tzimasr Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Πάντως λόγω καθυστέρησης μου είχαν δώσει ένα κουπόνι. Ήθελα να δω αν δουλεύέι το σιτε τους. Έκανα παραγγελία όσα χρήματα ακριβώς ήταν το κουπόνι και μου λέει θα απραλάβω την άλλη εβδομάδα... Τι να πω... Πολλές φορές λέω μήπως έπαθε κάτι ο άνθρωπος και όντως κάνει απογραφή; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από tzimasr 1 4
GREG10ARIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 19 λεπτά πριν, TEOGOGAS είπε Καλησπέρα παιδιά έπεσα και εγώ θύμα απάτης αγόρασα ενα κινητό 14/5/24 και φυσικά δεν το έχω παραλαβή πλήρωσα με την μέθοδο RF τι μπορώ να κάνω? Τιποτα φιλε μου δυστυχως, ποτε ξανα πληρωμες με rf σε ηλεκτρονικα καταστηματα ευτυχως ηταν σχετικα μικρο το ποσο που σου εφαγε ο Μακκας..
@topos Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Εγώ πάλι από παραγγελία 4/4/24 -και επικοινωνία στις 5/5/24 όπου απλά με ενημέρωσαν για άλλες 15 μέρες (εργάσιμες) τουλάχιστον καθυστεριση, και καμία ενημέρωση έκτοτε- Προχωρησα σε 2 καταγγελίες )στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή + Συνήγορο του Καταναλωτη). Στην δική μου περίπτωση το ποσό είναι αστείο (~30ευρω) και ούτε θα μου λείψουν εάν αργήσουν και άλλο η τελικά ακυρωθουν, αλλά πήρα ανάποδες με την έλλειψη ενημερώσης και από τις απαντήσεις τους στο bestprice (θεωρούν μικρή καθυστεριση τις 15+ εργάσιμες). Φτηνα, ξεφτηνα εάν δεν τηρούν χρονοδιαγράμματα και παίζει ίντριγκα για Α)Το πότε θα παραλάβεις Β)Ποτέ θα σου επιστρέψουν τα χρήματα -εαν δεν χαθούν στο ενδιάμεσο Ας μην έχουν αυτά τα επίφοβα προϊόντα online στην τελικη η ας ανεβάσουν τιμές. Εγώ προτείνω οποίος έχει ένα 5λεπτο και την διάθεση να τους ρίξει και από μια-δυο καταγγελίες (Συνήγορο του Καταναλωτη και Γενική Γραμματεία Καταναλωτη). Εάν γίνουν αρκετές όλο και κάτι θα αναγκαστούν να κάνουν
comfuzio Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, TEOGOGAS said: Καλησπέρα παιδιά έπεσα και εγώ θύμα απάτης αγόρασα ενα κινητό 14/5/24 και φυσικά δεν το έχω παραλαβή πλήρωσα με την μέθοδο RF τι μπορώ να κάνω? Έχω κάνει αίτημα επιστροφής απο το site Μίλησα με Πειραιώς μου είπαν να προχωρήσω σε καταγγελία δηλαδή να πληρώσω 100€ για μήνυση για να πάρω πίσω 134,91 που στοίχιζε η παραγγελία και αν τα πάρω 14/5/2024 και λες ότι έπεσες θύμα απάτης; κάτσε να μπει το 2025 και μετά μπορείς να το πεις αυτό με σιγουριά. Δεν το λέω σε σένα τώρα, κάνω γενικό trolling: Spoiler Τι σημασία έχει ότι κάτι που κάνει 10€ σήμερα σε 1 μήνα μπορεί να κάνει 9€ αλλά από jmctech το παραγγέλνεις στα 10€ για να σου έρθει (ΑΝ σου έρθει) 60 μέρες μετά που θα κάνει 9€...αλλά εσύ το πήρες με 10€ ενώ άλλοι το είχαν 10.10€ O προνοών προνοείτω που λέει και ο Φατσέας Να ο μέσος καταναλωτής του jmc Μην πείτε τίποτα σας κατάλαβα από τις φατσούλες. Ελπίζω να μην ψηφίζετε Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από comfuzio 2 7
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 55 λεπτά πριν, tzimasr είπε Πάντως λόγω καθυστέρησης μου είχαν δώσει ένα κουπόνι. Ήθελα να δω αν δουλεύέι το σιτε τους. Έκανα παραγγελία όσα χρήματα ακριβώς ήταν το κουπόνι και μου λέει θα απραλάβω την άλλη εβδομάδα... Τι να πω... Πολλές φορές λέω μήπως έπαθε κάτι ο άνθρωπος και όντως κάνει απογραφή; Μου αρέσει η αθωότητα και η αισιοδοξία σου. 2
dtk-386 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, tzimasr είπε Πάντως λόγω καθυστέρησης μου είχαν δώσει ένα κουπόνι. Ήθελα να δω αν δουλεύέι το σιτε τους. Έκανα παραγγελία όσα χρήματα ακριβώς ήταν το κουπόνι και μου λέει θα απραλάβω την άλλη εβδομάδα... Τι να πω... Πολλές φορές λέω μήπως έπαθε κάτι ο άνθρωπος και όντως κάνει απογραφή; δεν υπάρχει σωτηρία είστε άξιοι να σας μαδάνε σαν κοτόπουλα.💀 και αναφέρομαι στην λογική σου και μόνο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2024 από dtk-386 4 2
LouCi4er Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, tzimasr είπε Πάντως λόγω καθυστέρησης μου είχαν δώσει ένα κουπόνι. Ήθελα να δω αν δουλεύέι το σιτε τους. Έκανα παραγγελία όσα χρήματα ακριβώς ήταν το κουπόνι και μου λέει θα απραλάβω την άλλη εβδομάδα... Τι να πω... Πολλές φορές λέω μήπως έπαθε κάτι ο άνθρωπος και όντως κάνει απογραφή; Εμενα μου ειχε δωσει 30€ και το ειχα χρησημοποιησει πριν απο 2 μηνες.ΕΙχα παρει WD SN850X στα 88-30=58€ οταν στο Skroutz ειχε 100+€.Ωραιες εποχες ρε φιλε,μου λειπουν.😂 1
xabos Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Η δίκη μου παραγγελία … άλλαξε μόλις κατάσταση από παραγγελία…σε αναμονή …όλα λειτουργούν κανονικά στην jmctech.. Βλέπω να παραλαμβάνω από εβδομάδα …😁.. Είχα την φαεινή ιδέα να πληρώσω με IRIS για να φανεί γρήγορα το έμβασμα κ να κερδίσω χρόνο … 1 1
PanosVal71 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 49 λεπτά πριν, xabos είπε Η δίκη μου παραγγελία … άλλαξε μόλις κατάσταση από παραγγελία…σε αναμονή …όλα λειτουργούν κανονικά στην jmctech.. Βλέπω να παραλαμβάνω από εβδομάδα …😁.. Είχα την φαεινή ιδέα να πληρώσω με IRIS για να φανεί γρήγορα το έμβασμα κ να κερδίσω χρόνο … Ξαδερφος του Μακκα εισαι? Ολα σου τα σχολια για αυτο το site θετικα ειναι ολοι καιγονται και εσυ ανετος το παιζεις ιστοριας οτι η παραγγελια σου προχωραει κιολας ενω η εταιρεια εχει κλεισει. 2 5
perivolaki99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Έχουμε σκεφτεί να αλλάζει χέρια η επιχείρηση; Το καταστατικό είναι πρόσφατα αλλαγμένο, ναι μεν είναι η οικογένεια του αλλά για να συνεχίζει το κατάστημα να δουλεύει και να δέχεται παραγγελίες και να αλλάζει τους τρόπους πληρωμής κλπ μας δείχνει μια αλλαγή μοτίβου της επιχείρησης 3
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, perivolaki99 είπε Έχουμε σκεφτεί να αλλάζει χέρια η επιχείρηση; Το καταστατικό είναι πρόσφατα αλλαγμένο, ναι μεν είναι η οικογένεια του αλλά για να συνεχίζει το κατάστημα να δουλεύει και να δέχεται παραγγελίες και να αλλάζει τους τρόπους πληρωμής κλπ μας δείχνει μια αλλαγή μοτίβου της επιχείρησης Λες να κάνει απογραφή; Ναι,σίγουρα αυτό ειναι.
kyr123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, perivolaki99 είπε Έχουμε σκεφτεί να αλλάζει χέρια η επιχείρηση; Το καταστατικό είναι πρόσφατα αλλαγμένο, ναι μεν είναι η οικογένεια του αλλά για να συνεχίζει το κατάστημα να δουλεύει και να δέχεται παραγγελίες και να αλλάζει τους τρόπους πληρωμής κλπ μας δείχνει μια αλλαγή μοτίβου της επιχείρησης O λόγος που έσβησε τα πάντα από Skroutz,bestprice μέχρι και το προσωπικό του Facebook ποιός είναι ?
perivolaki99 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Λες να κάνει απογραφή; Ναι,σίγουρα αυτό ειναι. Επειδή ο κόσμος είναι μικρός, έχω εδώ στην Αθήνα γνωστό που ο κολλητός του δουλεύει στο JMC, αυτο που μου είπε είναι πως ο μακκας και η γυναίκα του έχουν εξαφανιστεί και τους ψάχνει η αστυνομία, τους πίεσαν να υπογράψουν παραιτήσεις αλλά δεν το έκαναν οι υπάλληλοι. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ για να απαλύνω τον πόνο της χασούρας μου. 1 1
madnikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε όλους, Παραθέτω την απάντηση που έχω μέχρι στιγμής από το αίτημα αμφισβήτησης συναλλαγής στην payzy. ”Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως πραγματοποιήθηκε η αμφισβήτηση της συναλλαγής και σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς της VISA, η Τράπεζα του εμπόρου έχει περιθώριο 30 ημερολογιακών ημερών για να μας απαντήσει. Κατόπιν, είτε θα δεις την πίστωση στο λογαριασμό σου, ή σε διαφορετική περίπτωση θα ενημερωθείς για το αποτέλεσμα. Payzy support” 4 1
kyr123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, perivolaki99 είπε Επειδή ο κόσμος είναι μικρός, έχω εδώ στην Αθήνα γνωστό που ο κολλητός του δουλεύει στο JMC, αυτο που μου είπε είναι πως ο μακκας και η γυναίκα του έχουν εξαφανιστεί και τους ψάχνει η αστυνομία, τους πίεσαν να υπογράψουν παραιτήσεις αλλά δεν το έκαναν οι υπάλληλοι. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ για να απαλύνω τον πόνο της χασούρας μου. Κάποιος φίλος εδώ μέσα είπε ότι είναι ήδη ΗΠΑ και ότι και ο πατέρας του είχε κάνει το ίδιο πριν χρόνια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα