Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση προσωπικά παρέλαβα ενα παιχνίδι για το switch

Ένα λεγκό επίσης άμεσα και σε πολύ καλή τιμή. Επικοινωνία καλή γενικά που δεν σου κάνουν για απατεώνες.

Μπορεί να μην άντεξαν την δύσκολη αγορά των εσοπ και να κλείνουν. Ελπίζω να αποζημιωθούν οι μη εκτελεσθέντες παραγγελίες.

Υγ: πολλά είναι πάρα εισαγωγές με την οποία επίπτωση στο χρόνο.

Επεξ/σία από Vagosman
  • Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Συνεχίζει να πουλάει μέσω skroutz?

https://www.skroutz.gr/shop/9172/JMCtech/products.html

Πρακτικά πουλάει μόνο το στοκ της
https://www.skroutz.gr/shop/9172/JMCtech/products.html?ndd_eligible=1

Όλα τα άλλα φαίνεται να ανέβασε τις τιμές x10 για να μην πουλάει. 

• Thanks 1

Και εγώ είμαι από τους "τυχερούς" με χαμένα 400 ευρώ.

Χθες έκανα ακύρωση αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν πρόκειται να τα δω ποτέ.

• Sad 1

10 ώρες πριν, HValenti είπε

Όταν μια εταιρία λύεται, αυτό που λέμε κλείνει κανονικά, τότε πρέπει να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της και ό,τι περισσέψει μοιράζεται στους μετόχους ("εκκαθάριση").
Είναι τελείως διαφορετικό από το όταν μια εταιρία κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για υπαγωγή σε καθεστώς πτώχευσης, αυτό που λέμε βαράει κανόνι. Στην οποία περίπτωση το Πρωτοδικείο μπαίνει μπροστά, προστατεύει την εταιρία από τις απαιτήσεις, εκκαθαρίζει (πουλάει) όλα τα περιουσιακά στοιχεία και μοιράζει τα λεφτά με συγκεκριμένη προτεραιότητα (κράτος, εργαζόμενοι, πιστωτές, πελάτες, προμηθευτές κτλ)...
Το δεύτερο πώς γίνεται με προειδοποίηση; Άραγε...

Μιλάς για νομοταγής και σοβαρές εταιρίες. Εδώ μιλάμε για ένα λαμόγιο που έκανε αρπαχτή επί πόσα χρόνια λειτουργώντας ως τράπεζα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα τι να μοιράσει? Τα προϊόντα και αποθήκη που ποτέ δεν είχε ποτέ ? Τα ακίνητα που σίγουρα έχει κανονίσει να είναι σε άλλο όνομα ? Τα ταμεία που τα έχει αδειάσει ?

6 λεπτά πριν, kyr123 είπε

Μιλάς για νομοταγής και σοβαρές εταιρίες. Εδώ μιλάμε για ένα λαμόγιο που έκανε αρπαχτή επί πόσα χρόνια λειτουργώντας ως τράπεζα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα τι να μοιράσει? Τα προϊόντα και αποθήκη που ποτέ δεν είχε ποτέ ? Τα ακίνητα που σίγουρα έχει κανονίσει να είναι σε άλλο όνομα ? Τα ταμεία που τα έχει αδειάσει ?

Είναι ΑΕ, δεν είναι ΟΕ ή ΕΕ. Δεν μπορεί να μεταφέρει χρήματα από την εταιρία προς τον εαυτό του. Μπαίνεις μέσα αν κλέψεις ΑΕ, ακόμα και δική σου να είναι.

• Haha 2

7 λεπτά πριν, HValenti είπε

Είναι ΑΕ, δεν είναι ΟΕ ή ΕΕ. Δεν μπορεί να μεταφέρει χρήματα από την εταιρία προς τον εαυτό του. Μπαίνεις μέσα αν κλέψεις ΑΕ, ακόμα και δική σου να είναι.

Ναι για αυτό ακριβώς πιθανών έχει μεταφέρει τα χρήματα ως πληρωμή διοίκησης. Τα λαμόγια πάντα βρίσκουν τρόπους

• Like 1

4 λεπτά πριν, kyr123 είπε

Ναι για αυτό ακριβώς πιθανών έχει μεταφέρει τα χρήματα ως πληρωμή διοίκησης. Τα λαμόγια πάντα βρίσκουν τρόπους

Θα σου συνιστούσα μια επίσκεψη ένα πρωινό στο εφετείο της περιοχής σου. Μου έχει τύχει για άσχετο λόγο. Οι δεκαετίες για τέτοια ζητήματα έπεφταν σύννεφο.

• Like 1

Εγώ πάντως που έχω την αγορά μου από  bestprice.gr ασφαλισμένη η αγορά μου,,,, επικοινώνησα κιόλας με την ασφαλιστική με λέει περιμένετε να τελειώσουν οι μέρες που προβλεπόταν για την αποστολή και μετά θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία των για την επιστροφή χρημάτων .

• Like 1

26 λεπτά πριν, kyr123 είπε

Θα μπορούσε να έχει μια εταιρία σε γειτονική χώρα που να έχουν οικονομικές συναλλαγές και να τα μεταφέρει εκεί νομιμότατα σαν πληρωμές.

12 ώρες πριν, geomrk είπε

Ο,τι βλεπεις γραμμενο στο αρθρο ειναι απο αυτο το thread, δεν εχει καποια αποκλειστικη πληροφορια.

• Like 8

20 λεπτά πριν, zurabik είπε

Εγώ πάντως που έχω την αγορά μου από  bestprice.gr ασφαλισμένη η αγορά μου,,,, επικοινώνησα κιόλας με την ασφαλιστική με λέει περιμένετε να τελειώσουν οι μέρες που προβλεπόταν για την αποστολή και μετά θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία των για την επιστροφή χρημάτων .

Εμένα δυστυχώς μου τη γράφει σαν ΜΗ ασφαλισμένη και δε μπορώ να κάνω κάτι. Έστειλα στη best price αλλά δε νομίζω πως γίνεται κάτι. Θα είναι "σφιχτές" οι διακοπές φέτος.... ☹️

Εγω ειχα αγορασει μια καρτα γραφικων την παρελαβα αλλα δυστυχως μετα απο 2 μηνες μου χαλασε και τους την εστειλα λογω εγγυησης. εχει περασει 1μισης μηνας και δεν εχω καποιο νεο περα απο το οτι ειναι στο αρμοδιο σερβις. Τι θα γινει αραγε?

10 λεπτά πριν, gadgetakias88 είπε

Εγω ειχα αγορασει μια καρτα γραφικων την παρελαβα αλλα δυστυχως μετα απο 2 μηνες μου χαλασε και τους την εστειλα λογω εγγυησης. εχει περασει 1μισης μηνας και δεν εχω καποιο νεο περα απο το οτι ειναι στο αρμοδιο σερβις. Τι θα γινει αραγε?

Επρεπε να κανεις αιτημα RMA στην μαμα εταιρια της καρτας... ASUS,MSI,GIGABYTE etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...