Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, LouCi4er said:

Όντως έχει,δεν το θυμόμουν.Αρκετο καπέλο βέβαια το 4.50% επί του ποσού αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο δεν είναι τίποτα.

Και με κάρτα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απλώς θέλει 1-2 μήνες για να πάρεις πίσω τα χρήματα.

Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αμφισβήτηση για κάτι που δεν στάλθηκε ποτέ και δεν έχει πάρει τα χρήματα του;

Αν ναι μπορεί να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικοινωνία του με την τράπεζα και την απάντηση της;

Όλη η λογική των καρτών και ο βασικός λόγος προτίμησης τους είναι η ασφάλεια που παρέχουν οπότε το ότι συζητάμε να αγοράσει κάποιος κάτι, να μην του έρθει και να μην πάρει τα χρήματα του πίσω είναι το ακριβώς αντίθετο.

Δηλαδή τι πλήρωσε με τα χρήματα που έδωσε;

Εγώ όποτε έχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής ποτέ δεν είχα θέμα (πάντα είχα δίκιο βέβαια),  δεν έχω κάνει με Ελληνική τράπεζα αλλά δεν θα έπρεπε να διαφέρει αυτό.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακάρι να είναι έτσι και να μην χάσει κανένας τα λεφτά του.Εγω άλλο είπα,αν ο κάθε απατεώνας έχει αδειάσει τον λογαριασμό στον οποίο είχαν πάει τα λεφτά της παραγγελίας,από που θα τραβήξει ο διαχειριστής της κάρτας,η τράπεζα κτλ τα χρήματα?Όσο υπάρχει λογαριασμός και όσο έχει μέσα χρήματα είναι 100% σίγουρο ότι θα επιστραφούν,όταν δεν υπάρχει τι γίνεται.Θα δούμε,μακάρι όπως είπα να επιστραφούν σε όλους.

• Like 1
  • Confused 1

10 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Μακάρι να είναι έτσι και να μην χάσει κανένας τα λεφτά του.Εγω άλλο είπα,αν ο κάθε απατεώνας έχει αδειάσει τον λογαριασμό στον οποίο είχαν πάει τα λεφτά της παραγγελίας,από που θα τραβήξει ο διαχειριστής της κάρτας,η τράπεζα κτλ τα χρήματα?Όσο υπάρχει λογαριασμός και όσο έχει μέσα χρήματα είναι 100% σίγουρο ότι θα επιστραφούν,όταν δεν υπάρχει τι γίνεται.Θα δούμε,μακάρι όπως είπα να επιστραφούν σε όλους.

Είναι από ασφαλιστική των Visa/Mastercard.

4 λεπτά πριν, tzimasr είπε

Δηλαδή θα πληρώσουν 10.000.000€ σε επιστροφές;

πληρώνουν παγκοσμίως όχι στην Ελλαδίτσα μόνο.

αλλιώς δεν θα εμπιστεύεσαι τις κάρτες τους.

αλλά λογικά υπάρχει κάποιο όριο στην χαζομάρα του καταναλωτή, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

• Like 2

1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Κι ομως εχει, με χρεωση 4.5% βεβαια οποτε δεν νομιζω να πληρωσαν και πολλοι μεσω paypal..

Screenshot_20240531-130920.png

Αυτό είναι νορμαλ, η χρέωση ;;;

3 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Αυτό είναι νορμαλ, η χρέωση ;;;

Επισης ξαναβαλανε αντικαταβολη; Γιατι εγω την παραγγελια που ειχα κανει και την πατησα ηθελα να την βαλω με αντικαταβολη αλλα δεν γινοταν

34 minutes ago, LouCi4er said:

Insurance Companies.

AIG, Allianz, Axa κτλ...

Για τις ασφαλιστικές αυτές 10 εκατ. δεν είναι τίποτα, επίσης δεν ξέρουμε τα ποσά απλά υποθέτουμε σιγά μην είναι 10.000.000

• Like 2

3 λεπτά πριν, gorg45 είπε

Επισης ξαναβαλανε αντικαταβολη; Γιατι εγω την παραγγελια που ειχα κανει και την πατησα ηθελα να την βαλω με αντικαταβολη αλλα δεν γινοταν

Νααι

• Like 1

5 λεπτά πριν, gorg45 είπε

Ναι θέλει να ξεπουλήσει το στοκ πριν βάλει λουκέτο

• Like 3

Εγώ πάντως σήμερα που μίλησα με την εθνική μου ειπαν πως είμαι ασφαλισμένος και από την εθνική αλλά και από την master card, 1500 δεν ειναι και λίγα 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Η αμφισβήτηση συναλλαγής δεν καλύπτει απώλεια χρημάτων από απάτη διότι στην απάτη ο απατεώνας έχει μεταφέρει τα χρήματα σε άλλο λογαριασμο.Πιστευει κανένας ότι θα δώσει η mastercard ή η visa λεφτά από την τσέπη της?Δυστυχώς δεν πρόκειται να πάρει κανένας πίσω λεφτά,εκτός αν ο jmc έχει αφήσει τα λεφτά στον λογαριασμό της εταιρίας,απίθανο.

Η αμφισβήτηση συναλλαγής έχει να κάνει πιο πολύ με διπλες χρεωσεις και τέτοια,εκεί εννοείτε παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.Τωρα σε αυτή την περίπτωση ποιος να επιστρέψει τα λεφτά?Μερικοί πλήρωσαν με iris,έλεος ρε παιδιά,σκατε 1,5 χιλιάρικο και σκέφτεστε τα 3€ έξοδα τραπέζης?

Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα

Για ποιες συναλλαγές

Ενημερώστε μας ηλεκτρονικά αν:

• Στις κινήσεις της κάρτας σας εντοπίσετε κάποια συναλλαγή που δεν την έχετε κάνει εσείς.
  • Αμφισβητείτε κάποια συναλλαγή με κάρτα για οποιονδήποτε λόγο, για παράδειγμα επειδή δεν παραλάβατε ποτέ το προϊόν ή την υπηρεσία
Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 2

Και χάρηκα που βρήκα καλές τιμές...

Έστειλα ήδη αμφισβήτηση στην alpha bank. 

Όποιος βγάλει άκρη ας γράψει εδώ να δούμε τι γίνεται... καλή τύχη παίδες!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά έπεσα και εγώ θύμα απάτης αγόρασα ενα κινητό 14/5/24 και φυσικά δεν το έχω παραλαβή πλήρωσα με την μέθοδο RF τι μπορώ να κάνω?

Έχω κάνει αίτημα επιστροφής απο το site

Μίλησα με Πειραιώς μου είπαν να προχωρήσω σε καταγγελία δηλαδή να πληρώσω 100€ για μήνυση για να πάρω πίσω 134,91 που στοίχιζε η παραγγελία και αν τα πάρω 

Επεξ/σία από TEOGOGAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...