Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, csontheline είπε

Βγαίνει ~130€ λιγότερα και έχει διαθεσιμότητα 14 εργάσιμες. Θα το επιβεβαιώσω (αν δώσουν νορμαλ πληροφορίες) μαζί τους και θα το σκεφτώ. Για τις επιστροφές τα έχω ακουστά, προσωπικά δεν είναι πρόβλημα με την παραλαβή 2 φορές που παρήγγειλα (μάλιστα, την 1 φορά πήρα ταμπλετ που όταν ήρθε (στον 1 μήνα) κόστιζε διπλή τιμή στο αμέσως επόμενο κατάστημα, ενώ το jmctech δεν το είχε καν).

10 σελίδες κράζουμε το κατάστημα και εσύ θέλεις να παραγγείλεις?

Αν είναι τόσο ανάγκη και τους βρεις στο τηλέφωνο (εξαιρετικά απίθανο), δέξου μόνο αντικαταβολή σαν μέθοδο πληρωμής.

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 minutes ago, JohnMik said:

10 σελίδες κράζουμε το κατάστημα και εσύ θέλεις να παραγγείλεις?

Αν είναι τόσο ανάγκη και τους βρεις στο τηλέφωνο (εξαιρετικά απίθανο), δέξου μόνο αντικαταβολή σαν μέθοδο πληρωμής.

Στο τηλέφωνο που τους πήρα 3 φορές τους τελευταίους 2 μήνες για ερωτήσεις, μου απάντησαν σχεδόν αμέσως και με εξυπηρέτησαν. Άσχετα από την προηγούμενη εμπειρία μου (και όλων) σχετικά με το κατάστημα, μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί με τον ίδιο περίεργο τρόπο, όπως και μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε ώρα.

Το ερώτημά μου ήταν σχετικά με το τιμολόγιο και την χώρα προέλευσης (το οποίο απαντήθηκε από τους ίδιους - "χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άγνωστο από ποια, αλλά δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την Samsung").

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, csontheline είπε

Στο τηλέφωνο που τους πήρα 3 φορές τους τελευταίους 2 μήνες για ερωτήσεις, μου απάντησαν σχεδόν αμέσως και με εξυπηρέτησαν. Άσχετα από την προηγούμενη εμπειρία μου (και όλων) σχετικά με το κατάστημα, μπορεί να συνεχίσει να εξυπηρετεί με τον ίδιο περίεργο τρόπο, όπως και μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε ώρα.

Το ερώτημά μου ήταν σχετικά με το τιμολόγιο και την χώρα προέλευσης (το οποίο απαντήθηκε από τους ίδιους - "χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άγνωστο από ποια, αλλά δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την Samsung").

Φοβάμαι ότι θα μπλέξεις.

Και εμένα μου απαντούσαν πριν απο ένα μήνα. 

Τώρα ούτε στα emails. 

Τους εμπιστεύθηκα γιατί πριν ένα χρόνο ήταν άψογοι. 

Τώρα δείχνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους πελάτες τους. 

Εδω και ημέρες δεν μου λενε καν εάν και ποτέ θα μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. 

Επεξ/σία από Nickfoxjr
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2024 στις 11:56 ΠΜ, csontheline είπε

Επειδή θέλω και εγώ να παραγγείλω ένα κινητό με τιμολόγιο, η τιμή που θα το πάρω είναι η τιμή web και όχι της αποφορολόγησης, σωστά; Θα πληρωθεί κανονικά το ΦΠΑ, οπότε θα το αφαιρέσει ο ιδιοκτήτης του τιμολογίου αργότερα, άρα εμένα θα μου κοστίσει λιγότερο από την τιμή που λέει "με αποφορολόγηση" ;

Επίσης, λέει ότι είναι EU το κινητό (σε κάποια λέει IT ή DE), άρα θα είναι όντως Ευρωπαϊκής Ένωσης (για να μου καλύπτει την εγγύηση η Samsung). Μην το πάρω και διαπιστώσω όοοοοοοταν έρθει ότι το ΙΜΕΙ ανήκει σε καμιά Μέση Ανατολή (προφανώς δεν περιμένω να μου το πει κάποιος από τώρα με βεβαιότητα).

Αδερφέ έχουν ανοίξει 2 νήματα για το συγκεκριμένο κατάστημα,βλέπεις τόσος κόσμος έχει θέμα με τα χρήματα του και τις εγγυήσεις και εσύ θες να πάρεις από εκεί για να γλυτώσεις 100ε ?

Και μετά απορούμε γιατί και πως καταφέρνουν οι απατεώνες και επιβιώνουν σε αυτή την χώρα...

Επεξ/σία από kyr123
  • Like 1
  • Thanks 2

Τελικά ο jmc εκεί π τα είχε τα IPhone 15 pro 750€ και 800€ σε μια νύχτα πήγαν οι τιμές εκεί π έπρεπε.... 1150€...και ο μήνας παράδοσης  έγινε 15 μέρες.... 

15 λεπτά πριν, kiparisis είπε

Τελικά ο jmc εκεί π τα είχε τα IPhone 15 pro 750€ και 800€ σε μια νύχτα πήγαν οι τιμές εκεί π έπρεπε.... 1150€...και ο μήνας παράδοσης  έγινε 15 μέρες.... 

Λογικό σου λέει αν το συνέχιζα θα έκλεινα. Μπράβο που το έκανε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αγόρασα κάτι ανταλλακτικά που ήταν "Διαθέσιμα" από αυτούς (έτυχε) στο skroutz σε εμφανώς λάθος τιμή (και λόγω bots οι τιμές έπεσαν και σε άλλα καταστήματα) , μόλις έγινε Accepted η παραγγελία (πήρα 5 κομμάτια), από 8.90ευρώ το πήγαν (στην κανονική τιμή) 14.90ευρώ. 

Όμως η παραγγελία έφυγε κανονικά σήμερα, και αύριο παραλαμβάνω (ελπίζω τα σωστά ανταλλακτικά).
(PS στο site το έχουν στα 11.59ευρώ και έχουν "Παράδοση σε 15 μέρες")

Μπορούσαν να ακυρώσουν απλά, αλλά λογικά δεν "άξιζε" για αυτούς ίσως η χασούρα που θα είχαν τα αρνητικά στατιστικά, οπότε +1 για αυτό. 

Επεξ/σία από Billator

16 ώρες πριν, Billator είπε

Εγώ αγόρασα κάτι ανταλλακτικά που ήταν "Διαθέσιμα" από αυτούς (έτυχε) στο skroutz σε εμφανώς λάθος τιμή (και λόγω bots οι τιμές έπεσαν και σε άλλα καταστήματα) , μόλις έγινε Accepted η παραγγελία (πήρα 5 κομμάτια), από 8.90ευρώ το πήγαν (στην κανονική τιμή) 14.90ευρώ. 

Όμως η παραγγελία έφυγε κανονικά σήμερα, και αύριο παραλαμβάνω (ελπίζω τα σωστά ανταλλακτικά).
(PS στο site το έχουν στα 11.59ευρώ και έχουν "Παράδοση σε 15 μέρες")

Μπορούσαν να ακυρώσουν απλά, αλλά λογικά δεν "άξιζε" για αυτούς ίσως η χασούρα που θα είχαν τα αρνητικά στατιστικά, οπότε +1 για αυτό. 

Τελικά (αφού φαινόταν ότι στάλθηκε) η παραγγελία ακυρώθηκε και προχώρησε από άλλο κατάστημα, και αντί για σήμερα θα παραλάβω αύριο. 

Οπότε δεν ισχύει ότι γράφω πάνω πλέον. 

• Like 2

Τον έβγαλε και το bestprice,τουλάχιστον στις καρτες γραφικών που κοιτάω εγώ δεν υπάρχει πουθενά.Δεν μου κάνει καμία εντύπωση βέβαια, φαινόταν η κατάληξη του από την αρχή,πόση υπομονή να κάνει ο άλλος.

Απορώ ποιος ασχολείται με το συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα,για ένα 10% φθηνότερη τιμή.Μετα γκρινιάζουν και ανοίγουν θέμα εδώ γιατί δεν τους αλλάζουν χαλασμένη κάρτα γραφικών.Ας πρόσεχες φίλε.Δλδ θα δώσω 500€ και θα με πειράξει να δώσω 530€.

• Like 1

Καλημέρα σας, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο φίλος πιο πάνω....ότι έπρεπε να προσέχουμε και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ασχοληθήκαμε. 

Προσωπικά είχα κάνει αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα και μέχρι πρότινος δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ούτε στην επικοινωνία, ούτε στη παράδοση. Όταν το παρακολούθησα να ρίχνει τις τιμές κινητών 6μηνου σε ποσοστό μέχρι και 30%   (Το iphone 15 έφτασε να πωλείται 580 ευρώ) ψυλλιάστηκα φυσικά ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο παραγγελίας βασισμένος στη τεράστια καθυστέρηση παράδοσης και όλες τις ενέργειες που μπορεί να κάνει ενδιάμεσα. Παρακολούθησα για πάνω από ένα μήνα το γράφημα τιμής και σύμφωνα με τις αξιολογήσεις η καθυστέρηση ήταν πάντα πάνω από τον χρόνο που είχαν υποσχεθεί αλλά πάντα είτε παρέδιδαν τελικά την συσκευή, είτε γύριζαν τα χρήματα πίσω. Μίλησα επιπλέον με ιδιοκτήτη eshop ο οποίος μου περιέγραψε την θεωρία του για την συγκεκριμένη λειτουργία αλλά επέμενε πως δεν τρώει λεφτά στον κόσμο. Όταν είδα λοιπόν πως η συσκευή που ήθελα βρέθηκε σε ιστορικό χαμηλό (που είχε πιάσει και στο παρελθόν πριν ξανανέβει) έκανα την παραγγελία αφού δεν βιαζόμουν την συσκευή και η διαφορά με τα υπόλοιπα καταστήματα ήταν πάνω από 200 ευρώ. Προφανώς με τις πληροφορίες που είχα εκείνη τη στιγμή και την καταναλωτική ίσως αφέλεια πως μπορείς σε αυτή την αγορά να επωφεληθείς μια φορά για κάτι (έστω οπλίζοντας την υπομονή σου) και να μην πληρώσεις υπεραξία όπως συμβαίνει συνήθως.  Μέχρι το Πάσχα το κατάστημα είχε τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα όπως γράφουν και πολλοί φίλοι εδώ ...καθυστέρησε να παραδώσει το προϊόν , προφανώς ζήτησα τα χρήματα πίσω και προφανώς δεν τα πήρα. 

Μίλησα με το bestprice το οποίο διαμεσολάβησε για να επικοινωνήσω μαζί τους χωρίς βέβαια κάποια ανταπόκριση. Σήμερα είδα πως έχουν αφαιρεθεί σχεδόν όλα τα κινητά πλην ενός από τον ιστότοπο τους. Υπάρχουν ακόμα μέσα στο bestprice κάποια προϊόντα από αυτό το κατάστημα (κάτι κουτιά, κάτι μελάνια κλπ). Οπότε θεωρητικά δεν τους έχει πετάξει έξω και δεν είμαι βεβαίως, αν έχουν αποσύρει μόνοι τους τις καταχωρήσεις εκεί.  Πλέον δεν απαντάνε και στις αξιολογήσεις. Το site λειτουργεί κανονικά μέχρι και πριν 10 λεπτά. Όποιος έχει πληροφορίες αν το μαγαζί χρεοκόπησε, αν ο τύπος έφυγε για την Αργεντινή ή αν προσπαθεί να αναδιοργανωθεί (είδα πως άλλαξε τις τιμές) ας μας ενημερώσει. Την αλληλεγγύη μου σε όσους έχουν την ίδια αγωνία με μένα και όσοι μας κράζουν που δεν είχαμε την δική τους προνοητικότητα, συμπαθάτε μας.  Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πως θα ξεχωρίζατε εσείς.

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 22/5/2024 στις 10:55 ΠΜ, Πέτρος είπε

Σε κάποια προϊόντα (gpu), εξαφανίστηκε από το best.

Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να εμφανίζεται αλλού/αλλιώς/για άλλα.

Δεν εμφανίζεται στα 15 pro max που κοιτάζω 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ik0nstant1nos είπε

Καλημέρα σας, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο φίλος πιο πάνω....ότι έπρεπε να προσέχουμε και ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ασχοληθήκαμε. 

Προσωπικά είχα κάνει αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα και μέχρι πρότινος δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ούτε στην επικοινωνία, ούτε στη παράδοση. Όταν το παρακολούθησα να ρίχνει τις τιμές κινητών 6μηνου σε ποσοστό μέχρι και 30%   (Το iphone 15 έφτασε να πωλείται 580 ευρώ) ψυλλιάστηκα φυσικά ότι ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο παραγγελίας βασισμένος στη τεράστια καθυστέρηση παράδοσης και όλες τις ενέργειες που μπορεί να κάνει ενδιάμεσα. Παρακολούθησα για πάνω από ένα μήνα το γράφημα τιμής και σύμφωνα με τις αξιολογήσεις η καθυστέρηση ήταν πάντα πάνω από τον χρόνο που είχαν υποσχεθεί αλλά πάντα είτε παρέδιδαν τελικά την συσκευή, είτε γύριζαν τα χρήματα πίσω. Μίλησα επιπλέον με ιδιοκτήτη eshop ο οποίος μου περιέγραψε την θεωρία του για την συγκεκριμένη λειτουργία αλλά επέμενε πως δεν τρώει λεφτά στον κόσμο. Όταν είδα λοιπόν πως η συσκευή που ήθελα βρέθηκε σε ιστορικό χαμηλό (που είχε πιάσει και στο παρελθόν πριν ξανανέβει) έκανα την παραγγελία αφού δεν βιαζόμουν την συσκευή και η διαφορά με τα υπόλοιπα καταστήματα ήταν πάνω από 200 ευρώ. Προφανώς με τις πληροφορίες που είχα εκείνη τη στιγμή και την καταναλωτική ίσως αφέλεια πως μπορείς σε αυτή την αγορά να επωφεληθείς μια φορά για κάτι (έστω οπλίζοντας την υπομονή σου) και να μην πληρώσεις υπεραξία όπως συμβαίνει συνήθως.  Μέχρι το Πάσχα το κατάστημα είχε τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα όπως γράφουν και πολλοί φίλοι εδώ ...καθυστέρησε να παραδώσει το προϊόν , προφανώς ζήτησα τα χρήματα πίσω και προφανώς δεν τα πήρα. 

Μίλησα με το bestprice το οποίο διαμεσολάβησε για να επικοινωνήσω μαζί τους χωρίς βέβαια κάποια ανταπόκριση. Σήμερα είδα πως έχουν αφαιρεθεί σχεδόν όλα τα κινητά πλην ενός από τον ιστότοπο τους. Υπάρχουν ακόμα μέσα στο bestprice κάποια προϊόντα από αυτό το κατάστημα (κάτι κουτιά, κάτι μελάνια κλπ). Οπότε θεωρητικά δεν τους έχει πετάξει έξω και δεν είμαι βεβαίως, αν έχουν αποσύρει μόνοι τους τις καταχωρήσεις εκεί.  Πλέον δεν απαντάνε και στις αξιολογήσεις. Το site λειτουργεί κανονικά μέχρι και πριν 10 λεπτά. Όποιος έχει πληροφορίες αν το μαγαζί χρεοκόπησε, αν ο τύπος έφυγε για την Αργεντινή ή αν προσπαθεί να αναδιοργανωθεί (είδα πως άλλαξε τις τιμές) ας μας ενημερώσει. Την αλληλεγγύη μου σε όσους έχουν την ίδια αγωνία με μένα και όσοι μας κράζουν που δεν είχαμε την δική τους προνοητικότητα, συμπαθάτε μας.  Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πως θα ξεχωρίζατε εσείς.

Κάποιος φίλος εδώ σε προηγούμενο σχόλιο είπε κάτι πολύ έξυπνο και σοβορά για το τι μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης.

Ο φίλος είπε ότι ο φαιρόμενος ιδιοκτήτης πιθανών μαζέυει τεράστια χρηματικά ποσά από τους πελάτες του για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού προπληρώνετε από τις παραγγελίες και σου λέει 30+ ημέρες για την παράδοση,τα παίζει στα crypto ή μετοχές και όταν έχουν περάσει η 30-40 ημέρες θα σου επιστρέψει τα χρήματα(μπορεί και όχι) και στο μεσοδιάστημα έβγαλε κέρδος. 

ΠΧ: Πελάτης αγοράζει 700ε iphone 15,τα παίρνει αυτός τα παίζει,τα 700 έχουν γίνει 1000 εάν έχουν ανέβει τα κρύπτο ή μετοχές,σου επιστρέφει τα 700 ότι και καλά ο προμηθευτής δεν έχει το προϊόν και αυτός έχει μείνει με κέρδος 300ε από το πουθενά με δικά σου χρήματα. Και μπορεί έτσι για το γαμώτο να διεκπεραιώνει και 5-10 παραγγελίες για να θολώσει τα νερά.

Εάν κρίνουμε ότι μόνο από το Skroutz έχει 1000+ παραγγελίες ανά μήνα...Κάντε τα μαθηματικά και βγάλτε το ποσό.

Τόσα έχουν δει τα μάτια μας

Επεξ/σία από kyr123
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...