Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, ChristosG82 είπε

Ή το site έκλεισε ή έχει πρόβλημα.

διάβασες τι έχει γίνει ή μπήκες να γράψεις κατευθείαν???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να καταθέσω και την δικιά μου πρόσφατη εμπειρία απ το εν λόγο κατάστημα (που ευτυχώς για μένα παρέλαβα και δεν κλαίω τα λεφτά μου).

Στις 13/2/24 παρήγγειλα ένα S24 Ultra 512GB στα 887€ και παρέλαβα 3 μήνες μετα στις 17/5/24.

Να πω στους εξυπνάκηδες που λένε όλους εμάς "χαζούς" που παραγγείλαμε απ το εν λόγο κατάστημα, οτι απο το 2018 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι και τον Δεκέμβριο του 23 παρέδιδε κανονικά έστω με καθυστέρηση ή επέστρεφε τα χρήματα πίσω + ότι ήταν στο skroutz και bestprice.

Επίσης πριν προβώ στην αγορά έψαξα και την εικόνα του στο ΓΕΜΗ για το αν δηλώνει ζημιές ή κέρδη.

6,5 εκατομμύρια τζίρος με 100.000€ κέρδη περίπου.

Επόμενος με γνώμονα όλα τα παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο για το να μην παραγγείλει κάποιος.

Το αν κάνει λεμογιες με τιμολόγια, φπα κτλπ, δεν απασχολεί κανέναν, εφόσον παραλάβει  ή στην χειρότερη πάρει τα χρήματα του πίσω.

Στην δική μου περίπτωση μου το στείλανε, υποθέτω για "ξεκάρφωμα" για να φαίνεται ότι στέλνουν και καμια παραγγελια…

S24 Ultra 512GB στα 887€ δεν το λες και άσχημα
Επισυνάπτω και τα
emails με τις παπάτζες που μου στέλνανε για να δικαιολογηθούν για την αναμονή και την παραγγελία για τους άπιστους.

441691504_1227467078225017_3990682076052797776_n.jpg

441940117_774851048175885_9062431823307616101_n.jpg

441945382_1499809937272860_404886047759494400_n.jpg

• Like 5
  • Confused 1
  • Sad 1

33 λεπτά πριν, DarkAvenger είπε

Στην δική μου περίπτωση μου το στείλανε, υποθέτω για "ξεκάρφωμα" για να φαίνεται ότι στέλνουν και καμια παραγγελια…

Είπες την μαγική λέξη. Ξεκάρφωμα. 

Μην ξεχνάμε στις πυραδίμες απάτες οι πρώτοι που μπαίνουν πάντα κερδίζουν 

23 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Τελικά ήταν προσωρινή βλάβη, μιας και ξανά δουλεύει το site του jmctech.

Σε εμένα δεν ανοίγει αλλά σήμερα στο ΓΕΜΗ ανέβηκε ανακοίνωση για εκλογή ΔΣ όπου διευθύνων σύμβουλος βγήκε ο κύριος Μάκκας ο οποίος μάλιστα ήταν και "παρών" 😅😂😂

• Like 1

Η Πειραιώς στην δίκη μου περίπτωση ,…

(τρόπος  πληρωμής με IRIS) , με συμβούλευσε να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κ να τους δώσω αντίγραφο .

Η  να λάβω συμβουλή από  δικηγορικό γραφείο …

Με λίγα λόγια … καμία ασφάλεια 

Τώρα , η απάντηση που πήρα από το αστυνομικό τμήμα … η πράξη καθεαυτού δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα 🧐.. αλλά αστικό κ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καταγγελία ..

απευθυνθείτε σε δικηγόρο ..

δυο πόρτες μέχρι στιγμής .. κ περνούν οι μέρες … οι εβδομάδες …

εγω λέω

θα έχω περισσότερες ελπίδες αν πάω να ανάψω μια λαμπάδα στον άγιο Φανούριο …

• Like 2

50 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε

Τελικά ήταν προσωρινή βλάβη, μιας και ξανά δουλεύει το site του jmctech.

Ή ήταν προσωρινή η λειτουργία... Ξανάπεσε.

• Haha 1

8 ώρες πριν, gorg45 είπε

Δεν εχω σκοπο να το κουρασω το θεμα, στην τελικη ειμαστε ολοι στην ομαδα που μισουμε τον κυριο Μακκα. Το προβλημα ειναι το να γραφει ο καθενας το ποσο πανεξυπνος ειναι και ειχε καταλαβει το οτι θα κλεισει δεν βοηθαει πουθενα σε ενα θεμα το οποιο ακολουθουν ποσα ατομα απλα για να παρουν ειδοποιηση και να δουνε εαν υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το καταστημα, τον κυριο μακκα, τα χρηματα τους και οτιδηποτε θα ειναι χρησιμο. Οχι το αν καποιο ειναι τοσο εξυπνος, αν ειναι ας δωσει μια λυση στο προβλημα, οχι να απανταει μετα ας προσεχες και ας διαβαζες (οχι οτι εχεις αδικο σε αυτο, απλα το προβλημα ειναι οτι ταυτοχρονα επαιρνε ποσες θετικες κριτικες γιατι εστελνε τα ετοιμοπαραδοτα)

Να δώσουμε λύση σαν ποια; Τη λύση θα τη δώσουν οι τράπεζες, ο συνήγορος του καταναλωτή και οι σχετικές υπηρεσίες, και σε κάποιες περιπτώσεις οι δικηγόροι. Εμείς όλοι σαν καταναλωτές δε μπορούμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμβουλέψουμε τόσο πριν, όσο και μετά το κανόνι, για να μη την πατήσει άλλος κόσμος με τέτοιου τύπου καταστήματα. Απλά όταν τα λέγανε κάποιοι από πριν μερικοί τους έλεγαν υπερβολικούς, δε λεμε ότι λεμε για να σας την πούμε και να το παίξουμε έξυπνοι, δεν έχουμε κάποιο κέρδος από αυτό. Απλά αποδεικνύεται ότι όσοι τα έλεγαν είχαν δίκιο, άρα και ότι μπορούν να δώσουν μια συμβουλή ΠΡΙΝ ξαναφτάσουμε στο ίδιο σημείο στο μέλλον. 

2 ώρες πριν, DarkAvenger είπε

Να πω στους εξυπνάκηδες που λένε όλους εμάς "χαζούς" που παραγγείλαμε απ το εν λόγο κατάστημα, οτι απο το 2018 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι και τον Δεκέμβριο του 23 παρέδιδε κανονικά έστω με καθυστέρηση ή επέστρεφε τα χρήματα πίσω + ότι ήταν στο skroutz και bestprice.

Το αν κάνει λεμογιες με τιμολόγια, φπα κτλπ, δεν απασχολεί κανέναν, εφόσον παραλάβει  ή στην χειρότερη πάρει τα χρήματα του πίσω.

Καλησπέρα. Θα ξεκινήσω από το τελευταίο σκέλος που λες για ξεκάρφωμα. Μέσα είσαι, έτυχε να πέσεις σε τέτοια περίπτωση. Τυχερός είσαι που δεν είσαι στην άλλη πλευρά, να τρέχεις σε τράπεζες και συνηγόρους του καταναλωτή. 

Οσο για τα υπόλοιπα, ούτε θελουμε να υποτιμήσουμε τη νοημοσύνη σας, ούτε θα κερδίσουμε κάτι αν «βγούμε από πάνω». Έχω δει πολλούς «εξυπνάκηδες» να προειδοποιούν για τέτοιες περιπτώσεις καταστημάτων, με κάποιους άλλους να τους χλευάζουν/αγνοουν, πιστεύοντας ότι είναι έξυπνο να παραγγείλουν σε τιμές κόστους για να γλιτώσουν αρκετά χρήματα. Γι αυτό και λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε: Προσοχή γιατί κανένας δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του, ούτε θέλει το καλό μας, την τσέπη τους κοιτάνε όλοι. 

Όταν κάποιος κάνει μια λαμογιά, ακόμα κι αν αυτή δεν επηρεάζει αυτόματα τον πελάτη, δείχνει ότι είναι ικανός να κάνει λαμογιά, όταν γουστάρει, και στον πελάτη. Θα στο θέσω αλλιώς: Όταν κάποιος κλέβει το κράτος, το οποίο αν τον κυνηγήσει θα τον γδάρει, τότε είναι ικανός να κλέψει και τον πελάτη, που μπορεί πάνω στην απελπισία του να φοβηθεί ότι δε θα βρει άκρη και να μη το κυνηγήσει. Γι αυτό και είπα και πριν και το ξαναλέω. Δε θα πω «σας τα έλεγα», αλλά θα επιστήσω την προσοχή σε όσους διαβάζουν το thread και σκέφτονται να κάνουν αγορές από τέτοιους απατεώνες στο μέλλον. 

• Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, DarkAvenger είπε

Να καταθέσω και την δικιά μου πρόσφατη εμπειρία απ το εν λόγο κατάστημα (που ευτυχώς για μένα παρέλαβα και δεν κλαίω τα λεφτά μου).

Στις 13/2/24 παρήγγειλα ένα S24 Ultra 512GB στα 887€ και παρέλαβα 3 μήνες μετα στις 17/5/24.

Επίσης πριν προβώ στην αγορά έψαξα και την εικόνα του στο ΓΕΜΗ για το αν δηλώνει ζημιές ή κέρδη.

6,5 εκατομμύρια τζίρος με 100.000€ κέρδη περίπου.

Επόμενος με γνώμονα όλα τα παραπάνω δεν βλέπω τον λόγο για το να μην παραγγείλει κάποιος.

S24 Ultra 512GB στα 887€ δεν το λες και άσχημα
Επισυνάπτω και τα
emails με τις παπάτζες που μου στέλνανε για να δικαιολογηθούν για την αναμονή και την παραγγελία για τους άπιστους.

441691504_1227467078225017_3990682076052797776_n.jpg

441940117_774851048175885_9062431823307616101_n.jpg

441945382_1499809937272860_404886047759494400_n.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...