Nikolisx86 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Στις 30/5/2024 στις 1:30 ΜΜ, ik0nstant1nos είπε Ενημέρωση από την Best Price, αναμενόμενη... Καλημέρα σας, Λυπόμαστε για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχατε με την παραγγελία σας στο κατάστημα. Το BestPrice.gr είναι μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε περισσότερα από 3.800 ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα καταστήματα αυτά είναι τρίτες (ανεξάρτητες από το BestPrice.gr) εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και προβάλλουν τα προϊόντα που διαθέτουν (και) μέσω του BestPrice. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους όρους χρήσης της υπηρεσίας: https://www.bestprice.gr/policies/terms. Όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.gr πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις λειτουργίας από το νόμο (ΑΦΜ, έναρξη δραστηριότητας κ.α). Επιπλέον, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαρκή βελτίωση της ποιότητας του περιεχομένου του BestPrice, καθώς και της πληρέστερης ενημέρωσης των υπόλοιπων επισκεπτών, οι χρήστες μας έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν τα καταστήματα από τα οποία αγοράζουν. Συνεπώς, από πλευράς μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για έλεγχο των καταστημάτων, στο βαθμό που μας επιτρέπει ο ρόλος και η λειτουργία μας. Το κατάστημα JMCTech έχει εγγραφεί στο αρμόδιο υπουργείο με αρ. ΓΕΜΗ 013791523000, όπως οφείλουν οι προμηθευτές εξ' αποστάσεως και είχε παραθέσει τα έγγραφα νόμιμης λειτουργίας πριν την ένταξή του στην πλατφόρμα. Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν εμφανίζεται πλέον στην πλατφόρμα λόγω αρνητικών αναφορών των χρηστών μας για καθυστερήσεις στις παραδόσεις και αδυναμία επικοινωνίας. Όσον αφορά την παραγγελία σας, αρμόδιο να σας εξυπηρετήσει είναι το κατάστημα. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή paypal θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας μέσω της οποίας πραγματοποιήσατε την συναλλαγή για να προχωρήσετε σε αμφισβήτηση συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε και στην Προστασία του Καταναλωτή στο 1520 - υπηρεσία του αρμόδιου υπουργείου - ώστε να σας ενημερώσουν για ό,τι χρειαστείτε και να κινηθούν όσες διαδικασίες προβλέπονται. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο https://kataggelies.mindev.gov.gr/ Επί τη ευκαιρία, να σας ενημερώσουμε για να το έχετε υπόψη σας σε επόμενες αγορές ότι προσφέρουμε πρόγραμμα ασφάλισης αγορών σε συνεργασία με την Eurolife. Η εγγραφή είναι δωρεάν για τους χρήστες μας και ισχύει για ηλεκτρονικές αγορές σε πιστοποιημένα καταστήματα στο BestPrice.gr έπειτα από έρευνα αγοράς στην πλατφόρμα, εφόσον φυσικά έχει προηγηθεί εγγραφή στο πρόγραμμα. Τα πιστοποιημένα καταστήματα διακρίνονται από την αντίστοιχη ένδειξη κατά την πλοήγησή σας στο BestPrice.gr. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να προχωρήσετε σε δωρεάν εγγραφή, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.bestprice.gr/programma-asfaleias-agoron Ευχόμαστε να διευθετηθεί σύντομα τα όποιο ζήτημα έχει προκύψει με το κατάστημα. Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το BestPrice.gr για την έρευνα αγορά σας. Φιλικά, Η ομάδα του BestPrice.gr Αυτή η ενημέρωση είναι δημόσια κάπου να την δούμε ή απάντηση σε κάποιον μη δημόσια.
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 3 λεπτά πριν, Nikolisx86 είπε Αυτή η ενημέρωση είναι δημόσια κάπου να την δούμε ή απάντηση σε κάποιον μη δημόσια. Αν στείλεις email στο best price, αυτήν την απάντηση σου δίνουν, «εμείς είμαστε μηχανή αναζητήσεις, δεν έχουμε καμία ευθύνη», οκ για να ξέρουμε άλλη φορά, τα κέρδη τους όμως τα έχουν από το jmctech επειδή τους βάζουν στο bestprice, το να αναλάβουν καμία ευθύνη δεν ξέρουν. Η αλήθεια είναι πως το bestprice μου ήταν λίγο αδιάφορο, έμπαινα σπάνια, τώρα είναι που θα πάρουν τα @@ και αυτοί. 1
Titos301 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 https://www.kathimerini.gr/economy/563058601/e-shop-exafanistike-choris-na-paradosei-tis-paraggelies/ 3
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Στις 4/6/2024 στις 5:44 ΠΜ, Vasilisbgr7 είπε Δε χρειάζεται να είσαι της δίωξης για να καταλάβεις ότι ένα κατάστημα που πουλάει ΠΟΛΥ πιο κάτω ακόμα κι απο την απόφορολογημένη αρχικη τιμή και σχεδόν σε τιμή κόστους, είτε κλέβει το ΦΠΑ με σύστημα καρουζέλ, είτε τζογάρει τα χρήματα από μαζικές παραγγελίες, είτε ότι γενικά παρανομεί. Γιατί 30 μέρες μίνιμουμ; Γιατί έβγαλαν την αντικαταβολή; Γιατί δεν απαντούν με τίποτα; Δεν είμαι της δίωξης, λίγο πονηρεμένος είμαι… ανα σελιδα απο αυτο το post δεν θα λειψει ενα σχολιο σαν του βασιλακη που νομιζει οτι ειναι πιο εξυπνος απο τον μεσο ελληνα και αντι να βοηθησει ή να δωσει νεες πληροφοριες λεει το πως θα το ειχε καταλαβει εκεινος αν το αντικειμενο που ηθελε σε αυτους ηταν 5-10% πιο κατω 5
mp44christos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 18 ώρες πριν, gorg45 είπε Ααα ρε βασιλακη πονηρε, θα σου κανω ενα αγαλμα εσενα μπραβο ανα σελιδα απο αυτο το post δεν θα λειψει ενα σχολιο σαν του βασιλακη που νομιζει οτι ειναι πιο εξυπνος απο τον μεσο ελληνα και αντι να βοηθησει ή να δωσει νεες πληροφοριες λεει το πως θα το ειχε καταλαβει εκεινος αν το αντικειμενο που ηθελε σε αυτους ηταν 5-10% πιο κατω Σε καθε προσφορα απο αυτο το μαγαζι φωναζουμε μην το εμπιστευεστε. Ε ναι σορρυ κιολας αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην πουμε "i told you so". Εδω ακομα και μετα το μπαμ υπαρχουν μερικοι που ακομα επιμενουν σε αυτη τη λογικη. Το επομενο μπαμ θα γινει με καταστήματά σκρουτζ απο Πολωνία Βουλγαρία οπου αν γινει μπαμ τρεχα γύρευε. Εμείς το φωναζουμε εσεις το μακρι σας... Τη βοήθεια σας την έχουμε δώσει: https://www.facebook.com/groups/365151342806673 Υπαρχει ποστ με ολες τις κινησεις που πρεπει να κανει καποιος. Αν εχει κανει καταθεση τελος. Αν ειναι με ιρις νομικα μονο. 3
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω κατι, αν γνωρίζει κάποιος. χθες που μίλησα με την τραπεζα μου, μου είπε πως σε ένα άλλο κατάστημα από Λάρισα (δεν ξέρω πιο εννοούσε, παρόμοια υπόθεση), όσοι έκαναν αμφισβήτηση συναλλαγής ο πωλητής / κατάστημα δέχτηκε την αμφισβήτηση, και επέστρεψε χρήματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αν δέν επέστρεφε τα χρήματα, θα έμπαινε στον Τειρεσία. Γνωριζει κάποιος κατι από αυτά που μου είπαν από την τραπεζα? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2024 από ChristosG82
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 17 ώρες πριν, mp44christos είπε Σε καθε προσφορα απο αυτο το μαγαζι φωναζουμε μην το εμπιστευεστε. Ε ναι σορρυ κιολας αλλα ειναι λιγο δυσκολο να μην πουμε "i told you so". Εδω ακομα και μετα το μπαμ υπαρχουν μερικοι που ακομα επιμενουν σε αυτη τη λογικη. Τη βοήθεια σας την έχουμε δώσει: https://www.facebook.com/groups/365151342806673 Υπαρχει ποστ με ολες τις κινησεις που πρεπει να κανει καποιος. Αν εχει κανει καταθεση τελος. Αν ειναι με ιρις νομικα μονο. Ειναι ενα καταστημα το οποιο για χρονια ειχε τις χαμηλοτερες τιμες σε σκρουτζ και bestprice. Σχεδον οποιο αντικειμενο και να πας στο σκρουτζ αν πας να δεις γραφημα τιμης παντα θα ειχε καπου το ονομα τους. Οι κριτικες τους ηταν παρα πολλες και καλες. Απο τοτε ομως που εφυγαν απο σκρουτζ (οπως και καποια ακομη μαγαζια καθως δεν θελανε να πληρωνουν το καπελο του σκρουτζ, οποτε δεν ηταν περιεργο) αρχισαν να γινονται περιεργα. Το προβλημα ειναι οτι υπηρχαν μεικτες γνωμες, διοτι οσα ειχανε ετοιμοπαραδοτα ερχοντουσαν και ολα πηγαινανε σωστα (αρα παιρνανε θετικα σχολια απο εκει, πχ εγω στις 15 απρ) και οσοι κανανε προπαραγγελια αργουσε (οποτε παιρνανε μικτα σχολια απο εκει). Αν λοιπον ειχε πιο χαμηλη τιμη και βλεπεις κατι τετοιο ειδικα απο ενα καταστημα το οποιο ηταν γνωστο το οτι εχει συχνα την καλυτερη τιμη, συνεργατες με σκρουτζ, καλες κριτικες και να ειναι στον χωρο για ~αρκετο καιρο λιγες αρνητικες κριτικες δεν σε επηρεαζουν. Πχ το myshop24.gr απο τα αντικειμενα τα οποια εχω δει μεχρι στιγμης παντα εχει με διαφορα τη χαμηλοτερη τιμη (σε καποια μεγαλυτερη διαφορα απο οτι ειχε η jmctech), με προπαραγγελια (οπως jmctech) και εχει τυχει να μου αργησουν λιγο παραπανω, αν γινοταν σε καποιον αυτο πιθανον να ελεγε μετα στις ακριβως 10 ή 30 μερες οτι δεν του ερχονται και οτι το καταστημα δεν ειναι εμπιστο επειδη αργουν. Δεν νομιζω οτι οι κακες κριτικες (σε φορουμς ή αξιολογησεις) απο την στιγμη που απαντουσε απο κατω η jmctech και ελεγε οτι τελικα στην ταδε ημερομηνια εφτασε η επιστροφη χρηματων ή το αντικειμενο θα τρομαζε μετα κανεναν, γιατι φαινοταν σαν μια εταιρια που το παλευε και απλα ειχε θεματα με το χρονο παραδοσης. Δεν μπορουσε καποιος να προβλεψει το τι θα γινει σε αυτο το καταστημα ΜΟΝΟ απο τις περιεργες τιμες, αν αυτο κανουν εδω και χρονια και τους λειτουργουσε μια χαρα (μονο με observation haki και εκεινο τερματισμενο) 3
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 18 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Θέλω να ρωτήσω κατι, αν γνωρίζει κάποιος. χθες που μίλησα με την τραπεζα μου, μου είπε πως σε ένα άλλο κατάστημα από Λάρισα (δεν ξέρω πιο εννοούσε, παρόμοια υπόθεση), όσοι έκαναν αμφισβήτηση συναλλαγής ο πωλητής / κατάστημα δέχτηκε την αμφισβήτηση, και επέστρεψε χρήματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αν δέν επέστρεφε τα χρήματα, θα έμπαινε στον Τειρεσία. Γνωριζει κάποιος κατι από αυτά που μου είπαν από την τραπεζα? Ο Τειρεσίας είναι το μικρότερο του πρόβλημα. 7
kyr123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 16 ώρες πριν, gorg45 είπε Ειναι ενα καταστημα το οποιο για χρονια ειχε τις χαμηλοτερες τιμες σε σκρουτζ και bestprice. Σχεδον οποιο αντικειμενο και να πας στο σκρουτζ αν πας να δεις γραφημα τιμης παντα θα ειχε καπου το ονομα τους. Οι κριτικες τους ηταν παρα πολλες και καλες. Απο τοτε ομως που εφυγαν απο σκρουτζ (οπως και καποια ακομη μαγαζια καθως δεν θελανε να πληρωνουν το καπελο του σκρουτζ, οποτε δεν ηταν περιεργο) αρχισαν να γινονται περιεργα. Το προβλημα ειναι οτι υπηρχαν μεικτες γνωμες, διοτι οσα ειχανε ετοιμοπαραδοτα ερχοντουσαν και ολα πηγαινανε σωστα (αρα παιρνανε θετικα σχολια απο εκει, πχ εγω στις 15 απρ) και οσοι κανανε προπαραγγελια αργουσε (οποτε παιρνανε μικτα σχολια απο εκει). Αν λοιπον ειχε πιο χαμηλη τιμη και βλεπεις κατι τετοιο ειδικα απο ενα καταστημα το οποιο ηταν γνωστο το οτι εχει συχνα την καλυτερη τιμη, συνεργατες με σκρουτζ, καλες κριτικες και να ειναι στον χωρο για ~αρκετο καιρο λιγες αρνητικες κριτικες δεν σε επηρεαζουν. Πχ το myshop24.gr απο τα αντικειμενα τα οποια εχω δει μεχρι στιγμης παντα εχει με διαφορα τη χαμηλοτερη τιμη (σε καποια μεγαλυτερη διαφορα απο οτι ειχε η jmctech), με προπαραγγελια (οπως jmctech) και εχει τυχει να μου αργησουν λιγο παραπανω, αν γινοταν σε καποιον αυτο πιθανον να ελεγε μετα στις ακριβως 10 ή 30 μερες οτι δεν του ερχονται και οτι το καταστημα δεν ειναι εμπιστο επειδη αργουν. Δεν νομιζω οτι οι κακες κριτικες (σε φορουμς ή αξιολογησεις) απο την στιγμη που απαντουσε απο κατω η jmctech και ελεγε οτι τελικα στην ταδε ημερομηνια εφτασε η επιστροφη χρηματων ή το αντικειμενο θα τρομαζε μετα κανεναν, γιατι φαινοταν σαν μια εταιρια που το παλευε και απλα ειχε θεματα με το χρονο παραδοσης. Δεν μπορουσε καποιος να προβλεψει το τι θα γινει σε αυτο το καταστημα ΜΟΝΟ απο τις περιεργες τιμες, αν αυτο κανουν εδω και χρονια και τους λειτουργουσε μια χαρα (μονο με observation haki και εκεινο τερματισμενο) Θα συμφωνήσω στα περισσότερα αλλά διαφωνώ στο τελευταίο. Όταν βλέπεις τέτοιες τιμές εκτός πραγματικότηας και τιμές ποιο χαμηλές ακόμα χονδρεμπόρων είναι κραυγαλέα περίπτωση scam(ίσως και fraud εάν αληθεύουν τα ποσά που ακούμε μιλάμε για κακούργημα και φυλακή).Ο τύπος έμπαινε ξεκάθαρα μέσα από τις τιμές που είχε. Ο ορισμός της πυραμίδας.Κάποτε ξες ότι θα καταρρεύσει καθώς λειτουργεί ακριβώς όπως μία εταιρία πυραμίδα.Μην ξεχνάτε ότι και στις πυραμίδες οι πρώτοι πάντα κερδίζουν. 1
gorg45 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, kyr123 είπε Θα συμφωνήσω στα περισσότερα αλλά διαφωνώ στο τελευταίο. Όταν βλέπεις τέτοιες τιμές εκτός πραγματικότηας και τιμές ποιο χαμηλές ακόμα χονδρεμπόρων είναι κραυγαλέα περίπτωση scam(ίσως και fraud εάν αληθεύουν τα ποσά που ακούμε μιλάμε για κακούργημα και φυλακή).Ο τύπος έμπαινε ξεκάθαρα μέσα από τις τιμές που είχε. Ο ορισμός της πυραμίδας.Κάποτε ξες ότι θα καταρρεύσει καθώς λειτουργεί ακριβώς όπως μία εταιρία πυραμίδα.Μην ξεχνάτε ότι και στις πυραμίδες οι πρώτοι πάντα κερδίζουν. Σε καποια απο οσο λενε οντως ειχανε πολυ χαμηλες τιμες, αλλα σε οσα εβλεπα/αγορασα δεν θα το ελεγα οτι ηταν τοσο τρελα χαμηλες. Οπως ανεφερα πιο πανω καποιο σκρουτζομαγαζα ειχανε και πιο χαμηλες απο αυτους, αλλα σε αλλες οντως ηταν αρκετα μεγαλη διαφορα που οντως ηταν περιεργο απλα λογω κριτικων δεν σου κανανε το κλικ αμεσως οτι δεν ειναι προσφορα αλλα καποιο scheme. Επισης το οτι βγαλανε την αντικαταβολη ηταν οντως τερμα sus, σε εκεινο οντως θα συμφωνησω απειρα. 1
kyr123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 1 λεπτό πριν, gorg45 είπε Σε καποια απο οσο λενε οντως ειχανε πολυ χαμηλες τιμες, αλλα σε οσα εβλεπα/αγορασα δεν θα το ελεγα οτι ηταν τοσο τρελα χαμηλες. Οπως ανεφερα πιο πανω καποιο σκρουτζομαγαζα ειχανε και πιο χαμηλες απο αυτους, αλλα σε αλλες οντως ηταν αρκετα μεγαλη διαφορα που οντως ηταν περιεργο απλα λογω κριτικων δεν σου κανανε το κλικ αμεσως οτι δεν ειναι προσφορα αλλα καποιο scheme. Επισης το οτι βγαλανε την αντικαταβολη ηταν οντως τερμα sus, σε εκεινο οντως θα συμφωνησω απειρα. Επίσης σημαντική σημείωση το κατάστημα είναι Α.Ε και όχι ΙΚΕ και μάλιστα από το 2006. Εγώ προσωπικά πιστεύω ο τύπος απλά τα έπαιξε όλα για όλα καθώς μιλάμε για κακούργημα πλέον και αρκετά χρόνια φυλαή,πήρε αρκετά εκ. ευρώ και έφυγε για έξω. Πάντα εννοείται εάν αλήθεύουν αυτά που ακούγονται 1
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ο Τειρεσίας είναι το μικρότερο του πρόβλημα. Ο Τειρεσίας δεν είναι διεθνείς, δεν θα φαίνεται από το τραπεζικό σύστημα ότι ο συγκεκριμένο υπάρχει πρόβλημα ώστε να μην μπορεί να πάρει δάνειο κλπ? Βασικα για να βγάλει χρήματα μπορεί αυτό το ξέρω, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για το λόγο που μπαίνει στο Τειρεσία, ώστε να παγώνει ο λογαριασμός ή όχι. και ένα άλλο που δεν ξέρω, είναι Τειρεσία θα μπει αυτός που έχει την επιχείρηση ή η επιχείρησε μπαίνει, γιατί αν αφορά μόνο την επιχείρηση τότε μπει δεν μπει, δεν τον επηρεάζει κάπου. 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Επίσης σημαντική σημείωση το κατάστημα είναι Α.Ε και όχι ΙΚΕ και μάλιστα από το 2006. Εγώ προσωπικά πιστεύω ο τύπος απλά τα έπαιξε όλα για όλα καθώς μιλάμε για κακούργημα πλέον και αρκετά χρόνια φυλαή,πήρε αρκετά εκ. ευρώ και έφυγε για έξω. Πάντα εννοείται εάν αλήθεύουν αυτά που ακούγονται Τελικά αυτό με το Α.Ε ισχύει, ότι υπάρχει ένα κεφάλαιο το οποίο είναι για την επιχείρηση, και το οποίο δεν μπορεί να πειράξει? Το κεφάλαιο στο ΓΕΜΗ δείχνουν αρκετά λεφτά, δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει. Αν την έκανε για έξω, οι μέτοχοι δεν έχουν ευθύνες για το θέμα, γιατί νομίζω στην ΓΕΜΗ κάτι λέει για μετοχές / μετόχους, δεν τα πολύ κατάλαβα, υπάρχει και αντιπρόεδρος βέβαια. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2024 από ChristosG82 1
kyr123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε Ο Τειρεσίας δεν είναι διεθνείς, δεν θα φαίνεται από το τραπεζικό σύστημα ότι ο συγκεκριμένο υπάρχει πρόβλημα ώστε να μην μπορεί να πάρει δάνειο κλπ? Βασικα για να βγάλει χρήματα μπορεί αυτό το ξέρω, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο για το λόγο που μπαίνει στο Τειρεσία, ώστε να παγώνει ο λογαριασμός ή όχι. και ένα άλλο που δεν ξέρω, είναι Τειρεσία θα μπει αυτός που έχει την επιχείρηση ή η επιχείρησε μπαίνει, γιατί αν αφορά μόνο την επιχείρηση τότε μπει δεν μπει, δεν τον επηρεάζει κάπου. Τελικά αυτό με το Α.Ε ισχύει, ότι υπάρχει ένα κεφάλαιο το οποίο είναι για την επιχείρηση, και το οποίο δεν μπορεί να πειράξει? Το κεφάλαιο στο ΓΕΜΗ δείχνουν αρκετά λεφτά, δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει. Αν την έκανε για έξω, οι μέτοχοι δεν έχουν ευθύνες για το θέμα, γιατί νομίζω στην ΓΕΜΗ κάτι λέει για μετοχές / μετόχους, δεν τα πολύ κατάλαβα, υπάρχει και αντιπρόεδρος βέβαια. Για το κεφάλαιο δεν γνωρίζω.Ξέρω ότι σίγουρα οι Α.Ε έχουν αυστηρό κανόνα όσο αφορά την πτώχευση και το κλείσιμο και υπάρχουν ακόμα και ποινικές ευθύνες. Και ξενικάει μία διαδικασία εκποίησεις της περιουσίας της εταιρίας κατά προτεραιότητα στις οφειλές. Δηλάδη πρώτα το κράτος,μέτοχοι,εργαζόμενοι κτλ κτλ
ChristosG82 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kyr123 είπε Για το κεφάλαιο δεν γνωρίζω.Ξέρω ότι σίγουρα οι Α.Ε έχουν αυστηρό κανόνα όσο αφορά την πτώχευση και το κλείσιμο και υπάρχουν ακόμα και ποινικές ευθύνες. Και ξενικάει μία διαδικασία εκποίησεις της περιουσίας της εταιρίας κατά προτεραιότητα στις οφειλές. Δηλάδη πρώτα το κράτος,μέτοχοι,εργαζόμενοι κτλ κτλ Αν μπεις ΓΕΜΗ , αναφέρουν κεφάλαιο. Τωρα διάβασα ότι από revolut & PayPal όσοι αγόρασαν , έχουν επιστροφή χρήματα σε πελάτες, αυτό είναι θετικό και για τους υπόλοιπους? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2024 από ChristosG82
kyr123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ChristosG82 είπε Αν μπεις ΓΕΜΗ , αναφέρουν κεφάλαιο. Τωρα διάβασα ότι από revolut & PayPal όσοι αγόρασα , έχουν επιστροφή χρήματα σε πελάτες, αυτό είναι θετικό και για τους υπόλοιπους? Ναι είναι αν και revolut και paypal λειτουργούν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις Ελληνικές τράπεζες. Ακόμα τουλάχιστον στο ΓΕΜΗ η εταιρία φαίνεται ενεργή.Οπότε και οι τράπεζες προς το παρών φαίνονται να συμμορφώνονται. Τώρα βέβαια εάν σκάσει και επίσημα το κανόνι και όντως μιλάμε για 30κ+ παραγγελίες στον αέρα άρα για εκατ.ευρώ θα δούμε. Μακάρι να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω και ο υπεύθυνος της κομπίνας να πάει φυλακή Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2024 από kyr123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα