ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, kyr123 είπε Ναι είναι αν και revolut και paypal λειτουργούν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις Ελληνικές τράπεζες. Ακόμα τουλάχιστον στο ΓΕΜΗ η εταιρία φαίνεται ενεργή.Οπότε και οι τράπεζες προς το παρών φαίνονται να συμμορφώνονται. Τώρα βέβαια εάν σκάσει και επίσημα το κανόνι και όντως μιλάμε για 30κ+ παραγγελίες στον αέρα άρα για εκατ.ευρώ θα δούμε. Μακάρι να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω και ο υπεύθυνος της κομπίνας να πάει φυλακή Μακάρι. Τωρα για τον υπεύθυνο, αν όντως όλα αυτά είναι κομπίνα, βέβαιος να μπει φυλακή, αλλά αν ο άνθρωπος του πήγαν όντως στραβά, και δεν ξέρει πως να το διαχωριστεί όλο αυτό, σίγουρα δεν θα ήθελε κανείς να είναι στην θέση του. 3
user2163 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 περιπτώσεις τέτοιων καταστημάτων σε 1 χρόνο, συνήθως είχαμε 1/χρόνο, αγριεύουν τα πράγματα... 1
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου και ο καταναλωτής στο κυνήγι του φτηνότερου λόγω της φτώχειας του δυστυχώς δεν βάζει μυαλό.... 2 2
ardi21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, ChristosG82 said: Αν στείλεις email στο best price, αυτήν την απάντηση σου δίνουν, «εμείς είμαστε μηχανή αναζητήσεις, δεν έχουμε καμία ευθύνη», οκ για να ξέρουμε άλλη φορά, τα κέρδη τους όμως τα έχουν από το jmctech επειδή τους βάζουν στο bestprice, το να αναλάβουν καμία ευθύνη δεν ξέρουν. Η αλήθεια είναι πως το bestprice μου ήταν λίγο αδιάφορο, έμπαινα σπάνια, τώρα είναι που θα πάρουν τα @@ και αυτοί. Οποιος θελει ασφαλεια ψωνιζει μονο απο skroutz καλαθι. Αν ψωνισεις κατευθειαν απο το καταστημα η μηχανη αναζητησης δεν φερει ευθυνη. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ardi21 2
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, ardi21 είπε Οποιος θελει ασφαλεια ψωνιζει μονο απο skroutz καλαθι. Αν ψωνισεις κατευθειαν στο καταστημα η μηχανη αναζητησης δεν φερει ευθυνη. Εχεις απολυτο δικιο αλλα επειδη δεν εχει τοσες συνεργασιες οσο περυσι αν παρεις απο καταστημα που εχει σκρουτζ plus ειναι τπτ 5-15% πανω απο το πιο φθηνο μη-σκρουτζ plus eshop
ardi21 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, gorg45 said: Εχεις απολυτο δικιο αλλα επειδη δεν εχει τοσες συνεργασιες οσο περυσι αν παρεις απο καταστημα που εχει σκρουτζ plus ειναι τπτ 5-15% πανω απο το πιο φθηνο μη-σκρουτζ plus eshop Οντως ισχυει αυτο σε καποιες περιπτωσεις. Αν η διαφορα ειναι μεγαλη τοτε πρεπει να ψαξεις ενα αξιοπιστο καταστημα εκτος καλαθιου. Αν ειναι μικρη εγω προσωπικα παντα προτιμω το καλαθι. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ardi21 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε Αν μπεις ΓΕΜΗ , αναφέρουν κεφάλαιο. Τωρα διάβασα ότι από revolut & PayPal όσοι αγόρασαν , έχουν επιστροφή χρήματα σε πελάτες, αυτό είναι θετικό και για τους υπόλοιπους? Ανάλογα πως έχουν πληρώσει οι υπόλοιποι.Αν είναι με κάρτα ναι,αν είναι με κατάθεση όχι. 1
xDante Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Παίδες είμαι και εγώ παθών με παραγγελία στις 11/04 με κάρτα και ακύρωση λόγω έλλειψης από αυτούς στις 17/05 με ενημέρωσαν ότι θα κάνει η επιστροφή μέχρι 15 εργάσιμες αλλά έριξα και μία αμφισβήτηση συναλλαγής σήμερα για το φόβο των Ιουδαίων .... 2
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ardi21 είπε Οποιος θελει ασφαλεια ψωνιζει μονο απο skroutz καλαθι. Αν ψωνισεις κατευθειαν απο το καταστημα η μηχανη αναζητησης δεν φερει ευθυνη. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να ασχολούμαστε με ανεύθυνες μηχανές αναζητήσεις ή να το πω διαφορετικά, το συγκεκριμένο κατάστημα όπως και αλλά έχουν αρνητικές κριτικές, απο γελοίες έως και σοβαρές, το να συνεχίζει το bestprice, και το κάθε bestprice να το έχει ως κατάστημα, και να βγάζει το κωλο τους απ έξω όταν γίνονται τέτοια περιστατικά (το κατάστημα από μηχανή αναζήτησης), έχουν ευθύνη, γιατί μου το προτείνουν, γιατί δεν παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα (βλέπει αρνητικές κριτικές ότι δεν επιστρέφουν χρήματα ή δεν παραδίδει τις παραγγελίες, και συνεχίζει να το έχει ως πρόταση, γιατί βγάζουν τα ποσοστά τους? Δεν είναι έτσι, έχει ευθύνη και το bestprice) Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ChristosG82 2 1
GRIFFIN23 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στο Καρπενήσι πλέον ο Ιωάννης Μάκκας ονομάζεται Σπύρος Λούης! 😂😂 Και 99% την έχει κάνει για εξωτερικό χωρίς επιστροφή. Γενικά το μαγαζί το θυμάμαι από μικρός και μάλιστα ο ξάδελφος μου είχε πάρει από εκεί τον πρώτο του υπολογιστή το 1999. Μάλιστα έφτιαχνε και προγράμματα για το ελληνικό δημόσιο. Γενικά ήταν όνομα τότε τώρα τι φάση έπαιξε και το γύρισε στις απάτες....... Επεξ/σία 4 Ιουνίου από GRIFFIN23
6xXx6 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά δυστυχώς έχω κάνει και εγώ παραγγελία πρόσφατα με πιστωτική. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά χωρίς επιτυχία. Εκτιμώμενη παράδοση είναι 5 του μήνα. Αξίζει να περιμένω η να κάνω τη διαδικασία αμφισβήτησης
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, 6xXx6 είπε Καλησπέρα παιδιά δυστυχώς έχω κάνει και εγώ παραγγελία πρόσφατα με πιστωτική. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά χωρίς επιτυχία. Εκτιμώμενη παράδοση είναι 5 του μήνα. Αξίζει να περιμένω η να κάνω τη διαδικασία αμφισβήτησης Απευθειας αμφισβητηση, ελπιζω να τα παρεις πισω! 1
Ducatista Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 5 ώρες πριν, ChristosG82 είπε Μακάρι. Τωρα για τον υπεύθυνο, αν όντως όλα αυτά είναι κομπίνα, βέβαιος να μπει φυλακή, αλλά αν ο άνθρωπος του πήγαν όντως στραβά, και δεν ξέρει πως να το διαχωριστεί όλο αυτό, σίγουρα δεν θα ήθελε κανείς να είναι στην θέση του. Ας μου δώσει εμένα τα 4.5m να πάρω εγώ τα βάρη από πάνω του 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα