Tambas91 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου ρώτα εδώ τον καταστηματάρχη @BlurayMoviesGreece 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Υπομονη παιδια θα τα στειλω ολα οταν τα παραλαβω. Περα απο τη πλακα, τοσο εγω οσο και φιλοι εχουμε κανει αρκετες παραγγελιες σε pc hardware και παραλαβαμε κανονικα σε ολες . Tωρα σε κινητα και gadgets που οι προμηθευτες ειναι οτι ναναι, εκει παιζουν λαθος στοκ που καταληγουν σε ακυρωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Σκπουπιδομάγαζα σαν το JMC Tech και το πρόσφατα πολυσυζητημένο Peristore δεν έχουν στοκ τίποτα, άσχετα με τους κράχτες στα eshops τους. Είτε το JMC θα κάνει παραγγελία και θα παραλάβετε θεού θέλοντος, ή δεν θα πάρετε ποτέ τίποτα. Δεν επικοινωνούν μαζί σας, δεν απαντούν στο τηλέφωνο. Ακόμη περιμένω την παραγγελία μου από 16/2 και δεν απαντούν στα emails μου ούτε στο τηλέφωνο. Πάλι καλά που η παραγγελία μου έγινε με αντικαταβολή. Να ένα ενδιαφέρον νήμα γι' αυτό στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία με το κατάστημα σε 2 αγορές, η πιο πρόσφατη προ 2 μηνών, η εξυπηρέτηση ήταν καλή. Και τηλεφωνικά με έψαξαν κατόπιν ερωτήματος μου σε email, επιπροσθέτως όταν τους κάλεσα δεν περίμενα πολύ χρόνο σε αναμονή (<5'). Τα προϊόντα αργούν για παραλαβή και αυτό το βλέπεις και κατά την αγορά όταν σου λέει έως 30 ημέρες, οπότε αν σπεύδει κάποιος για αγορά και χρήση προϊόντος δεν ενδείκνυται όταν στο προϊόν υπάρχει σχετική σήμανση. *και οι 2 παραγγελίες προπληρωμένες, έκαναν γύρω στον 1 μήνα για παραλαβή από το κατάστημα και εν συνεχεία 1-2 μέρες για παραλαβή και στον τόπο παράδοσης. Επεξ/σία 10 Απριλίου από KiriosD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2024 στις 1:43 ΜΜ, Aric είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχει γίνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και συνεχώς δικαιολογίες . Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει και να έχει παραλάβει τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα έστω και αρκετά καθυστερημένα...διοτη από μερικά comments που έχουν έχω άρχει να απορώ εάν στελνουν και τπτ στο τέλος . Σχολιαστέ για πρόσφατες αγορές και εμπειρίες από το συγκεκριμένο κατάστημα 👇 Κανα 3ρι παραγγελίες για pc parts μέχρι 300€ που έχω κάνει από αυτό το κατάστημα όλα πήγαν μια χαρά με παραλαβή στον μήνα όπως έλεγε στην σελίδα.Τώρα για παραγγελίες άνω των 300€ δεν έχω εικόνα προσωπικά. Επεξ/σία 10 Απριλίου από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι οι παράνομοι και καταχρηστικοι όροι επιστροφων και εγγυήσεων που θέτουν. Βασικά σου ζητούν να πληρώσεις εσυ τα μεταφορικά σε κάθε περίπτωση. Κάτι που είναι σαφέστατα παράνομο. Όταν βλέπω τέτοια μου παίζουν τα νεύρα και απλά δεν ασχολούμαι παραπάνω διότι το πιο πιθανό είναι να έχεις σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστείς την κάλυψη της εγγύηση τους. Κολπα κλπ δεν τα δέχομαι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 7 ώρες πριν, BabisTs είπε Κανα 3ρι παραγγελίες για pc parts μέχρι 300€ που έχω κάνει από αυτό το κατάστημα όλα πήγαν μια χαρά με παραλαβή στον μήνα όπως έλεγε στην σελίδα.Τώρα για παραγγελίες άνω των 300€ δεν έχω εικόνα προσωπικά. Eγω πρωτη αγορα εκανα τη 4080 Αero Oταν οι αλλοι την ειχαν 1480€ την ειχε 1340€ και με μια εκπτωση που ετρεχε τοτε -3% για αγορα με καρτα τη πηρα 1300€. Ηρθε σε 20 ημερολογιακες μερες(οχι εργασιμες). Απο τοτε εχω κανει αρκετες αγορες για εμενα και για φιλους και ολα ηρθαν κανονικα με την αναλογη καθυστερηση 20-30 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Στις 9/4/2024 στις 11:26 ΜΜ, Tambas91 είπε ρώτα εδώ τον καταστηματάρχη @BlurayMoviesGreece μιλουσα στην δουλεια στο τηλεφωνο και εφτυσα τον καφε μου οσο μιλουσα παναθεμα σε,δεν ημουν ετοιμος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 4 παραγγελίες από τα Χριστούγεννα,η πρώτη ( deepcool AK400 White)ήρθε με μερικές μέρες επιπλέον των 30 κανονικά.Την δεύτερη (μια 27αρα οθόνη Dell) μου την ακύρωσαν στις 20 μερες λέγοντας μου ότι δεν μπορούν να την βρουν σε κανένα προμηθευτή,μου επέστρεψαν κανονικά τα λεφτά εννοείτε σε 2 εργάσιμες και μου έδωσαν 30€ δώρο κάρτα. Η τρίτη (32gb teamgroup ddr4 white rgb)ήρθε χθες και η τέταρτη wd sn850x 1tb) σήμερα,με αναμονή 42 μέρες για τις μνήμες και 38 για τον nvmwe.Να πω ότι μίλησα μαζί τους τις προηγούμενες 2 εβδομάδες και μου λέγαν διάφορα για καθυστερήσεις από προμηθευτές.Προχθες έστειλα email αφήνοντας αιχμες για συνήγορο του καταναλωτή και ως δια μαγείας σε 3 μέρες τα έστειλαν. Εγραψα κάποια αρνητικά για το μαγαζί πριν λίγες μερες,η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω αλλάξει γνώμη αν και πήρα τις παραγγελίες μου και πολύ πιο φθηνά από ότι έχουν σε άλλα μαγαζιά.Υπαρχει πολύ αναμονή,πιστεύω ότι απλά περιμένουν πότε θα πετύχουν την τιμή που πλήρωσες,μπορεί να πάρει από ένα μήνα μέχρι για πάντα.Αν τους πιέσεις αρκετά,θα παραλάβεις σχετικά κοντά στο 30ημερο. Όταν αυτό που θες να πάρεις το βρίσκεις σε αυτούς πολύ πιο φθηνά αξίζει να περιμένεις.Οταν το βρίσκεις ~10% φθηνότερα πιστεύω δεν αξίζει.Αν βάλεις ότι το skroutz έχει και tbi ή δόσεις με πιστωτική ενώ στον jmc πρέπει να προπληρώσει και να μην έχεις το προϊόν για 1-1,5 ακόμα και 2 μηνες,δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να γλιτώσεις 60€ στα 400€ για μια 7700ΧΤ πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Και εγώ για τα γενέθλια του μικρού αγόρασα κάτι LEGO με 4-10 αναμονή στείλανε κάπου 6η 7η μέρα αν θυμάμαι καλά... έβαλα αντικαταβολή δεν εμπιστεύομαι τον Blueray ούτε για τα 16€ που είχανε τα LEGO 😆 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 17 Απριλίου Share Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 9/4/2024 στις 1:49 ΜΜ, Aric είπε Καλησπέρα σε όλους . Έχει γίνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και συνεχώς δικαιολογίες . Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει και να έχει παραλάβει τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα έστω και αρκετά καθυστερημένα...διοτη από μερικά comments που έχουν έχω άρχει να απορώ εάν στελνουν και τπτ στο τέλος . Σχολιαστέ για πρόσφατες αγορές και εμπειρίες από το συγκεκριμένο κατάστημα 👇 Έχω πάρει δύο φορές προϊόντα Makita, και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Και τα δύο ήταν με αντικαταβολή σε κούριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου Καθυστερούν πάρα πολύ στις αποστολές τους, χρειάζεται υπομονή, αλλά τα προϊόντα (όταν έρθουν τελικώς) είναι άριστα, τουλάχιστον προς εμένα και προς συγγενείς μου που έτυχε να έχουν αγοράσει από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Mήπως έχει παραγγήλει κάποιος 7900 GRE Fighter να κάνουμε κόμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VezouviosGr Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Εγώ έκανα μια παραγγελία στις 14/3/24, Σημερα είναι 22/4 και δεν έχω παραλάβει και στο τηλ με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα . εν τέλη ακύρωσα την παραγγελία έκανα και καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης και να δόυμε εάν πάρω τα χρήματα μου πίσω . μεινετε μακριά από το κατάστημα . κατι παραπλήσιο ήταν και το eshop που έκλεισε στην Λάρισα πριν ένα μήνα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου 54 λεπτά πριν, VezouviosGr είπε Εγώ έκανα μια παραγγελία στις 14/3/24, Σημερα είναι 22/4 και δεν έχω παραλάβει και στο τηλ με πηγαίνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα . εν τέλη ακύρωσα την παραγγελία έκανα και καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης και να δόυμε εάν πάρω τα χρήματα μου πίσω . μεινετε μακριά από το κατάστημα . κατι παραπλήσιο ήταν και το eshop που έκλεισε στην Λάρισα πριν ένα μήνα . Ποιο eshop έκλεισε στην Λάρισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα