Dalamanca Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Εγώ που πλήρωσα με iris λέτε να μπορέσω με κάποιον τρόπο να πάρω τα λεφτά μου πίσω ; Έστω και νομικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@udioTechnic@ Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 ώρες πριν, DarkAvenger είπε Να καταθέσω και την δικιά μου πρόσφατη εμπειρία απ το εν λόγο κατάστημα (που ευτυχώς για μένα παρέλαβα και δεν κλαίω τα λεφτά μου). Στις 13/2/24 παρήγγειλα ένα S24 Ultra 512GB στα 887€ και παρέλαβα 3 μήνες μετα στις 17/5/24. Να πω στους εξυπνάκηδες που λένε όλους εμάς "χαζούς" που παραγγείλαμε απ το εν λόγο κατάστημα, οτι απο το 2018 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι και τον Δεκέμβριο του 23 παρέδιδε κανονικά έστω με καθυστέρηση ή επέστρεφε τα χρήματα πίσω + ότι ήταν στο skroutz και bestprice. Επίσης πριν προβώ στην αγορά έψαξα και την εικόνα του στο ΓΕΜΗ για το αν δηλώνει ζημιές ή κέρδη. 6,5 εκατομμύρια τζίρος με 100.000€ κέρδη περίπου. Επόμενος με γνώμονα όλα τα παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο για το να μην παραγγείλει κάποιος. Το αν κάνει λεμογιες με τιμολόγια, φπα κτλπ, δεν απασχολεί κανέναν, εφόσον παραλάβει ή στην χειρότερη πάρει τα χρήματα του πίσω. Στην δική μου περίπτωση μου το στείλανε, υποθέτω για "ξεκάρφωμα" για να φαίνεται ότι στέλνουν και καμια παραγγελια… S24 Ultra 512GB στα 887€ δεν το λες και άσχημα Επισυνάπτω και τα emails με τις παπάτζες που μου στέλνανε για να δικαιολογηθούν για την αναμονή και την παραγγελία για τους άπιστους. Μην τα στέλνεις εδώ ... Για αρχή στείλε σε δικηγόρο προώθησε τα στο email του [email protected] Δημήτρης Λαμπρόπουλος και επικοινώνησε μαζί του με το τηλ . 6977602698 . Ο δικηγόρος αυτός έχει προταθεί από μέλη ομάδας πολιτών στο Facebook που έχουν εξαπατηθεί απο την JMC Tech . Είναι μια αρχή και καλό θα ήταν για εσένα να προωθήσεις στο email του αποδεικτικά στοιχεία από την χρηματική συναλλαγή που έχεις κάνει με το JMC Tech π.χ. αποδείξεις και pdf αρχεία συναλλαγών απο e-banking εάν έχεις κάνει αγορά με κάρτα η οτιδήποτε άλλο για παράδειγμα συνομιλίες μέσο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας email δικά σου που έστειλες στo JMC Tech ως απόδειξη ότι προσπάθησες να επικοινωνήσεις με το κατάστημα χωρίς να βγει κάποια άκρη προς όφελος σου . Επίσης emails που το JMC Tech έστειλε προς εσένα θα πρέπει να τα προωθήσεις στο email του δικηγόρου . Εδώ είναι η ομάδα του Facebook που συγκροτήθηκε από πολίτες που έχουν εξαπατηθεί από το εν λόγο ηλεκτρονικό κατάστημα JMC TECH. Επίσης υπάρχει και ομαδική συνομιλία στο messenger https://www.facebook.com/groups/365151342806673/?ref=share Η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό την πληροφόρηση πολιτών όσων αφορά την απάτη από τον εν λόγω κατάστημα και την συγκέντρωση ανθρώπων ώστε να εμφανιστεί επιτέλους το πόσο μεγάλη ζημιά έχει γίνει . Τέλος από την ομάδα αυτή θα μπορέσεις να πληροφορηθείς όσων αφορά τα βήματα που θα πρέπει ο καθένας που έχει εξαπατηθεί , να κάνει με σκοπό να πάρει τα χρήματα του πίσω με νομικούς τρόπους . 13 ώρες πριν, xabos είπε Η Πειραιώς στην δίκη μου περίπτωση ,… (τρόπος πληρωμής με IRIS) , με συμβούλευσε να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κ να τους δώσω αντίγραφο . Η να λάβω συμβουλή από δικηγορικό γραφείο … Με λίγα λόγια … καμία ασφάλεια Τώρα , η απάντηση που πήρα από το αστυνομικό τμήμα … η πράξη καθεαυτού δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα 🧐.. αλλά αστικό κ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καταγγελία .. απευθυνθείτε σε δικηγόρο .. δυο πόρτες μέχρι στιγμής .. κ περνούν οι μέρες … οι εβδομάδες … εγω λέω θα έχω περισσότερες ελπίδες αν πάω να ανάψω μια λαμπάδα στον άγιο Φανούριο … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 hours ago, DarkAvenger said: Να καταθέσω και την δικιά μου πρόσφατη εμπειρία απ το εν λόγο κατάστημα (που ευτυχώς για μένα παρέλαβα και δεν κλαίω τα λεφτά μου). Στις 13/2/24 παρήγγειλα ένα S24 Ultra 512GB στα 887€ και παρέλαβα 3 μήνες μετα στις 17/5/24. Να πω στους εξυπνάκηδες που λένε όλους εμάς "χαζούς" που παραγγείλαμε απ το εν λόγο κατάστημα, οτι απο το 2018 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι και τον Δεκέμβριο του 23 παρέδιδε κανονικά έστω με καθυστέρηση ή επέστρεφε τα χρήματα πίσω + ότι ήταν στο skroutz και bestprice. Επίσης πριν προβώ στην αγορά έψαξα και την εικόνα του στο ΓΕΜΗ για το αν δηλώνει ζημιές ή κέρδη. 6,5 εκατομμύρια τζίρος με 100.000€ κέρδη περίπου. Επόμενος με γνώμονα όλα τα παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο για το να μην παραγγείλει κάποιος. Το αν κάνει λεμογιες με τιμολόγια, φπα κτλπ, δεν απασχολεί κανέναν, εφόσον παραλάβει ή στην χειρότερη πάρει τα χρήματα του πίσω. Στην δική μου περίπτωση μου το στείλανε, υποθέτω για "ξεκάρφωμα" για να φαίνεται ότι στέλνουν και καμια παραγγελια… S24 Ultra 512GB στα 887€ δεν το λες και άσχημα Επισυνάπτω και τα emails με τις παπάτζες που μου στέλνανε για να δικαιολογηθούν για την αναμονή και την παραγγελία για τους άπιστους. 887€ τελική με τον ΦΠΑ μέσα; Πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 6.5εκ.€ με μόνο 100Κ κέρδη κάποιος το διάβασε αυτό και σκέφτηκε ότι είναι οκ μαγαζί!!!! Δηλαδή είδε ολόκληρη επιχείρηση να δουλεύει με 0,3-0,5% κερδοφορία και σκέφτηκε όλα οκ;; 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 18 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Στο φυσικό κατάστημα τι γίνεται; Κάνει ακόμα απογραφή; 🙄 Κοστίζουν δεκαχίλιαρα τα προϊόντα (λες και είναι σε δραχμές). Θέλει προσοχή το μέτρημα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου προσπαθώ να καταλάβω την λογική κάποιος που τους πλήρωσε σε IRIS. είναι παιδάκι και δεν έχει visa; για να μην τους δώσει τον αριθμό της κάρτας του; γενικά καλύτερα να πέσεις από το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosEco Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Koopas είπε Κοστίζουν δεκαχίλιαρα τα προϊόντα (λες και είναι σε δραχμές). Θέλει προσοχή το μέτρημα! Είναι τόσο μεγάλη και πολύπλοκη η απογραφή που κατέβασε και την ηλεκτρονική σελίδα για να την κάνει απερίσπαστος 😂 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) δεν ξερω τι λετε εσεις, στο google λεει οτι το καταστημα εχει αυξημενη κινηση αυτην την στιγμη. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από christos_75 1 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, christos_75 είπε δεν ξερω τι λετε εσεις, στο google λεει οτι το καταστημα εχει αυξημενη κινηση αυτην την στιγμη. Η διαδήλωση θα είναι. 2 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkAvenger Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 6 ώρες πριν, csontheline είπε 887€ τελική με τον ΦΠΑ μέσα; Πως; Με τιμολόγιο 39α 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 14 minutes ago, DarkAvenger said: Με τιμολόγιο 39α Άρα είναι 887 + ΦΠΑ (που δεν χρειάστηκε να πληρώσεις). Προς στιγμήν τρόμαξα με τόσο χαμηλή τελική τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Δηλ μεταφράζω το έπαιξε κορώνα γράμματά αντί να δώσει 120-130 ευρώ παραπάνω και να το πάρει από σωστό μαγαζί ετοιμοπαράδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 minute ago, mp44christos said: Δηλ μεταφράζω το έπαιξε κορώνα γράμματά αντί να δώσει 120-130 ευρώ παραπάνω και να το πάρει από σωστό μαγαζί ετοιμοπαράδοτο. Αν ακολουθούσαν μια λογική πορεία οι τιμές (ακριβά όταν πρωτοβγαίνουν και μείωση όσο περνάει ο καιρός), θα είχε νόημα. Αλλά έτσι όπως πάνε, που το αγόρασε στην φθηνότερη πριν 1-2 μήνες και θα παραλάβει, εξοικονόμησε περισσότερα από την σημερινή τιμή. Αν δεν παραλάβει, απλώς έχει δεσμεύσει τα χρήματά του μέχρι να αποφανθεί η εκάστοτε κάρτα/τράπεζα. Κι επίσης, μην νομίζεις ότι τα υπόλοιπα καταστήματα φαίνονται πιο αξιόπιστα από το jmctech σε αυτές τις τιμές. Μόνο αν πας +200-300€ πάνω. Συν ότι καρουζελιάζουν τον φπα (άλλη τιμή λιανική, άλλη με τιμολόγιο, ξύστα τα φρύδια σ δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Ειχα κάνει 2 παραγγελίες περίπου την ιδια χρονική περίοδο την μια απο τον Περιφάνη και την αλλη απο JMC Tech. Με λες και κωλόφαρδη Απο τον Περιφάνη ήταν σχετικά μικρό το ποσο γύρω στα 220 ευρώ, τα πήρα πίσω απο Alpha bank (αν και λενε εγινε προσωρινή πίστωση, απ οτι κατάλαβα ακόμα ελέγχουν. Καλά τόσους έκλεψε και θέλουν και περαίτερω έλεγχο???) Απο JMC Tech είχα ξαναπαραγγείλει στο παρελθόν (μεσω του καλαθιου του skroutz βεβαια) και ηταν ολα οκ. Απο Μαρτιο που έκανα την παραγγελία μέχρι πριν 2 βδομάδες περίπου μου απαντουσαν κανονικα, απο καθυστερηση σε καθυστέρηση. Πριν μια βδομάδα λεω οκ δεν αξιζει η χαμηλη τιμη και εκανα αιτηση ακυρωσης και σημερα αμφισβήτηση με την τράπεζα. Και το λεγα εγω οταν βγηκε αυτο με τον Περιφάνη μαλλον και αυτοι εδω το ιδιο θα κάνουν και το έκαναν. Τελικά πρεπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου απο την αρχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Βρήκα αυτό το site όταν έψαχνα πληροφορίες για αμφισβήτηση συναλλαγής https://www.visa.gr/epikoinoneste-mazi-mas.html Είναι οκ ή είναι τίποτα πλαστό site? Γενικά επικοινώνησε κάποιος απευθείας με visa ή MasterCard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα