Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω πατησα μια αγορα στα μεσα Απριλίου ενος razer ποντικιου και ειχε παει αψογα!

Αλλα πάτησα ξανα 29 απριλη και ετσι οπως τα διαβαζω δεν θα παει καλα (80€ ηταν οκ ποσο αλλα οχι και για κλαματα οπως βλεπω αλλοι με κινητα)

Καταφερα και εφτασα σε επικοινωνία μεσω της φορμας επικοινωνιας τους (αλλιως απευθείας τηλ ειχα πατησει σερι 30 κλησεις κυριολεκτικα και δεν το σηκωνουν) και απο τηλ φανηκανε νορμαλ αλλα σε σχεση με το που βρίσκεται δεν λενε τιποτα

Πατησα ακυρωση αφου φτάσαμε σχεδόν 30 μερες και δεν απαντανε καν πλεον, μακαρι να παρω τπτ πισω χΔ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20240527_194852.jpg.5e6c86c9ec56039b861b06bc78c42acd.jpg

Παντως εγω πριν 4 μερες (23 μαϊου) παρέλαβα ενα κινητο σε ξεφτίλα τιμη..

Το οποίο ελεγε παραπανω μερες οτι θα κανει και ηρθε σε ουτε 1 βδομάδα

Γενικα εχω παρει παρα πολλες φορες απο jmctech και πραγματα αξιας πανω απο 700ε και παντα ηρθανε.. εννοείται με φουλ καθυστέρηση σχεδον παντα

Κ κάποιες φορες το ακυρωσαν γιατι δεν τα ειχανε τελικα..

Και λεφτα που μου εχουν γυρίσει παλι τα προωθούν και μετα απο 72949 μερες φτανει στο λογιστήριο υποτίθεται και μετα σου ξανάρχεται μύνημα οτι τα στείλανε.. πρωτα έρχεται email οτι θα γινει επιστροφή κλπ και πολυ πιο μετα οτι εγινε η επιστροφή που και απο αυτό το εμαιλ παλι θελει καποιες μερες να φανει απο τραπεζα σε τραπεζα..

Γενικά ποτε δεν είχα θεμα να μου φανε λεφτα η κατι τετοιο αλλα ναι σε θεμα χρονου ειναι πιο αργο και απο AliExpress επι εποχες Κορωνιού!

Επισης εχει φυσικό κατάστημα με φυσική παρουσία οποτε οπως και ναχει πατε και τους βρίσκεται στην χειρότερη (για οσο υπάρχουν)

Ps. Εχει και paypal

Επεξ/σία από nepe

Τα IPhone τα έχει ξεφτίλα τιμές... Πρέπει να τρέξουμε να παραγγείλουμε... Από 4500 και φτάνουν τις 11000 και 12000.... Λαμογια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kiparisis είπε

Τα IPhone τα έχει ξεφτίλα τιμές... Πρέπει να τρέξουμε να παραγγείλουμε... Από 4500 και φτάνουν τις 11000 και 12000.... Λαμογια 

Όποια προϊόντα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα(έως 3 ημέρες) δλδ το 99% τα έχει βάλει εξωφρενικές τιμές λογικά για να μην παραγγέλνουν.... Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο λακαμάς

Επεξ/σία από kyr123

8 λεπτά πριν, kyr123 είπε

Όποια προϊόντα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα(έως 3 ημέρες) δλδ το 99% τα έχει βάλει εξωφρενικές τιμές λογικά για να μην παραγγέλνουν....

Το site είναι πραγματικά σουρεάλ αυτήν την στιγμή. Σαν να ξυπνήσαμε σε πληθωρισμό Τουρκίας, μετά από 3-4 χρόνια...Πολύ αλλόκοτη συμπεριφορά.
Το μόνο καλό είναι ότι αν ήταν να βαρέσει κανόνι θα ήθελε παραγγελίες-ρευστό, όχι το αντίθετο. Ίσως μπούκωσε το σύστημά τους και προσπαθούν να το ξεμπουκώσουν.

• Haha 3

Το περίεργο είναι πως δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, η έστω στο site τους η ακόμα και με ένα mail στους πελάτες τους οτι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους. Δεν φαίνεται να χει καλή κατάληξη.

• Like 1

Στις 27/5/2024 στις 4:45 ΜΜ, HValenti είπε

Είσαι, νομίζω, η μόνη περίπτωση πρόσφατης (μετά το Πάσχα) επιτυχούς επικοινωνίας με το κατάστημα. 21 Μαΐου σε πήραν; Είχες κάνει αίτημα να σε πάρουν; Έχεις ξαναμιλήσει έκτοτε;

Με κάλεσαν επειδή τους το ζήτησε το best price μέσω του οποίου έγινε η αγορά. 

1 hour ago, Falconium said:

Το περίεργο είναι πως δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, η έστω στο site τους η ακόμα και με ένα mail στους πελάτες τους οτι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους. Δεν φαίνεται να χει καλή κατάληξη.

Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ότι έχουν διαθέσιμο stock φαίνεται να έχει normal τιμή, όλα τα άλλα όχι, τουλάχιστον στο λίγο που κοίταξα, που αν ισχύει σημαίνει ότι θέλει ρευστό και να μην του μείνει stock.

• Like 1

Εγω ακομη περιμενω 400 ευρω παραγγελια  επεξεργαστης , μητρικη , και οθονη ... ο επεξεργαστη 103 ευρω ρε παιδια 25 Μαρτιου ... μπαινω στο site τους .. τι να δω .. 

φδσφσδφσδφσφσδφ.jpg

εχει προχωρησει καποιος απο εσας σε καταγγελια και που ; Ποια ειναι τα βηματα ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει και εγω μια παραγγελία απο τις 2/4 ενα κινητό, μετα τις 30 μερες αρχισαν οι καθυστερησεις και εχουμε φτασει στο σημειο οτι θα παραλαβω αυτην την εβδομαδα. Γενικα μου λενε οτι ειναι σιγουρη η παραλαβη απλα ειναι σε αναμονη του προϊοντος απο τον προμηθευτή. Θα περιμενω λιγες μερες ακομα και μετα θα δουμε πως θα κινηθω γιατι σε λιγο κλεινουμε διμηνο.

Επεξ/σία από xartemporas

2 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Έχω κάνει και εγω μια παραγγελία απο τις 2/4 ενα κινητό, μετα τις 30 μερες αρχισαν οι καθυστερησεις και εχουμε φτασει στο σημειο οτι θα παραλαβω αυτην την εβδομαδα. Γενικα μου λενε οτι ειναι σιγουρη η παραλαβη απλα ειναι σε αναμονη του προϊονοτος απο τον προμηθευτή. Θα περιμενω λιγες μερες ακομα και μετα θα δουμε πως θα κινηθω γιατι σε λιγο κλεινουμε διμηνο.

Εμενα δεν σηκωνουν τηλεφωνα 2 βδομαδες τωρα. Ουτε απαντουν σε μηνυματα.

Δεν υπηρξε προβλημα με την επικοινωνια οσον αφορα την δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, στα τηλ δεν τους βρισκεις γενικα, αλλα στα e-mails απαντανε ή παιρνουν τηλ στο κινητο.

Στις 17/5/2024 στις 8:46 ΜΜ, papp0us είπε

Στο Σκρουτζ δουλεύει μονο με το καλάθι, που σημαίνει οτι δεν μπορεί να έχει προϊόντα κατόπιν παραγγελίας. Αυτά που δείχνει στο σκρουτζ τα έχει διαθέσιμα.

Δεν ισχύει αυτό.Ειχα αγοράσει μεσω καλαθιού του skroutz ενα tablet και έκανε 26 μέρες να μου έρθει.Στην εξέλιξη παραγγελίας ήταν επί 3 εβδομάδες σε προετοιμασία και στα μέσα της τεταρτης ήρθε.Οχι από το συγκεκριμένο κατάστημα.Γενικα στο καλάθι αναφέρομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...