Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Πως πλουτίζεις στην Ελλάδα. Σχετικό για το πως προκύπτει πλουτισμός και τελικά ποια περίπτωση είναι του JMCTech αλλά και του Perishop

Προφανως πολλα λεφτα δεν κανεις με πολυ δουλεια η πολυ δουλεια ποτε δεν ανταμειβεται. Θελει απατεωνια πολυ ψεμα και μεσα. Και πολυ τυχη. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, Havik είπε

Θα σε γελάσω, έχω να την χρησιμοποιήσω χρόνια, αλλά αν ισχύει το παραπάνω θα προσπαθήσω να μεταφερθώ αποκλειστικά σε αυτή.

Πάντως και η Εθνική με την "αντιμετώπιση" της το RF φαίνεται να το θεωρεί σαν κατάθεση σε "φίλο" , απλή διευκόλυνση αντί να βάλεις αριθμό λογαριασμού και όνομα βάζεις κωδικό  RF, δεν φαίνεται να έχει κάποια διαφορά.

Και γιατί όχι κάρτα της Revolut; 

• Like 1

6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ενα ντε!!!Γιατί ψάχνουμε το πιο δύσκολο και περίεργο;Ειδικά όταν με κάρτα έχεις και την κάλυψη της .

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ενα ντε!!!Γιατί ψάχνουμε το πιο δύσκολο και περίεργο;Ειδικά όταν με κάρτα έχεις και την κάλυψη της .

Στο μεταξύ έτσι όπως έχουν γίνει αφορολόγητα κλπ, όλοι έχουν έστω χρεωστική κάρτα στην Ελλάδα. Αλλά όχι, εκεί να κάνουν μεταφορά. 

Φοβούνται όλοι τις κάρτες και τελικά την πατάνε απο όλους τους υπόλοιπους τρόπους εκτός απο τις κάρτες 

• Like 9
  • Thanks 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά, ναι συναλλαγές με κάρτα, pp ή κάποιο τρόπο που να σε εξασφαλίζει στην στραβή.

Απλά αν η revolut σε καλύπτει και σε μεταφορά ενώ η όποια τράπεζα  όχι τότε το θεωρώ bonus, λόγο για να την προτιμήσω.

Στην ερώτηση σου ναι έκανα κατάθεση με RF, ήταν αψυχολόγητη κίνηση, ήμουν ήδη μέσα στο ebanking και λόγο βαρεμάρας πλήρωσα με RF... δεν φαντάστηκα ότι θα έκλεινε, κάνω συναλλαγές με κίνα, Ευρώπη, και αγγελίες πάνω από 15 χρόνια... shit happens, ειδικά όταν πεις "έλα μωρέ" ή επαναπαύεσαι...

και για να προλάβω τους εξυπνάκηδες (κατόπιν εορτής προφήτες) ή τους κομπλεξικούς που χάρηκαν, το να κλείσει μια εταιρεία συμβαίνει και στις μεγαλύτερες, και οι λόγοι ποικίλουν, πόσοι έχουν χάσει προκαταβολές;

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1

5 λεπτά πριν, Havik είπε

έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά, ναι συναλλαγές με κάρτα, pp ή κάποιο τρόπο που να σε εξασφαλίζει στην στραβή.

Απλά αν η revolut σε καλύπτει και σε μεταφορά ενώ η όποια τράπεζα  όχι τότε το θεωρώ bonus, λόγο για να την προτιμήσω.

Στην ερώτηση σου ναι έκανα κατάθεση με RF, ήταν αψυχολόγητη κίνηση, ήμουν ήδη μέσα στο ebanking και λόγο βαρεμάρας πλήρωσα με RF... δεν φαντάστηκα ότι θα έκλεινε, κάνω συναλλαγές με κίνα, Ευρώπη, και αγγελίες πάνω από 15 χρόνια... shit happens, ειδικά όταν πεις "έλα μωρέ" ή επαναπαύεσαι...

και για να προλάβω τους εξυπνάκηδες (κατόπιν εορτής προφήτες) ή τους κομπλεξικούς που χάρηκαν, το να κλείσει μια εταιρεία συμβαίνει και στις μεγαλύτερες, και οι λόγοι ποικίλουν, πόσοι έχουν χάσει προκαταβολές;

είμαι σίγουρος ότι δεν καλύπτει τις μεταφορές χρημάτων η revolut.

• Like 1

On 05/06/2024 at 00:36, kyr123 said:

Τώρα θα φταίει ο κόσμος εάν ζητήσει τα χρήματα του από το skroutz ?

On 05/06/2024 at 10:51, ProponitisTouKanape said:

Ο κόσμος ψάχνει κάποιον "υπεύθυνο" (εκτός απο τον εαυτό του). Γιατί να ζητήσει λεφτά απο το Σκρουτζ; Επειδή το μαγαζί είχε πληρώσει για να ανέβει στα αποτελέσματα; 

Εντάξει μωρέ κλασική περίπτωση βλάβης. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Όλη η ζωή μας, σε όλους τους τομείς περιστρέφεται γύρω από αυτό. Τα ίδια ακριβώς που λέμε και όταν γίνονται απάτες με κάρτες. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν που έκανε την βλακεία. Ακόμα και όταν η βλακεία είναι εμφανέστατη πάλι φταίει κάποιος άλλος επειδή δεν τον προειδοποίησε

Αν πάω να καπνίσω αγκαλιά με 3 φιάλες υγραερίου και γίνω φλαμπέ, δε θα φταίω εγώ. Θα φταίει ο περιπτεράς που μου πούλησε τα τσιγάρα, θα φταίει ο γείτονας που με είδε αλλα δε με προστάτευσε, μπορεί να φταίει και ο δήμαρχος που δεν ειχε σύστημα πυρόσβεσης δίπλα μου

Το νου σας ρεμάλια, μη τυχόν και βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί.

• Confused 2

28 minutes ago, Bitbit said:

Εντάξει μωρέ κλασική περίπτωση βλάβης. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Όλη η ζωή μας, σε όλους τους τομείς περιστρέφεται γύρω από αυτό. Τα ίδια ακριβώς που λέμε και όταν γίνονται απάτες με κάρτες. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν που έκανε την βλακεία. Ακόμα και όταν η βλακεία είναι εμφανέστατη πάλι φταίει κάποιος άλλος επειδή δεν τον προειδοποίησε

Αν πάω να καπνίσω αγκαλιά με 3 φιάλες υγραερίου και γίνω φλαμπέ, δε θα φταίω εγώ. Θα φταίει ο περιπτεράς που μου πούλησε τα τσιγάρα, θα φταίει ο γείτονας που με είδε αλλα δε με προστάτευσε, μπορεί να φταίει και ο δήμαρχος που δεν ειχε σύστημα πυρόσβεσης δίπλα μου

Το νου σας ρεμάλια, μη τυχόν και βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί.

Να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, όταν μπει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου, σε τουλουμιάσει και σε κλέψει φταις εσύ! ας πρόσεχες, δεν το ξέρεις ότι υπάρχει εγκληματικότητα;

• Like 1
  • Thanks 2

26 minutes ago, Havik said:

Να το πάμε και ένα βήμα παραπέρα, όταν μπει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου, σε τουλουμιάσει και σε κλέψει φταις εσύ! ας πρόσεχες, δεν το ξέρεις ότι υπάρχει εγκληματικότητα;

και γαμώ τα παραδείγματα. Είναι ακριβώς το ίδιο.  Και πήρε μόνο 25 λεπτά σε κάποιον για να το σκεφτεί. Και μετά σου λένε για brain drain

Αλλά οκ μη σας χαλάω το όνειρο, κάντε ό,τι γουστάρετε ό,τι και να γίνει άλλος θα φταίει. 

Αυτά που έγραψα δεν ήταν για να ειρωνευτώ και να κοροιδέψω τα άτομα που την πατήσανε. Κι εγώ σκεφτόμουν να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα πρόσφατα και ίσως και τώρα να ήμουν από αυτούς περιμένουν τα χρήματα τους. Δε θα μου έφταιγε όμως το σκρουτζ ούτε ο ανάδρομος ερμής. Σχολιάζω αυτούς που για την "κακιά τους την τύχη" πάντα φταίνε οι άλλοι και ψάχνουν να ρίξουν την ευθύνη αλλού.

Φαντάζομαι αν πιάσεις τα 200+ με το αυτοκίνητο και στην επόμενη στροφή φύγεις ευθεία, δε φταις εσύ. Θα φταίει ο μηχανικός που έφτιαξε τη στροφή και η αυτοκινητοβιομηχανία που έφτιαξε αυτοκίνητο που πιάνει τα 200+. Σωστά;

2 ώρες πριν, Havik είπε

image.png.036eb73fbfbec74f47d915690382f062.png

Καλά πήγε και αυτό!

Στο μεταξύ θυμάμαι/ κατάλαβα καλά? ότι η revolut θα επιστρέψει χρήματα που έγιναν με πληρωμή RF / μεταφορά.

Αυτό δεν έχει να κάνει με πληρωμή με κάρτα, σωστά?

3 minutes ago, Bitbit said:

και γαμώ τα παραδείγματα. Είναι ακριβώς το ίδιο.  Και πήρε μόνο 25 λεπτά σε κάποιον για να το σκεφτεί. Και μετά σου λένε για brain drain

Αλλά οκ μη σας χαλάω το όνειρο, κάντε ό,τι γουστάρετε ό,τι και να γίνει άλλος θα φταίει. 

Αυτά που έγραψα δεν ήταν για να ειρωνευτώ και να κοροιδέψω τα άτομα που την πατήσανε. Κι εγώ σκεφτόμουν να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα πρόσφατα και ίσως και τώρα να ήμουν από αυτούς περιμένουν τα χρήματα τους. Δε θα μου έφταιγε όμως το σκρουτζ ούτε ο ανάδρομος ερμής. Σχολιάζω αυτούς που για την "κακιά τους την τύχη" πάντα φταίνε οι άλλοι και ψάχνουν να ρίξουν την ευθύνη αλλού.

Φαντάζομαι αν πιάσεις τα 200+ με το αυτοκίνητο και στην επόμενη στροφή φύγεις ευθεία, δε φταις εσύ. Θα φταίει ο μηχανικός που έφτιαξε τη στροφή και η αυτοκινητοβιομηχανία που έφτιαξε αυτοκίνητο που πιάνει τα 200+. Σωστά;

23 ολόκληρα λεπτά για την ακρίβεια, μπράβο είσαι πολύ έξυπνος για αυτό την γλίτωσες!

Το κατάστημα λειτουργεί από πότε (έτος)?

Οι αρνητικές που είχε τι αφορούσαν? χρόνους παράδοσης κυρίως, εγώ τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάποιο σχόλιο που να λέει ότι δεν του επιστρέφουν χρήματα, αποφάσισε λοιπόν τώρα ή το είχε σαν σχέδιο να το κάνει εξαρχής οκ.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και σε άλλο κατάστημα; ο Κωτσόβολος τον πήρε η ΔΕΗ, δεν θα μπορούσε να κλείσει; πάλι μετέωρη δεν θα ήμασταν;

Αν πας να πάρεις ένα καναπέ ή κάποια έπιπλα, κουζίνα ξέρω γω, δόσεις προκαταβολή και εξαφανιστεί;

Κάθε φορά που περιμένω δέμα δέχομαι μνμ να πληρώσω "δασμούς", δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι απάτη ή όχι, δεν θα μπορούσα να είμαι και εκεί θύμα απάτης;

όταν σου στέλνουν μνμ στο κινητό και σε χρεώνουν με τις ευλογίες της nova/Vodaphone/ cosmote πάλι φταίει το θύμα;

Γενικά ναι οκ υπάρχουν απάτες που τις διακρίνεις εύκολα, άλλες όχι αλλά γενικά σε τι βοηθά αυτό που κάνεις; σε τι βοηθά να το παίζεις έξυπνος και να κατηγορείς το θύμα; σε τίποτα.

11 minutes ago, ChristosG82 said:

Αυτό δεν έχει να κάνει με πληρωμή με κάρτα, σωστά?

Ναι, είναι με RF.

26 minutes ago, Bitbit said:

Δε θα μου έφταιγε όμως το σκρουτζ ούτε ο ανάδρομος ερμής. Σχολιάζω αυτούς που για την "κακιά τους την τύχη" πάντα φταίνε οι άλλοι και ψάχνουν να ρίξουν την ευθύνη αλλού.

Δεν ξέρω αν φταίει ή όχι η οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, αν παίρνει λεφτά ή προμήθεια για να προβάλλει ένα κατάστημα, αν σβήνει αρνητικές ίσως και να έχει.

Επίσης google πήγα να κάνω αρνητική ότι είναι εξαφανισμένοι και τι έλαβα; δεν μπορείς να το κάνεις γιατί "το κατάστημα είναι πιθανό να δεχτεί πολλές αρνητικές" που μάλλον και έγινε οπότε δεν την δημοσιεύουμε...

1 minute ago, Havik said:

Γενικά ναι οκ υπάρχουν απάτες που τις διακρίνεις εύκολα, άλλες όχι αλλά γενικά σε τι βοηθά αυτό που κάνεις; σε τι βοηθά να το παίζεις έξυπνος και να κατηγορείς το θύμα; σε τίποτα.

το σχόλιο μου αφορούσε τον τύπο που ζητάει τα ρέστα από το skroutz. Ε όπως και να το κάνουμε το skroutz δε φταίει. Τώρα το ποιος φταίει, όποιος θέλει ας κατηγορήσει το ξερό του το κεφάλι για την επιλογή του. Κι εγώ την έχω πατήσει με αγορά παλαιότερα αλλά δε κατηγόρησα κανεναν. Έκανα μια επιλογή, δε μου έκατσε και τέλος. Και ο kotsos μπορεί να κλείσει ναι.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί πάντα να φταίει κάποιος άλλος. Εκεί είναι το Point.

Εγώ είχα πάρει μια μηχανή και μου είχε βγάλει τόσα προβλήματα. Τώρα τι να κάνω; Να αρχίσω να λέω ότι φταίει το τάδε περιοδικό που την διαφήμιζε;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Havik said:

23 ολόκληρα λεπτά για την ακρίβεια, μπράβο είσαι πολύ έξυπνος για αυτό την γλίτωσες!

Το κατάστημα λειτουργεί από πότε (έτος)?

Οι αρνητικές που είχε τι αφορούσαν? χρόνους παράδοσης κυρίως, εγώ τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάποιο σχόλιο που να λέει ότι δεν του επιστρέφουν χρήματα, αποφάσισε λοιπόν τώρα ή το είχε σαν σχέδιο να το κάνει εξαρχής οκ.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και σε άλλο κατάστημα; ο Κωτσόβολος τον πήρε η ΔΕΗ, δεν θα μπορούσε να κλείσει; πάλι μετέωρη δεν θα ήμασταν;

Αν πας να πάρεις ένα καναπέ ή κάποια έπιπλα, κουζίνα ξέρω γω, δόσεις προκαταβολή και εξαφανιστεί;

Κάθε φορά που περιμένω δέμα δέχομαι μνμ να πληρώσω "δασμούς", δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι απάτη ή όχι, δεν θα μπορούσα να είμαι και εκεί θύμα απάτης;

όταν σου στέλνουν μνμ στο κινητό και σε χρεώνουν με τις ευλογίες της nova/Vodaphone/ cosmote πάλι φταίει το θύμα;

Ναι, είναι με RF.

Αυτά που λές ισχύον αλλά στο περίπου.

Αυτό που ήθελε να πει ο συμφορήτης απλά το είπε κάπως "άκομψα" είναι ότι πρέπει πρώτοι να βλέπουμε τις δικές μας ευθύνες καθώς αυτός που θέλει να βλάψει τους αγοραστές δεν τον νοιάζει να πράττει το σωστό.

Οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση το ότι λειτουργούσε το κατάστημα για ένα διάστημα το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο φόρουμ ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να αποφεύγουμε τις απάτες και έχουν αναφερθεί ουκ ολίγες φορές εδώ αλλά και σε άλλα site.

Όταν λοιπόν ένα site έχει τιμές πολύ χαμηλές από τον ανταγωνισμό, όταν δεν έχει τίποτα σχεδόν ετοιμοπαράδοτο και έχει αναμονή πάνω από 10 μέρες (αποδεδειγμένα και από τις αρκετές κακές κριτικές που είχε) τότε πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.

Αν λοιπόν θέλουμε να πάρουμε το ρίσκο να αγοράσουμε από εκεί (αυτή είναι 100% δική μας ευθύνη), τότε δυο τρόποι υπάρχουν: ή να αγοράσουμε και να πληρώοσυμε στο μαγαζί αν γίνεται ή να πληρώσουμε μόνο με κάρτα και όχι με κατάθεση.

Οπότε όταν υπάρχουν κάποια βήματα που μας προστατεύουν και δεν τα ακολουθούμε ναι έχουμε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης.

Όπως αναφέρεις και για τα phishing μηνύματα, υπάρχουν άπειρες συμβουλές από τράπεζες, από ταχυδρομεία κτλ. για το πως να προσέχεις, μετά είναι και η κοινή λογική μας καθώς 99% τα scam κάνουν μπαμ.

Φυσικά και η άλλη πλευρά φέρει ευθύνη αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι το μαγαζί δεν ήταν έμπιστο και υπήρξαν άνθρωποι που πλήρωσαν με κατάθεση δυστυχώς η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους, καθώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό η όλη ιστορία με τα "πιστόλια". 

Επεξ/σία από godfather0991

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, godfather0991 said:

Όταν λοιπόν ένα site έχει τιμές πολύ χαμηλές από τον ανταγωνισμό, όταν δεν έχει τίποτα σχεδόν ετοιμοπαράδοτο και έχει αναμονή πάνω από 10 μέρες (αποδεδειγμένα και από τις αρκετές κακές κριτικές που είχε) τότε πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι.

Φυσικά και η άλλη πλευρά φέρει ευθύνη αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι το μαγαζί δεν ήταν έμπιστο και υπήρξαν άνθρωποι που πλήρωσαν με κατάθεση δυστυχώς η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους, καθώς συμβαίνει τον τελευταίο καιρό η όλη ιστορία με τα "πιστόλια". 

Η τιμή δεν είναι πάντα ένδειξη, αν είχε κανονικές τιμές ή ελάχιστα χαμηλότερες τώρα δεν θα υπήρχε αυτό σαν επιχείρημά και αυτός θα έφευγε με πιο γεμάτες τσέπες.

Για τον τρόπο πληρωμής συμφωνώ, τουλάχιστον από μεριάς μου ήταν βλακεία, αν είχα δοκιμάσει pp ή αντικαταβολή και δεν με άφηνε να προχωρήσω τότε θα το καταλάβαινα αμέσως, το ότι λειτουργούσε πάνω από 4-5 χρόνια αν δεν κάνω λάθος,  ότι οι αρνητικές ήταν κυρίως για μεγάλους χρόνους παράδοσης ή ακυρωμένες μεν παραγγελίες αλλά επέστρεφαν τα χρήματα αυτό με έκανε να επαναπαυτώ... όμως η δική μου κακή κρίση δεν είναι άλλοθι για αυτόν και στην τελική υπάρχουν νόμοι (λέμε και κάνα αστείο).

Επεξ/σία από Havik

27 λεπτά πριν, Bitbit είπε

το σχόλιο μου αφορούσε τον τύπο που ζητάει τα ρέστα από το skroutz. Ε όπως και να το κάνουμε το skroutz δε φταίει. Τώρα το ποιος φταίει, όποιος θέλει ας κατηγορήσει το ξερό του το κεφάλι για την επιλογή του. Κι εγώ την έχω πατήσει με αγορά παλαιότερα αλλά δε κατηγόρησα κανεναν. Έκανα μια επιλογή, δε μου έκατσε και τέλος. Και ο kotsos μπορεί να κλείσει ναι.

Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί πάντα να φταίει κάποιος άλλος. Εκεί είναι το Point.

Εγώ είχα πάρει μια μηχανή και μου είχε βγάλει τόσα προβλήματα. Τώρα τι να κάνω; Να αρχίσω να λέω ότι φταίει το τάδε περιοδικό που την διαφήμιζε;

Το skroutz φταίει απόλυτα. Όταν από τις 300 θετικές αξιολογήσεις, οι 30 ήταν από έναν και οι άλλες 20 από τον άλλον και πάει λέγοντας τότε φταίει καθώς εσκεμμένα ανέβαινε η αξιοπιστία του καταστήματος και παρέσυρε τον κόσμο.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...