Dimxtz67 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Δηλαδή σε παραγγελία που έκανα 30 Μαρτίου 470€ με προπληρωμενη κάρτα έχω ελπίδα να τα πάρω πίσω; Φυσικά πάνε 2 μήνες ακριβώς από την παραγγελία και μόλις 4 μέρες πριν έλαβα από τον μέγιστο αυτόν απατεώνα μέιλ του στυλ θα χρειαστουν 15 με 20 εργάσιμες ακόμα για να παραδωθεί το κινητό... 2
tzimasr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Εγώ έκανα αντίστοιχη πληρωμή με πιστωτική κάρτα της εθνικής. Έχω κάνει αίτημα αμφισβήτησης. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Έχω ελπίδες;
tzimasr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 λεπτά πριν, zurabik είπε https://publicity.businessportal.gr/company/13791523000 Πως μας βοηθάει;
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Dimxtz67 είπε Δηλαδή σε παραγγελία που έκανα 30 Μαρτίου 470€ με προπληρωμενη κάρτα έχω ελπίδα να τα πάρω πίσω; Φυσικά πάνε 2 μήνες ακριβώς από την παραγγελία και μόλις 4 μέρες πριν έλαβα από τον μέγιστο αυτόν απατεώνα μέιλ του στυλ θα χρειαστουν 15 με 20 εργάσιμες ακόμα για να παραδωθεί το κινητό... Έαν κλείσει δεν θα τα πάρεις.Κανείς δεν θα τα πάρει. Σε νορμάλ εταιρίες Α.Ε γενικά υπάρχει κανόνας στην πτώχευση και πάει με σειρά προτεραιότητας οι αποπληρωμή χρεών από τα ταμειακά διαθέσιμα,ακίνητα,εμπορεύματα κτλ. Εδώ βέβαια ακούγονται τρελά πράγματα για τεράστια ποσά που έχουν κάνει φτερά Τρέξτε όσο προλάβετε πριν δηλώσει πτώχευση Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 1 1
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tzimasr είπε Τι μπορούμε να κάνουμε; Μίλα γρήγορα με την τράπεζα. Εάν έχεις κάνει αγορά με κάρτα έχεις ελπίδες να τα πάρεις πίσω. Φυσικά πριν κλείσει το κατάστημα διαφορετικά απλά τα έχασες. Εάν έχει κάνει ήδη την αμφισβήτηση απλά πίεσε την τράπεζα να το κάνει άμεσα Αλλά προφανώς ο τύπος βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό(αφού έχει διαγράψει και όλα τα προφίλ του στα media) και έχει αδειάσει τα ταμεία οπότε δύσκολο να πάρεις τίποτα πίσω Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 2
bill987 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ρε σεις μην τρομάζετε τον κόσμο, οποίος έχει κάνει αγορά με κάρτα και όχι κατάθεση ή μεταφορά ποσού, οποιαδήποτε είδους (χρεωστική - πιστωτική, MasterCard ή visa) δεν χάνει τα λεφτά του, κλείσει δεν κλείσει το μαγαζί! Στα τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάποιος να μην πάρει τα λεφτά του με αμφισβήτηση συναλλαγής! Επεξ/σία 30 Μαϊου από bill987 2 1
tzimasr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Εγώ την έκανα με πιστωτική silver της Εθνικής. Έχω ελπίδες; 10 λεπτά πριν, bill987 είπε Ρε σεις μην τρομάζετε τον κόσμο, οποίος έχει κάνει αγορά με κάρτα και όχι κατάθεση ή μεταφορά ποσού, οποιαδήποτε είδους (χρεωστική - πιστωτική, MasterCard ή visa) δεν χάνει τα λεφτά του, κλείσει δεν κλείσει το μαγαζί! Στα τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάποιος να μην πάρει τα λεφτά του με αμφισβήτηση συναλλαγής!
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Καλησπέρα και από εμένα….Δεν έχω προλάβει να δω όλο το thread….Τυχαια λόγο δουλειάς βρέθηκα στο Καρπενήσι …Λοιπόν το καταστημα είναι κλειστό (απογραφή λέει)Και στην πόρτα έχουν βάλει χαρτόνια.Δεν ξέρω αν το έχει ανεβάσει κανένα άλλο μέλος 6 1 3 8
bill987 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 4 λεπτά πριν, tzimasr είπε Εγώ την έκανα με πιστωτική silver της Εθνικής. Έχω ελπίδες; Κανονικότατα, υπομονή μόνο θα πάρει μέγιστο 2 μήνες.
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, bill987 είπε Ρε σεις μην τρομάζετε τον κόσμο, οποίος έχει κάνει αγορά με κάρτα και όχι κατάθεση ή μεταφορά ποσού, οποιαδήποτε είδους (χρεωστική - πιστωτική, MasterCard ή visa) δεν χάνει τα λεφτά του, κλείσει δεν κλείσει το μαγαζί! Στα τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάποιος να μην πάρει τα λεφτά του με αμφισβήτηση συναλλαγής! Έαν κλείσει η εταιρία ΔΕΝ μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Όταν γίνεται αμφισβήτηση συναλλαγής η τράπεζα τραβάζει πίσω τα χρήματα που έχει δώσει ο πελάτης από τον λογαριασμό του εμπόρου. Εάν δεν υπάρχει πλέον λογαριασμός από που θα τα πάρει? Δεν είναι λεφτά της τράπεζας. Ουσιαστικά η τράπεζα απλά ακυρώνει την συναλλαγή. Απλά εάν μυριστεί η τράπεζα απάτη μπορεί να κλειδώσει τον λογαριασμό για να προλάβει το άδειασμα Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 3 3
xabos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Εγώ ξεκίνησα την διαδικασία … με την τράπεζα μου .. μετά από δυο ημέρες …δίχως απάντηση στα emails… Έχω 5 χρόνια που ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα .. εκκρεμούν 4 παραγγελίες .. 1
stelioshah Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 17 λεπτά πριν, kyr123 είπε Έαν κλείσει η εταιρία ΔΕΝ μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Όταν γίνεται αμφισβήτηση συναλλαγής η τράπεζα τραβάζει πίσω τα χρήματα που έχει δώσει ο πελάτης από τον λογαριασμό του εμπόρου. Εάν δεν υπάρχει πλέον λογαριασμός από που θα τα πάρει? Δεν είναι λεφτά της τράπεζας. Ουσιαστικά η τράπεζα απλά ακυρώνει την συναλλαγή. Απλά εάν μυριστεί η τράπεζα απάτη μπορεί να κλειδώσει τον λογαριασμό για να προλάβει το άδειασμα Απλώς από ότι έχω διαβάσει, σε ορισμένες τράπεζες, κατά την αμφισβήτηση δεσμεύεται απευθείας το ποσό (εάν υπάρχει το ποσό προφανώς), και σε δεύτερο χρόνο εξετάζεται το εάν πράγματι ήταν έγκυρη η αμφισβήτηση ή όχι. Οπότε και να κλείσει ο λογαριασμός, φαντάζομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πρόβλημα, αφού είναι ήδη δεσμευμένο το ποσό από την τράπεζα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα σε όλες τις τράπεζες
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 4 λεπτά πριν, stelioshah είπε Απλώς από ότι έχω διαβάσει, σε ορισμένες τράπεζες, κατά την αμφισβήτηση δεσμεύεται απευθείας το ποσό (εάν υπάρχει το ποσό προφανώς), και σε δεύτερο χρόνο εξετάζεται το εάν πράγματι ήταν έγκυρη η αμφισβήτηση ή όχι. Οπότε και να κλείσει ο λογαριασμός, φαντάζομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πρόβλημα, αφού είναι ήδη δεσμευμένο το ποσό από την τράπεζα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα σε όλες τις τράπεζες Στην περίπτωση γνωστού skroutμάγαζου απάτη που έριξε πιστόλι το 2021 που είχε γίνει ντόρος κανείς σχεδόν δεν πήρε τα χρήματα από τις αμφισβητήσεις αφού ο απατεώνες είχε προλάβει να αδείασει τους λογαριασμούς μήνες πριν κλείσει 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα