Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις επικοινωνησα με αλλο τηλεφωνο που βρηκα της εταιριας . Το σηκωσανε μετα απο πολλες προσπαθειες . Μου ειπανε εχετε ενημερωθει οτι θα υπαρξει καθυστερησει μεχρι στιγμης δεν εχουμε παραλαβει απο τον προμηθευτη μας .. Τους ρωτησα το καταστημα σας λειτουργει κανονικα ; Μου απαντησανε το καταστημα λειτουργει κανονικα αλλα λογο μεγαλου φορτου σε παραγγελιες υπαρχει καθυστερηση απο τον προμηθευτη μας . Εαν θελετε μπορειτε να ακυρωσετε της παραγγελιες σας και να κανετε αιτημα επιστροφης χρηματων .  Απο οτι καταλαβαινω η εταιρια ανηκει σε καποιον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΚΑ   . Εδω βρηκα και το facebook    https://www.facebook.com/jmakkas/?locale=el_GR

image.png.ef2ab83b3f64574441a75ad9e923e8bd.png

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, HValenti είπε

Το site είναι πραγματικά σουρεάλ αυτήν την στιγμή. Σαν να ξυπνήσαμε σε πληθωρισμό Τουρκίας, μετά από 3-4 χρόνια...Πολύ αλλόκοτη συμπεριφορά.
Το μόνο καλό είναι ότι αν ήταν να βαρέσει κανόνι θα ήθελε παραγγελίες-ρευστό, όχι το αντίθετο. Ίσως μπούκωσε το σύστημά τους και προσπαθούν να το ξεμπουκώσουν.

Από περιέργεια μπήκα να δω, σοκ μιλάμε ότι είναι για προ παραγγελία σε τιμές 10 φορές πάνω!!!

Τι να παίζει άραγε ?

5 λεπτά πριν, bill987 είπε

Από περιέργεια μπήκα να δω, σοκ μιλάμε ότι είναι για προ παραγγελία σε τιμές 10 φορές πάνω!!!

Τι να παίζει άραγε ?

Για την ακρίβεια x8,1... όλα.

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, bill987 είπε

Τι να παίζει άραγε ?

Τι πιστευω εγω ... Ανεβασαν τιμες σε προιοντα για προ παραγγελια επιτηδες ωστε να εξαντληθουν τα προιοντα που εχουν σε ΣΤΟΚ . Μαλλον επειδη απο πολλες ακυρωσεις προιοντων πεσαν εξω με τον προμηθευτη τους . Και χρειαζονται νεο κεφαλαιο για να ικανοποιησουν αγορες μονο απο τα ΣΤΟΚ . Απετυχε η επιχειρηση πελατιακο δανειο και κοιταζουν τωρα να εξαντησουν το στοκ μπας και αγορασουν μεγαλες ποσοτητες απο προμηθευτη. Μαλλον....

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τους εβρισκα και εστειλα εναν γνωστο και πηγε απο εκει.. Χθες μου ελεγαν οτι παραλαμβανω μεσα στη βδομαδα και σημερα ειπαν στον γνωστο μου οτι δεν υπαρχει το κινητο και θα ακυρωσουν την παραγγελια και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα...απαραδεκτοι. Παω για καταγγελια και εγω μαλλον, μολις εκανα και αμφισβητηση συναλλαγής στην τραπεζα, η πληρωμη ειχε γινει με πιστωτική.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 3
  • Sad 1

14 ώρες πριν, HValenti είπε

Το site είναι πραγματικά σουρεάλ αυτήν την στιγμή. Σαν να ξυπνήσαμε σε πληθωρισμό Τουρκίας, μετά από 3-4 χρόνια...Πολύ αλλόκοτη συμπεριφορά.
Το μόνο καλό είναι ότι αν ήταν να βαρέσει κανόνι θα ήθελε παραγγελίες-ρευστό, όχι το αντίθετο. Ίσως μπούκωσε το σύστημά τους και προσπαθούν να το ξεμπουκώσουν.

Εγώ υποπτεύομαι ότι θέλει να διώξει το στοκ εξού και οι λογικές τιμές στα ετοιμοπαράδοτα και μετά να ρίξει πιστόλι

• Like 3

45 λεπτά πριν, @udioTechnic@ είπε

Τι πιστευω εγω ... Ανεβασαν τιμες σε προιοντα για προ παραγγελια επιτηδες ωστε να εξαντληθουν τα προιοντα που εχουν σε ΣΤΟΚ . Μαλλον επειδη απο πολλες ακυρωσεις προιοντων πεσαν εξω με τον προμηθευτη τους . Και χρειαζονται νεο κεφαλαιο για να ικανοποιησουν αγορες μονο απο τα ΣΤΟΚ . Απετυχε η επιχειρηση πελατιακο δανειο και κοιταζουν τωρα να εξαντησουν το στοκ μπας και αγορασουν μεγαλες ποσοτητες απο προμηθευτη. Μαλλον....

Δεν βγάζει νόημα αυτό. Αν θέλεις ρευστό κάνεις καλές τιμές, όχι το αντίθετο. Έχουν μηχανή παραγωγής ρευστού: τις προπαραγγελίες.

• Like 2
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε

Μολις επικοινωνησα με αλλο τηλεφωνο που βρηκα της εταιριας . Το σηκωσανε μετα απο πολλες προσπαθειες . Μου ειπανε εχετε ενημερωθει οτι θα υπαρξει καθυστερησει μεχρι στιγμης δεν εχουμε παραλαβει απο τον προμηθευτη μας .. Τους ρωτησα το καταστημα σας λειτουργει κανονικα ; Μου απαντησανε το καταστημα λειτουργει κανονικα αλλα λογο μεγαλου φορτου σε παραγγελιες υπαρχει καθυστερηση απο τον προμηθευτη μας . Εαν θελετε μπορειτε να ακυρωσετε της παραγγελιες σας και να κανετε αιτημα επιστροφης χρηματων .  Απο οτι καταλαβαινω η εταιρια ανηκει σε καποιον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΚΑ   . Εδω βρηκα και το facebook    https://www.facebook.com/jmakkas/?locale=el_GR

image.png.ef2ab83b3f64574441a75ad9e923e8bd.png

Βαραω τηλ αυτο, επειδη πατησα απο χθες το μεσημερι ακυρωση παραγγελιας και ακομη δεν μου το εχουν ακυρωση, επισης μια ακυρωση που ειχα κανει πριν 14 μερες ακομη να μπουν τα χρηματα ... Εκτος αυτου κανενα σημαδι ζωης, ειχα στειλει ενα μειλ πριν κατι μερες δεν πηρα ουτε απαντηση ουτε κληση.

Για τωρα εκανα λιγες προσπαθιες και το κλεινουν σε 20-30 δευτερα

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΚ, απαντησανε μετα απο 12 κλησεις και ρωτησα τι εχει γινει. Μου ειπανε οτι αν ειναι θα τα επιστρεψουν ολα μαζι επειδη η ακυρωση ηταν οντως στην ιδια παραγγελια. Οποτε τωρα μετραω αντιστροφα απο σημερα 14 μερες για το αν θα μου τα στειλουν (καλη μου τυχη :) χΔ)

Επισης, απο οτι καταλαβα αυτο το νουμερο ειναι για το φυσικο τους καταστημα και το αλλο νουμερο που δεν απαντανε ποτε ειναι για το eshop τους. Αυτη που μου απαντησε ειπε οτι δεν ξερει πολλα ή δεν μπορει να κανει πολλα πανω στο eshop ...

Και ρωτησα για το τι παιζει με τις τιμες τους στο site και γιατι γινεται αυτο, μου ειπε οτι εχει προκυψει ενα προβλημα με τους προγραμματιστες τους και προσπαθουν να το φτιαξουν. Αυτο ομως δεν δικαιολογει πολυ το οτι δεν απαντανε σε mails και το οτι περνανε τις 30 μερες για να στα φερουν τα αντικειμενα

Επεξ/σία από gorg45
  • Like 1
  • Sad 1

Βλέπω όλο αρνητικά για αυτό το κατάστημα οπότε θα γράψω και εγώ της εμπειρίες μου.

Το 2021 παραγγείλα κινητό σε τιμή χώμα και παρέλαβα μετά από 42 μέρες απροβλημάτιστα.

Το 2022 παραγγείλα cpu,ram,ssd,case στις καλύτερες τιμές της αγοράς μέσω Skroutz Plus και μου ήρθαν όλα σε περίπου ~15 μέρες, χωρίς κανένα πρόβλημα στο ενδιάμεσο.

Στις 2 απριλιού παραγγείλα ένα κινητό σε τιμή χώμα σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα και μου το παράδωσαν απροβλημάτιστα πριν 2 μέρες. Εδώ προφανώς αργήσανε αρκετά και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την εξέλιξη ΑΛΛΑ το πήρα σε τιμή χώμα, δεν αισθάνομαι ότι αξίζει να παραπονεθώ. 

Αυτό που έχω καταλάβει με το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ότι έχουν λίγους υπαλλήλους για να βγάζουν μεγάλο καθαρό κέρδος και έχουν συστήματα τα οπόια ρυθμίζουν της τιμές τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ (προιόντα μπορεί να αλλάξουν τιμή 5-10 φορές την ίδια μέρα, με μεγάλη διαφορά κιόλας) για να είναι πάντα χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό ώστε να τραβήξουν τον περισσοτερο κόσμο και αυτό είναι ένας μεγάλος λόγως που υπάρχει η καθυστέρισει. Θα έλεγα πως έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ όγκο παραγγελίων λόγω της παραπάνω τακτικής. Με της παραπάνω τακτικές, δεν θα ενδιαφερθούν ποτέ για να κάνουν χαρούμενο έναν πελάτη τους με τον όγκο παραγγελιών που έχουν. Ένας χαμένος; 30 καινούργιοι. Είναι εδώ για να βγάλουν χρήματα..

Για εγγύηση δεν τους έχω χρησιμοποιήση αλλά πιστεύω θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εκεί λόγω του όγκου..

Αν κάποιος έχει παραπάνω χρήματα να διαθέσει και είναι άνετος, προσπερνάει το JMCtech και αγοράζει από επίσημα καταστήματα. Αν κάποιος θέλει να σώσει χρήματα για να τα αξιοποιήσει αλλού θεωρώ πως δεν πρέπει να τον πειράξει η αναμονή (αν και καταλαβαίνω όταν κάνουμε αγορά μας πιάνει ο φουλ ενθουσιασμός και το θέλουμε ΤΩΡΑ η νιώθουμε ότι πληρώσαμε γιατί να μην το έχουμε ΤΩΡΑ;)

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xartemporas said:

Δεν τους εβρισκα και εστειλα εναν γνωστο και πηγε απο εκει.. Χθες μου ελεγαν οτι παραλαμβανω μεσα στη βδομαδα και σημερα ειπαν στον γνωστο μου οτι δεν υπαρχει το κινητο και θα ακυρωσουν την παραγγελια και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα...απαραδεκτοι. Παω για καταγγελια και εγω μαλλον, μολις εκανα και αμφισβητηση συναλλαγής στην τραπεζα, η πληρωμη ειχε γινει με πιστωτική.

Έδωσα τα στοιχεία της παραγγελίας στο μαγαζί συν τα στοιχεία από τη συναλλαγή στην Πειραιώς μέσω του γνωστού μου και αναμένω τις επόμενες μέρες τα χρήματα. Έχω κάνει και αμφισβήτηση συναλλαγης μέσω web banking οπότε θεωρώ ότι θα τα πάρω, δεν θα εχω θέμα. Θα ενημερώσω και εδώ ο,τι είναι. Πότε ξανά παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επεξ/σία από xartemporas

Παραγγελία στις 4 απριλίου με 15-30 μέρες παράδοση ...ακόμα περιμένω.

Οι τιμές είναι χώμα οκ το μόνο που με ενοχλεί είναι η κοροιδεία.Πρώτα από όλα το προιόν που παρήγγειλα ενώ το περιμένω 2 μηνές μετά το έχει στο σαιτ 7-14 ημέρες παράδοση τώρα.Και στα μειλ σου λένε κάτι έτυχε και θα καθυστερήσουμε 7-10 ημέρες το οποίο σαν νούμερο το βγάζουν από τον πάτο τους.

Ετσι και αλλιώς το επέλεξα λόγω τιμής πες μου κατευθείαν ξέρεις κάτι η παραγγελία σου θα κάνει 45 ημέρες από το να με κοροιδεύεις.Και έχε χάρη που το προιον το θέλω γιατί αν ήταν για τίποτα ακουστικά, κινητό το οποίο θα το έβρισκα με μικρή διαφορά ή ποιος ξέρει τι άλλο θα είχα ήδη κάνει καταγγελία επώνυμα

• Like 2

Aκριβως αυτο, σιγουρα με τετοιες τιμες χωμα δεν ειναι δυνατον να ειναι αμεσα διαθεσιμο και το ξερεις εξ αρχης, αλλα το θεμα ειναι η κοροϊδια, με πηγαινανε απο βδομαδα σε βδομαδα και απο μερα σε μερα, διαβεβαιωνοντας οτι 100% θα παραλαβω και οτι το κινητο ειναι στο δρομο απο τον προμηθευτη κτλπ.. Δευτερα μου λενε αυτα, και Τριτη δεν μου απαντανε καν και στελνω γνωστο για να μαθω οτι το κινητο δεν υπαρχει και οτι μου ακυρωνουν την παραγγελια... Αν δεν μπορουν να το διαχειριστουν ας αλλαξουν τον τροπο λειτουργιας ή ας το κλεισουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια, οι τιμες χωμα ειναι προφανως μελετημενες ετσι ωστε να δελεασουν πολυ κοσμο και να μαζεψουν χρημα..
λες προκειμενου να γλιτωσω 150-200ε θα ρισκαρω να προπληρωσω και να περιμενω επισης
για να γλιτωσεις 50ε στο χιλιαρικο προφανως δεν θα αξιζε να το κανεις..
αν εκπτωση ηταν μεγαλυτερη πχ 300ε στο χιλιαρικο θα φαινοταν αρκετα υποπτο πλεον πιστευω

Επεξ/σία από MasterX
  • Thanks 1

• Moderators

Καλησπέρα, και εγώ μπήκα στο παρεάκι.

Παλαιότερα (που και πάλι είχε τις χαμηλότερες τιμές) είχα καλή εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα.
Γνώριζα ασφαλώς ότι θα περιμένω αρκετά, αλλά τα προϊόντα έρχονταν.

Η δική μου ιστορία είναι ότι ήθελα μια μητρική (με διαθεσιμότητα 15-30 μέρες) και πλήρωσα με χρεωστική στις 30/3. Στις 14/5 και χωρίς να έχω καμία άλλη ενημέρωση, επικοινώνησα με email να ρωτήσω τι γίνεται, μου απάντησαν πως χρειάζονται ακόμα τουλάχιστον 15 εργάσιμες (!) και ζήτησα ακύρωση και επιστροφή του ποσού. Ήρθε το αυτοματοποιημένο email ακύρωσης και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 
Διαβάζοντας το παρόν thread αποφάσισα να κάνω κι εγώ αμφισβήτηση συναλλαγής από το σχετικό μενού της Τράπεζας, αλλά τους έστειλα εκ νέου και email.

• Like 4

Μολις παρελαβα μηνυμα ... στειλανε στο ACS τον επεξεργαστη 12400f , αλλα η motherboard ... διαβαστε παρακατω οτι λεει το screenshot ... Μετα απο 2 μηνες αναμονη... και για το monitor που παρεγγειλα απο 25 Μαρτιου .. τιποτα ... μου φαινεται θα την ακυρωσουν και αυτην...1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111112322222222222222223333333333333.png.4d07288a497dccc9bbabcf4c9b858826.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...