίας πάνω από 50€ το παραγγέλνω και πηγαίνω από το κατάστημα. Εσύ φαίνονται και τα καταστήματα πού είναι πολύ φθηνά αλλά δεν έχοντας το πάρεις από το χώρο τους. Από το συγκεκριμένη εταιρεία δύο φορές που τους είχα παραγγείλει μου είχανε πει να βάλω τα λεφτά και μετά το παραλάβω με courier οπότε είπα όχι.
ChristosG82 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Panasim1 είπε Δύσκολο να ανοίγουμε τα δέματα με τις κούριερ. Εγώ πάντως αν είναι κάτι αξίας πάνω από 50€ το παραγγέλνω και πηγαίνω από το κατάστημα. Εσύ φαίνονται και τα καταστήματα πού είναι πολύ φθηνά αλλά δεν έχοντας το πάρεις από το χώρο τους. Από το συγκεκριμένη εταιρεία δύο φορές που τους είχα παραγγείλει μου είχανε πει να βάλω τα λεφτά και μετά το παραλάβω με courier οπότε είπα όχι. Και εγώ τα ακριβά προϊόντα τα αγοράζω από μεγάλες αλυσίδες (eshop/ germanos / public), από το συγκεκριμένο κατάστημα αγόρασα, γιατί είχα ξανά αγοράσει στο παρελθόν προϊόντα έως 27 ευρώ, άργησαν όμως ήρθαν, και τα πήρα σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η τελευταία παραγγελία είχε μια διαφορά με την επόμενη καλύτερη τιμή κάπου στα 40-50 ευρώ με την ακριβότερη η διαφορά να είναι κοντά στα 400 ευρώ, και το jmctech ήταν το κατάστημα που είχα ξανά αγοράσει, οπότε και η επιλογή. Πιστεύω πως δεν άνοιξε το κατάστημα πριν τόσα χρόνια με σκοπό σήμερα να εξαφανιστεί χωρίς να παραδώσει τα προϊόντα ή να επιστρέψει τα χρήματα, σίγουρα τον καίνε ότι ενώ πήγαινε η κατάσταση εκεί που πήγαινε, θα έπρεπε να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες, και να προσπαθήσει να εξυπηρετήσει της παραγγελίες που είχε. Έχω στείλει πολλά αποδεικτικά στοιχεία, μαζί με 2 καταγγελίες στην τράπεζα, και ελπίζω να πάρω τα χρήματα που πλήρωσα με πιστωτική. 6 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Επεξ/σία 9 Ιουνίου από ChristosG82
APapsda Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panasim1 είπε Δύσκολο να ανοίγουμε τα δέματα με τις κούριερ. Εγώ πάντως αν είναι κάτι αξίας πάνω από 50€ το παραγγέλνω και πηγαίνω από το κατάστημα. Εσύ φαίνονται και τα καταστήματα πού είναι πολύ φθηνά αλλά δεν έχοντας το πάρεις από το χώρο τους. Από το συγκεκριμένη εταιρεία δύο φορές που τους είχα παραγγείλει μου είχανε πει να βάλω τα λεφτά και μετά το παραλάβω με courier οπότε είπα όχι. Ο λογος που ζητουσε τα λεφτα μπροστα, ειναι για να κανει την παραγγελια. Αυτος μαλλον τα εφερνε απο πολωνια. εμενα δεν με χαλασε καθολου οταν γλυτωσα 200 ευρω για το ταμπλετ που αγορασα. και 300 ευρω κατω απο κοτσοβολο. Ναι περιμενα 2 βδομαδες, αλλα αξιζε η διαφορα τιμης! Επεξ/σία 9 Ιουνίου από APapsda
mad_apo Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Κριμα για ολα τα ατομα που την πατησαν απο αυτον τον απατεωνα. ΛΟΙΠΟΝ απ οσο εμαθα και τελικα καταλαβα ποιος το ειχε το μαγαζι . Θα σας τα πω λιγο στα γρηγορα. Καταρχην κι εγω ειχα αγορασει παλια και η τελευταια παραγγελια μου ειχε φτασει στα χερια μου πριν κανα 2 μηνο. Παλι καλα την ελαβα. Λοιπον καλα εκτος οτι ολοι τον ψαχνουν στο καρπενησι και εννοειται σε ολες τις γυρω περιοχες ο τυπος εκανε οτι ειχε κανει ο πατερασ του και η μανα του πριν πολλα χρονια. Ο πατερας του Βαγγελης μακκας με την μανα του πριν πολλα χρονια νομιζω δεκαετια του 90 ειχε αφησει ΦΕΣΙΑΑΑΑΑΑ πολλα λεφτα μιλαμε τωρα σε ατομα στο καρπενησι και οχι μονο σε τραπεζες και σε ατομα με δανεικα που ειχε παρει και εφυγε νυχτα με την γυναικα του Αθηνά (καλο π..... και αυτη). Και εφυγαν νυχτα για αμερικα εννοειται με αλλα στοιχεια πηγαν αμερικη, Μιλαμε για αλλη εποχη λογικα 90 που μπορουσες να κανεις τετοιες βλακειες. Τωρα ο γιος Γιαννης μακκας εκανε το ιδιο, ο οποιος ειχε προνοησει και την εταιρεια (που την εκανε με ελαφρα) την ειχε γραψει στην γυναικα του. ΑΡΑ παιδια απλα ο γιαννης μακκας ακολουθησε την πορεια που του εδειξαν οι δικοι του ΑΡΑ μιλαμε για σαπιους ανθρωπους. Ολα αυτα τα εμαθα απο ατομα απο καρπενησι που γινεται χαμος. Τα ανεβασα να δειτε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ελπιζω σε οποιους πηραν λεφτα να μπορεσετε να τα παρετε πισω ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ τραπεζες σιγα μην βοηθησουν. 3
xlife82 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Τα λιγα που ξερω... ο πατερας του ειχε οντως κανει κατι αντιστοιχο. Ο Μακκας ανοιξε το μαγαζι πριν 30 χρονια περιπου. Τελευταια, ειχε παρουσια στο σκρουτζ, bestprice κτλ. Ακουσα οτι ειχε 20 υπαλληλους τα τελευταια χρονια που αν ισχυει λογικα θα εβγαλε χρημα και απο ικα, φπα απο τριγωνικες κτλ. Ασχολουταν και με λογισμικο ,ηταν δηλαδη προγραμματιστης, και νομιζω η jmc soft ηταν δικη του. Τωρα μπαινει στην αρχικη της jmc soft αλλα δεν παει πιο περα. Οποτε σιγουρα κρεμασε και πολλους ιδιωτες αλλα και δημοσιο αν εχει και κει προγραμματα. Παμε τωρα ομως στο πως μπορει καποιος να κανει μια τετοια κομπινα το 2024. Γιατι το 1990 που το εκανε ο πατερας του ας πουμε οτι ηταν ευκολο. Σημερα για να κανεις κατι τετοιο χρειαζεσαι αρκετα ατομα ψηλα. Να κανουν τα στραβα ματια μεχρι να γινει το μπαμ. Αρα απ οσους εκαναν παραγγελιες καποια απο τα λεφτα τους εχουν μεινει στην Ελλαδα λογικα. 1
Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mad_apo είπε Κριμα για ολα τα ατομα που την πατησαν απο αυτον τον απατεωνα. ΛΟΙΠΟΝ απ οσο εμαθα και τελικα καταλαβα ποιος το ειχε το μαγαζι . Θα σας τα πω λιγο στα γρηγορα. Καταρχην κι εγω ειχα αγορασει παλια και η τελευταια παραγγελια μου ειχε φτασει στα χερια μου πριν κανα 2 μηνο. Παλι καλα την ελαβα. Λοιπον καλα εκτος οτι ολοι τον ψαχνουν στο καρπενησι και εννοειται σε ολες τις γυρω περιοχες ο τυπος εκανε οτι ειχε κανει ο πατερασ του και η μανα του πριν πολλα χρονια. Ο πατερας του Βαγγελης μακκας με την μανα του πριν πολλα χρονια νομιζω δεκαετια του 90 ειχε αφησει ΦΕΣΙΑΑΑΑΑΑ πολλα λεφτα μιλαμε τωρα σε ατομα στο καρπενησι και οχι μονο σε τραπεζες και σε ατομα με δανεικα που ειχε παρει και εφυγε νυχτα με την γυναικα του Αθηνά (καλο π..... και αυτη). Και εφυγαν νυχτα για αμερικα εννοειται με αλλα στοιχεια πηγαν αμερικη, Μιλαμε για αλλη εποχη λογικα 90 που μπορουσες να κανεις τετοιες βλακειες. Τωρα ο γιος Γιαννης μακκας εκανε το ιδιο, ο οποιος ειχε προνοησει και την εταιρεια (που την εκανε με ελαφρα) την ειχε γραψει στην γυναικα του. ΑΡΑ παιδια απλα ο γιαννης μακκας ακολουθησε την πορεια που του εδειξαν οι δικοι του ΑΡΑ μιλαμε για σαπιους ανθρωπους. Ολα αυτα τα εμαθα απο ατομα απο καρπενησι που γινεται χαμος. Τα ανεβασα να δειτε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Ελπιζω σε οποιους πηραν λεφτα να μπορεσετε να τα παρετε πισω ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ τραπεζες σιγα μην βοηθησουν. Το μηλο κατω απο τη μηλια δυστυχως ακομα μια φορα. Ποσο ευκολα χανονται τοσα εκατομμυρια λες και ειναι στραγαλια. 4 λεπτά πριν, xlife82 είπε Τα λιγα που ξερω... ο πατερας του ειχε οντως κανει κατι αντιστοιχο. Ο Μακκας ανοιξε το μαγαζι πριν 30 χρονια περιπου. Τελευταια, ειχε παρουσια στο σκρουτζ, bestprice κτλ. Ακουσα οτι ειχε 20 υπαλληλους τα τελευταια χρονια που αν ισχυει λογικα θα εβγαλε χρημα και απο ικα, φπα απο τριγωνικες κτλ. Ασχολουταν και με λογισμικο ,ηταν δηλαδη προγραμματιστης, και νομιζω η jmc soft ηταν δικη του. Τωρα μπαινει στην αρχικη της jmc soft αλλα δεν παει πιο περα. Οποτε σιγουρα κρεμασε και πολλους ιδιωτες αλλα και δημοσιο αν εχει και κει προγραμματα. Παμε τωρα ομως στο πως μπορει καποιος να κανει μια τετοια κομπινα το 2024. Γιατι το 1990 που το εκανε ο πατερας του ας πουμε οτι ηταν ευκολο. Σημερα για να κανεις κατι τετοιο χρειαζεσαι αρκετα ατομα ψηλα. Να κανουν τα στραβα ματια μεχρι να γινει το μπαμ. Αρα απ οσους εκαναν παραγγελιες καποια απο τα λεφτα τους εχουν μεινει στην Ελλαδα λογικα. Με λαδακι ολα γινονται οχι μονο Ελλαδα σε ολο τον κοσμο. Ξερω beach bar που δικαιουτε 100 ξαπλωστρες εχει 10000 κατα διαστηματα πανε να το κλεισουν απο το κρατος αλλα φευγουν και δεν γινεται τιποτα. Για πιο λογο φευγουν? Με αδεια χερια? Καπως ετσι λειτουργουν τετοιες κομπινες παντου με λιγο λαδακι ολα περνουν το δρομο τους και δεν σε ακουμπαει τιποτα. Το πολυ πολυ να φας κανα προστιμο του 1% των κερδων σου για να πουν οτι να τους καναμε ντα και τελος παμε παρακατω. Δεν πα να εχασε ο κοσμακης εκατομμυρια δεν πειραζει. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Arkin 1
belalik Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έπεσα και εγώ θύμα του συγκεκριμένου. Μια και μοναδική αγορά πήγα να κάνω, ένα τάμπλετ αξίας (jmctech αξίας) 360 ευρώ. Είχα και εγω επαναπαυθεί βλέποντας πως μπορεί να καθυστερεί, μπορεί να μην στέλνει ποτέ κάποιες φορές, αλλά τα λεφτά τα δίνει πίσω αν δεν μπορεί να παραδώσει, έστω και με καθυστέρηση. Επίσης, επειδή ήμουν υποψιασμένος, μπήκα στην διαδικασία και έκανα την ασφάλεια που πρόσφερε το bestprice, έχοντας το JMCTech ως 'πιστοποιημένο' μαγαζί. Προφανώς έκανα την ασφάλεια ΠΡΙΝ την συναλλαγή. Πλήρωσα με κάρτα (χρεωστική). Τώρα που έσκασε το κανόνι, έκανα αίτημα αμφισβήτησης ΚΑΙ στην τράπεζα αλλά επικοινώνησα και με την ασφαλιστική, όπου έστειλα όλα τα στοιχεία και αποδεικτικά που θέλουν. Για να δούμε ... Ελπίζω η τράπεζα ή/και η ασφαλιστική να φανούν επαγγελματίες. Να προσθέσω πως η ασφαλιστική θέλει 50 ευρώ για την υπηρεσία που προσφέρει. Το κατανοώ, αν και το bestprice διαφήμιζε την εν λόγω υπηρεσία ως 'δωρεάν' και το 50ρικο ήταν στα ψιλά γράμματα.. Αλλά ΟΚ .... ΥΓ - Για την ιστορία, πιστεύω πως ο jmctech απλώς τόκιζε λεφτά, ή τα έπαιζε σε κανα bitcoin κλπ ουσιαστικά εκμεταλλευόταν τα χρήματα που του 'δάνειζε' ο κόσμος, και ή κάτι δεν πήγε καλά, ή μάζεψε πολλά, ή όλα αυτά μαζί, και κάποια στιγμή βάρεσε ένα κανόνι και έκανε προσχεδιασμένο ταξίδι one-way σε κάποιο χωριό της καραιβικής, με τα λεφτά διαθέσιμα (υπάρχουν τρόποι) ... Επεξ/σία 10 Ιουνίου από belalik
GREG10ARIS Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Γελαει ο κοσμος με τη "δωρεαν" ασφαλιση του bestprice. Θυμαμαι ειχαν πληρωσει και το pcsteps να τους βγαλουν χορηγουμενο βιντεο. Θα μπουν τωρα να γραψουν ενα σεντονι παλι που δε θα λενε ουσιαστικα τιποτα. Απο εμενα εφαγαν μαυρο φυσικα, ουτε για συγκριση τιμης δεν τους εμπιστευτομαι πλεον.
ioannischr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε Γελαει ο κοσμος με τη "δωρεαν" ασφαλιση του bestprice. Θυμαμαι ειχαν πληρωσει και το pcsteps να τους βγαλουν χορηγουμενο βιντεο. Θα μπουν τωρα να γραψουν ενα σεντονι παλι που δε θα λενε ουσιαστικα τιποτα. Απο εμενα εφαγαν μαυρο φυσικα, ουτε για συγκριση τιμης δεν τους εμπιστευτομαι πλεον. καλα αν δεν μπαινετε στον κοπο να αφιερωσετε 2λεπτα για να διαβασετε μια συμβαση που σας ενδιαφερει τοτε δεν νoμιζω να φταιει το bestprice και οποιοςδηποτε αλλος 1
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 9/6/2024 στις 9:20 ΠΜ, Chris2756 είπε H αντικαταβολη μου εξασφαλιζει, οτι θα παρω το πακετο μου και θα πληρωσω (χερι με χερι)... Με προστατευει απο το να εχουν δεσμευσει τα; χρημαστα μου και απο το να υποστω μια μεγαλη ταλαιπορεια μεχρι να μου τα επιστρεψουν αν κατι δεν παει καλα στην συναλλαγη. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε, αλλά η αντικαταβολή δεν σε προστατεύει σε ΤΊΠΟΤΑ. Η δέσμευση χρημάτων από την κουριερ προς το κατάστημα (ή και γενικά προς κάποιον ιδιώτη) ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ με το σκεπτικό να μπορέσεις να πας εσύ 2 μέρες μετά και να τα ζητήσεις πίσω. Το ότι κάνουν 10 μερες να τα αποδώσουν αυτά τα χρήματα αφορά αυτούς (τα κουριερ). Δεν έχουν καμία υποχρέωση να σε εξυπηρετήσουν σε περίπτωση εξαπάτησης, γιατι δεν είναι αυτοί που μπορούν να κρίνουν κάτι τέτοιο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Στις 9/6/2024 στις 9:20 ΠΜ, Chris2756 είπε H αντικαταβολη μου εξασφαλιζει, οτι θα παρω το πακετο μου και θα πληρωσω (χερι με χερι). Επισης αν ειναι στραπατσαρισμενη η συσκευασια, δεν την παραλαμβανω. Σε καμια περιπτωση δεν με εξασφαλιζει αν μεσα στο πακετο υπαρχουν "φασολια" αντι για τα "πανταρια" που εχω παραγγειλει. Ουτε οτι το αντικειμενο στο πακετο ειναι λειτουργικο. Με προστατευει απο το να εχουν δεσμευσει τα; χρημαστα μου και απο το να υποστω μια μεγαλη ταλαιπορεια μεχρι να μου τα επιστρεψουν αν κατι δεν παει καλα στην συναλλαγη. Το ανοιγμα του πακετου και ελενγχος περιεχομενου, για πολλους λογους δεν μπορει να ευφαρμωστει. Εδω και στο ιδιο το κατα;στημα να παραλαβεις, δεν δεχονται να ανοιξεις την συσκευασια και να ελενξεις πριν πληρωσεις. Τωρα το αντιτιμο, 2-3Ε της αντκαταβολης δεν νομιζω οτι θα απαοσχολισει, σε μια συναλλαγη 50, 500 η περισσοτερα Ε. Λογικο ειναι η μεταφορικη να εχει καποια "εξτρα" αμοιβη για την υπηρεσια που προσφερει (παραλαβη χρηματων απο τον πελατη και αποδωση τους στο καταστημα). Τωρα αν η κουριερ δωσει τα χρηματα στο κατ/μα σε 2 ημερες η σε 2 χρονια, εμενα σαν αγοραστη δεν με ενδιαφερει. Η συναλλαγή με αντικαταβολή σου εξασφαλίζει μόνο οτι θα παραλάβεις κάτι. Κι ας είναι σαπούνι. Ενώ η συναλλαγή με την πιστωτική σου εξασφαλίζει ότι 1. δε δεσμεύεις δικά σου λεφτά 2. θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω σε περίπτωση απάτης. Η αντικαταβολή είναι placebo. Δίνεις 2-3 ευρώ και νιώθεις πιο ασφαλής ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι. 1
mad_apo Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, belalik said: Καλησπέρα, Έπεσα και εγώ θύμα του συγκεκριμένου. Μια και μοναδική αγορά πήγα να κάνω, ένα τάμπλετ αξίας (jmctech αξίας) 360 ευρώ. Είχα και εγω επαναπαυθεί βλέποντας πως μπορεί να καθυστερεί, μπορεί να μην στέλνει ποτέ κάποιες φορές, αλλά τα λεφτά τα δίνει πίσω αν δεν μπορεί να παραδώσει, έστω και με καθυστέρηση. Επίσης, επειδή ήμουν υποψιασμένος, μπήκα στην διαδικασία και έκανα την ασφάλεια που πρόσφερε το bestprice, έχοντας το JMCTech ως 'πιστοποιημένο' μαγαζί. Προφανώς έκανα την ασφάλεια ΠΡΙΝ την συναλλαγή. Πλήρωσα με κάρτα (χρεωστική). Τώρα που έσκασε το κανόνι, έκανα αίτημα αμφισβήτησης ΚΑΙ στην τράπεζα αλλά επικοινώνησα και με την ασφαλιστική, όπου έστειλα όλα τα στοιχεία και αποδεικτικά που θέλουν. Για να δούμε ... Ελπίζω η τράπεζα ή/και η ασφαλιστική να φανούν επαγγελματίες. Να προσθέσω πως η ασφαλιστική θέλει 50 ευρώ για την υπηρεσία που προσφέρει. Το κατανοώ, αν και το bestprice διαφήμιζε την εν λόγω υπηρεσία ως 'δωρεάν' και το 50ρικο ήταν στα ψιλά γράμματα.. Αλλά ΟΚ .... ΥΓ - Για την ιστορία, πιστεύω πως ο jmctech απλώς τόκιζε λεφτά, ή τα έπαιζε σε κανα bitcoin κλπ ουσιαστικά εκμεταλλευόταν τα χρήματα που του 'δάνειζε' ο κόσμος, και ή κάτι δεν πήγε καλά, ή μάζεψε πολλά, ή όλα αυτά μαζί, και κάποια στιγμή βάρεσε ένα κανόνι και έκανε προσχεδιασμένο ταξίδι one-way σε κάποιο χωριό της καραιβικής, με τα λεφτά διαθέσιμα (υπάρχουν τρόποι) ... Στον μπαμπα του το βαγγελαρα το λαμογιο ειναι τωρα πια ο Γιαννακης jmc. America. Για εκει την εκανε. Να δει επιτελους και την "πανουργα ΧΑχααχ" μανα του Αθηνά που εχει να την δει ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑΑΑΑΑΑ. Κριμα στα ατομα που την πατησαν (εκτος απο τους εμπορακους χαχαχα) Επεξ/σία 10 Ιουνίου από mad_apo
xlife82 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Πάντως το θέμα είναι οτι ειναι ενα κρατος που δεν μπορει να σε προστατεψει απ οτιδηποτε. Και εξηγούμε... Μετα απο τοσα περιστατικα, ανακαλυπτουμε οτι το πολυφιαφημιζομενο iris δεν σε προστατευει. Η καρτα σε προστατευει αλλα θα πρεπει να κανεις πολλα πραγματα και πιθανων να χρειαστει να μιλησεις με τους μεγαλους. (Visa - Mastercard). Η κατάθεση ειναι σαν να χαριζεις χρηματα, και η αντικαταβολη δεν ξερεις αν θα παραλαβεις τουβλα. Μονο τελικα το paypal αλλα κι αυτο δεν μπορουν να το εχουν ολοι.... Παμε τωρα στο να προσεχουμε μικρα μαγαζια... με κοντα στα 10 μυρια τζιρο δεν ειναι μικρο μαγαζι... ισα ισα... (Για την ιστορια εχω ταλαιπωρηθει 2 φορες απο πολυ μεγαλες αλυσιδες της Ελλαδας που ανακαλυψα οτι εχουν τεφτερια για τις πληρωμες. Με αναγκασαν να πληρωσω 2πλη φορα το ιδιο ποσο γιατι δεν βρισκαν την πληρωμη. Μαλιστα με πηρε τηλεφωνο η δικηγορος τους μου λεει εγω το βλεπω οτι πληρωσατε αλλα δεν φαινεται στο συστημα τους. Πληρωστε ενα 4ψηφιο και θα σας τα επιστρεψουν σε 2 3 μηνες που θα φανει οτι εχουν πλεονασμα... τρελο?? Αυτα γινονται στην Ελλαδα. Προσοχη μαγκες γιατι ειμαστε σε ανατολικο μπλοκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα