Artman13 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 απόπειρες και μία αγορά απο το συγκεκριμένο , αγορά με το καλάθι του skroutz το έστειλε κανονικά και 20% κάτω απο τις τιμές των άλλων τα άλλα δυο βαρέθηκα να περιμένω και τα έκανα κανονικά refund μόνο το ένα refund καθυστέρησε λίγο το άλλο πιστώθηκε αμέσως. Επεξ/σία 17 Μαϊου από Artman13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 50 λεπτά πριν, Artman13 είπε 2 απόπειρες και μία αγορά απο το συγκεκριμένο , αγορά με το καλάθι του skroutz το έστειλε κανονικά και 20% κάτω απο τις τιμές των άλλων τα άλλα δυο βαρέθηκα να περιμένω και τα έκανα κανονικά refund μόνο το ένα refund καθυστέρησε λίγο το άλλο πιστώθηκε αμέσως. Για τι ποσά μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε Για τι ποσά μιλάμε; στρογγυλοποιημένα 450 για αγορά 250 και 400 για τις ακυρώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, this.is.elia είπε Εγώ τον καταλαβαίνω τον Τζίμη από το Καρπενήσι. Τώρα τελευταία το Bitcoin έχει πολλά σκαμπανεβάσματα οπότε ίσως χρειαστεί να κρατήσει 2-3 βδομάδες παραπάνω τα λεφτά σας πριν σας ρίξει το άκυρο. Να βγάλει και λίγο πράφιτ ο άνθρωπος. Εμείς τα λέμε αλλά δυστυχώς δεν μας ακούει ο κόσμος. Καλά για τις αρμόδιες αρχές ούτε συζήτηση. Το συγκεκριμένο κατάστημα πλέον λειτουργεί κανονικότατα ως τράπεζα και ζει με τα χρήματα των πελατών του και μόνο Επεξ/σία 17 Μαϊου από kyr123 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Αρχίζω και το κόβω το skroutz σιγά σιγά για σοβαρές αγορές, για καμιά απλώστρα καλό είναι. Άπειρες φορές μου το έχει βγάλει πρώτο πρώτο για αγορά μέσω skroutz αυτό. Αν δεν είναι από μαγαζιά που όντως γνωρίζω και έχω πάει, τύπου imob, cosmodata κτλ. Δεν ασχολούμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 21 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Απορώ με το 4.5 στο skroutz πάντως. Στο Σκρουτζ δουλεύει μονο με το καλάθι, που σημαίνει οτι δεν μπορεί να έχει προϊόντα κατόπιν παραγγελίας. Αυτά που δείχνει στο σκρουτζ τα έχει διαθέσιμα, για αυτό και οι καλές κριτικές εκεί. Κατα τα άλλα , άλλο ένα μαγαζί που χαρίζετε άτοκα δάνεια και το παίζει έμπορας... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 3 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Σε ποιο σύνδεσμο έκανες την καταγγελία; https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αίτηση_καταγγελίας_καταναλωτή Επικοινώνησα και με την τράπεζα (payzy) έγινε αμφισβήτηση της συναλλαγής και έχουν 30 μέρες περιθώριο να απαντήσουν από το κατάστημα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 39 λεπτά πριν, papp0us είπε Στο Σκρουτζ δουλεύει μονο με το καλάθι, που σημαίνει οτι δεν μπορεί να έχει προϊόντα κατόπιν παραγγελίας. Αυτά που δείχνει στο σκρουτζ τα έχει διαθέσιμα, για αυτό και οι καλές κριτικές εκεί. Κατα τα άλλα , άλλο ένα μαγαζί που χαρίζετε άτοκα δάνεια και το παίζει έμπορας... ** Διαθέσιμα δεν είναι όλα: Οπότε με βάση τι λέει το skroutz: - Στοκ έχει μόνο 2082 προϊόντα (εξού και η express παράδοση, απλά δεν έχει banner επειδή δεν πιάνει λογικά τα στατιστικά) - Στα 16205 μπορεί να τα έχει στα χέρια του (από προμηθευτές) σε 1-2 μέρες για να τα στείλει - Στα 15609 μπορεί να τα έχει στα χέρια του (από προμηθευτές) σε 4-5 μέρες για να τα στείλει Και προφανώς αυτό το πιο "γρήγορο" το μετακυλά στον πελάτη με ένα κόστος 20%+ συγκριτικά με το site. Αλλά συμφωνώ 100% μακριά από καταστήματα που ακολουθούν αυτή την τακτική. Το να υπάρξει σε ένα κατάστημα κάποια φορά πρόβλημα με μεγάλη καθυστέρηση θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό (απλά σε αυτόν τον αγοραστή που θα γίνει είναι ο άτυχος πρακτικά) αλλά σε αυτούς φαίνεται ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση εδώ και καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JohnMik είπε https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αίτηση_καταγγελίας_καταναλωτή Επικοινώνησα και με την τράπεζα (payzy) έγινε αμφισβήτηση της συναλλαγής και έχουν 30 μέρες περιθώριο να απαντήσουν από το κατάστημα.. Εγώ έκανα ηλεκτρονικά εδώ. https://kataggelies.mindev.gov.gr/ Γνωρίζεις εάν είναι το ίδιο; Επεξ/σία 18 Μαϊου από Nickfoxjr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Βρήκα και αυτή την φόρμα που τα λέει λίγο μπερδεμένα. https://www.jmctech.gr/epistrofi-chrimaton/ Εάν ισχύουν τα παρακάτω, δεν θα έπρεπε να μου ακυρώσουν την παραγγελία μιας και ζήτησα τιμολόγιο. Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994 ‘Προστασία των Καταναλωτών’), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας. Η ακύρωση της αποστολής δεν μπορεί να αναιρεθεί. Επεξ/σία 18 Μαϊου από Nickfoxjr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 12 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε Βρήκα και αυτή την φόρμα που τα λέει λίγο μπερδεμένα. https://www.jmctech.gr/epistrofi-chrimaton/ Εάν ισχύουν τα παρακάτω, δεν θα έπρεπε να μου ακυρώσουν την παραγγελία μιας και ζήτησα τιμολόγιο. Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994 ‘Προστασία των Καταναλωτών’), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας. Η ακύρωση της αποστολής δεν μπορεί να αναιρεθεί. Δες στις προηγούμενές 1-2 σελίδες την ερώτησή μου και αυτά που είπε ο Βillator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolin890 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 11:26 ΠΜ, Nickfoxjr είπε Βρήκα και αυτή την φόρμα που τα λέει λίγο μπερδεμένα. https://www.jmctech.gr/epistrofi-chrimaton/ Εάν ισχύουν τα παρακάτω, δεν θα έπρεπε να μου ακυρώσουν την παραγγελία μιας και ζήτησα τιμολόγιο. Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994 ‘Προστασία των Καταναλωτών’), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας. Η ακύρωση της αποστολής δεν μπορεί να αναιρεθεί. Καθίστε ρε παιδία γιατί είναι μπέρδεμα όντως. Δεν έχει εκδοθεί τιμολόγιο. Παραγγελία έχει γίνει. Το τιμολόγιο εκδίδεται αφού αποσταλεί το προιόν. Άρα τυπικά δεν ισχύει αυτό με την ακύρωση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Επειδή θέλω και εγώ να παραγγείλω ένα κινητό με τιμολόγιο, η τιμή που θα το πάρω είναι η τιμή web και όχι της αποφορολόγησης, σωστά; Θα πληρωθεί κανονικά το ΦΠΑ, οπότε θα το αφαιρέσει ο ιδιοκτήτης του τιμολογίου αργότερα, άρα εμένα θα μου κοστίσει λιγότερο από την τιμή που λέει "με αποφορολόγηση" ; Επίσης, λέει ότι είναι EU το κινητό (σε κάποια λέει IT ή DE), άρα θα είναι όντως Ευρωπαϊκής Ένωσης (για να μου καλύπτει την εγγύηση η Samsung). Μην το πάρω και διαπιστώσω όοοοοοοταν έρθει ότι το ΙΜΕΙ ανήκει σε καμιά Μέση Ανατολή (προφανώς δεν περιμένω να μου το πει κάποιος από τώρα με βεβαιότητα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickfoxjr Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, csontheline είπε Επειδή θέλω και εγώ να παραγγείλω ένα κινητό με τιμολόγιο, η τιμή που θα το πάρω είναι η τιμή web και όχι της αποφορολόγησης, σωστά; Θα πληρωθεί κανονικά το ΦΠΑ, οπότε θα το αφαιρέσει ο ιδιοκτήτης του τιμολογίου αργότερα, άρα εμένα θα μου κοστίσει λιγότερο από την τιμή που λέει "με αποφορολόγηση" ; Επίσης, λέει ότι είναι EU το κινητό (σε κάποια λέει IT ή DE), άρα θα είναι όντως Ευρωπαϊκής Ένωσης (για να μου καλύπτει την εγγύηση η Samsung). Μην το πάρω και διαπιστώσω όοοοοοοταν έρθει ότι το ΙΜΕΙ ανήκει σε καμιά Μέση Ανατολή (προφανώς δεν περιμένω να μου το πει κάποιος από τώρα με βεβαιότητα). Η γνώμη μου είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς. Χθες με ενημέρωσε κάποιος ότι περιμένει 3 μήνες επιστροφή χρημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 22 minutes ago, Nickfoxjr said: Η γνώμη μου είναι ότι θα ταλαιπωρηθείς. Χθες με ενημέρωσε κάποιος ότι περιμένει 3 μήνες επιστροφή χρημάτων Βγαίνει ~130€ λιγότερα και έχει διαθεσιμότητα 14 εργάσιμες. Θα το επιβεβαιώσω (αν δώσουν νορμαλ πληροφορίες) μαζί τους και θα το σκεφτώ. Για τις επιστροφές τα έχω ακουστά, προσωπικά δεν είναι πρόβλημα με την παραλαβή 2 φορές που παρήγγειλα (μάλιστα, την 1 φορά πήρα ταμπλετ που όταν ήρθε (στον 1 μήνα) κόστιζε διπλή τιμή στο αμέσως επόμενο κατάστημα, ενώ το jmctech δεν το είχε καν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα