stelioshah Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kyr123 είπε Στην περίπτωση γνωστού skroutμάγαζου απάτη που έριξε πιστόλι το 2021 που είχε γίνει ντόρος κανείς σχεδόν δεν πήρε τα χρήματα από τις αμφισβητήσεις αφού ο απατεώνες είχε προλάβει να αδείασει τους λογαριασμούς μήνες πριν κλείσει Ναι και εμένα αυτό είναι το άγχος μου. Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι πως μέχρι χτες που κοίταξα, σύμφωνα με τα στατιστικά του skroutz είχε 1000+ (μπορεί να ήταν και 10000) παραγγελίες/βδομάδα, κάπου θα μπαίνανε αυτά τα χρήματα. Κατά τα άλλα ναι, πολύ δύσκολα τα πράγματα. 1
LouCi4er Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Μίλα γρήγορα με την τράπεζα. Εάν έχεις κάνει αγορά με κάρτα έχεις ελπίδες να τα πάρεις πίσω. Φυσικά πριν κλείσει το κατάστημα διαφορετικά απλά τα έχασες. Εάν έχει κάνει ήδη την αμφισβήτηση απλά πίεσε την τράπεζα να το κάνει άμεσα Αλλά προφανώς ο τύπος βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό(αφού έχει διαγράψει και όλα τα προφίλ του στα media) και έχει αδειάσει τα ταμεία οπότε δύσκολο να πάρεις τίποτα πίσω Σιγουρα φιλε,πηρε το αστρονομικο ποσο των 30.000€ απο τους πελατες και θα ζησει την υπολλοιπη ζωη του στα Φιτζι σαν βασιλιας.Πλακα κανεις,ουτε για τσιχλες δεν φτανουν αυτα,τι νομιζεις οτι ειναι 30.000,ποιος θα καθοταν να κανει τετοια κομπινα για να βγαλει αυτα τα ψιχουλα? Υπαρχει κοσμος που εχει δωσει στην εν λογω επιχειρηση τα λεφτα του που μαζεψε με κοπο και αγωνια αν θα τα παρει πισω,σταματα σε παρακαλω να διαδιδεις διαφορα που δεν εχουν καμια βαση.Δεν λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει βαρεσει κανονι,απλα ολα ειναι μετεωρα προς το παρον.Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. 1
bill987 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 18 λεπτά πριν, kyr123 είπε Στην περίπτωση γνωστού skroutμάγαζου απάτη που έριξε πιστόλι το 2021 που είχε γίνει ντόρος κανείς σχεδόν δεν πήρε τα χρήματα από τις αμφισβητήσεις αφού ο απατεώνες είχε προλάβει να αδείασει τους λογαριασμούς μήνες πριν κλείσει Κάνεις λάθος, όλοι τα πήρανε εκτός από αυτούς που κάνανε κατάθεση, προς τιμή του Σκρουτζ τους αποζημίωσε και αυτούς ( είχε εξαιρέσει όσους αγόρασαν με κάρτα γιατί θα έπαιρναν τα λεφτά τους πίσω από τις visa MasterCard)! Επομένως η αποζημίωση από αμφισβήτηση δεν έχει καμία σχέση με τους λογαριασμούς του εκάστοτε καταστήματος!!! 3
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 10 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Σιγουρα φιλε,πηρε το αστρονομικο ποσο των 30.000€ απο τους πελατες και θα ζησει την υπολλοιπη ζωη του στα Φιτζι σαν βασιλιας.Πλακα κανεις,ουτε για τσιχλες δεν φτανουν αυτα,τι νομιζεις οτι ειναι 30.000,ποιος θα καθοταν να κανει τετοια κομπινα για να βγαλει αυτα τα ψιχουλα? Υπαρχει κοσμος που εχει δωσει στην εν λογω επιχειρηση τα λεφτα του που μαζεψε με κοπο και αγωνια αν θα τα παρει πισω,σταματα σε παρακαλω να διαδιδεις διαφορα που δεν εχουν καμια βαση.Δεν λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει βαρεσει κανονι,απλα ολα ειναι μετεωρα προς το παρον.Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. 30.000 παραγγελίες όχι 30.000€ 🙃 6 2 1 5
xartemporas Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μίλησα με γνωστό μου στο Καρπενήσι, έχουν εξαφανιστεί οι ιδιοκτήτες, έχει μπει λουκέτο στο μαγαζί. Τι θα γίνει με τις επιστροφες των χρηματων δεν ξέρω, πάντως για πιστόλι μάλλον παει η δουλειά. Επεξ/σία 30 Μαϊου από xartemporas 4
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bill987 είπε Κάνεις λάθος, όλοι τα πήρανε εκτός από αυτούς που κάνανε κατάθεση, προς τιμή του Σκρουτζ τους αποζημίωσε και αυτούς ( είχε εξαιρέσει όσους αγόρασαν με κάρτα γιατί θα έπαιρναν τα λεφτά τους πίσω από τις visa MasterCard)! Επομένως η αποζημίωση από αμφισβήτηση δεν έχει καμία σχέση με τους λογαριασμούς του εκάστοτε καταστήματος!!! Σόρρυ φίλε αλλά δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η αμφισβήτηση. Δεν είναι αποζημείωση. Η τράπεζα δεν σου δίνει από τα χρήματα της. Η τράπεζα απλά ακυρώνει την συναλλαγή και τα παίρνει από τον λογαριασμού του εμπόρου. Αυτό είναι. Και εντελώς διαφορετική περίπτωση αυτή που αναφέρεις αφού ήταν απόφαση του Skroutz να αποζημιώσει και όχι της τράπεζας. Συγγνώμη αλλά έαν ο τύπος έχει αδειάσει τους λογαριασμούς κανείς δεν πρόκεται να πάρει τα λεφτά του πίσω Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 1 1
sakisgri Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 λεπτά πριν, kyr123 είπε Σόρρυ φίλε αλλά δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η αμφισβήτηση. Δεν είναι αποζημείωση. Η τράπεζα δεν σου δίνει από τα χρήματα της. Η τράπεζα τα παίρνει από τον λογαριασμού του εμπόρου. Και εντελώς διαφορετική περίπτωση αυτή που αναφέρεις αφού ήταν απόφαση του Skroutz να αποζημίωσει και όχι της Τράπεζας. Συγγνώμη αλλά έαν ο τύπος έχει αδειάσει τους λογαριασμούς κανείς δεν πρόκεται να πάρει τα λεφτά του πίσω Δεν ξέρω αν ισχύει, εγώ είχα διαβάσει πως σε αποζημιώνει η Mastercard/Visa ανάλογα ποια κάρτα εχεις, απλώς η τράπεζα ειναι ο ενδιάμεσος κρίκος.
papp0us Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 λεπτά πριν, kyr123 είπε Σόρρυ φίλε αλλά δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η αμφισβήτηση. Δεν είναι αποζημείωση. Η τράπεζα δεν σου δίνει από τα χρήματα της. Η τράπεζα απλά ακυρώνει την συναλλαγή και τα παίρνει από τον λογαριασμού του εμπόρου. Αυτό είναι. Και εντελώς διαφορετική περίπτωση αυτή που αναφέρεις αφού ήταν απόφαση του Skroutz να αποζημιώσει και όχι της τράπεζας. Συγγνώμη αλλά έαν ο τύπος έχει αδειάσει τους λογαριασμούς κανείς δεν πρόκεται να πάρει τα λεφτά του πίσω Η προστασία πληρωμών, πάνω στην οποία πατάει η αμφισβήτηση δεν παρέχεται απο την τράπεζα, αλλα απο τον εκδότη της κάρτας σου (VISA/Mastercard) οπότε δεν έχει σημασία ούτε τι τράπεζα είχε ο κάθε απατεώνας, ούτε τι τράπεζα έχεις εσύ. Στον εκδότη της κάρτας βασίζεσαι, για αυτό και σε προστατεύει μόνο σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, και όχι σε κατάθεση π.χ Αν ήταν θέμα τράπεζας όπως λες, θα υπήρχε δυνατότητα να αντιστραφούν και καταθέσεις, αλλα αυτό δε συμβαίνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, στη πλειοψηφία η προστασία καλύπτει τους κατόχους της κάρτας, γιατι είναι ξεκάθαρη απάτη. 1
bill987 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kyr123 είπε Σόρρυ φίλε αλλά δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί η αμφισβήτηση. Δεν είναι αποζημείωση. Η τράπεζα δεν σου δίνει από τα χρήματα της. Η τράπεζα τα παίρνει από τον λογαριασμού του εμπόρου. Και εντελώς διαφορετική περίπτωση αυτή που αναφέρεις αφού ήταν απόφαση του Skroutz να αποζημίωσει και όχι της Τράπεζας. Συγγνώμη αλλά έαν ο τύπος έχει αδειάσει τους λογαριασμούς κανείς δεν πρόκεται να πάρει τα λεφτά του πίσω Φίλε μου στο λέω για τελευταία φορά, η αμφισβήτηση συναλλαγής δεν έχει καμία σχέση με την εθνική, Πειραιώς κτλ, είναι μια ασφάλεια που παρέχεται από την MasterCard και την Visa! Τώρα αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι η εκάστοτε ελληνική τράπεζα τα παίρνει πίσω από τον λογαριασμό του Μάο τσαγκ στην Κίνα που θα κάνω εγώ αγορά, δικαίωμα σου αλλά μην τρομάζεις τον κόσμο που έχει άγχος για τα λεφτά του. 8
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν ξέρω αν ισχύει, εγώ είχα διαβάσει πως σε αποζημιώνει η Mastercard/Visa ανάλογα ποια κάρτα εχεις, απλώς η τράπεζα ειναι ο ενδιάμεσος κρίκος. Ναι και όλα αυτά με την προϋπόθεση να υπάρχει ο λογαριασμός του εμπόρου. Στα λέω γιατί την είχε πατήσει η μητέρα μου το 2021 σε μαγαζί που ανέφερα. Ποτέ δεν πήρε τα λεφτά της πίσω καθώς δεν υπήρχαν πλέον λεφτά για να τραβηχτούν.Καμία VISA καμιά MASTERCARD καμία προστασία εφόσον δεν υπάρχει ο λογαριασμός που έγινε η συναλλαγή.Ο εν λόγο κύριως είχε προλάβει να τραβήξει τα πάντα. Τουλάχιστον αυτή ήταν η δικαιολογία της τράπεζας τότε Εάν έχει αλλάξει κάτι από τότε δεν το γνωρίζω.Ίσως έχει αλλάξει λόγο τον απανωτών απατεώνων ? Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 1 1 1 2
harris78 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Όπως είπαν και οι παραπάνω η αμφισβήτηση συναλλαγής έχει να κάνει με την ασφάλιση των συναλλαγών που έχει η VISA κλπ και ΔΕΝ έχει να κάνει καμία σχέση με τον λογαριασμό του εμπόρου. Σου επιστρέφουν τα λεφτά και το νομικό τους τμήμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. 3
Fwtakis Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Δεν εχει να κανει με τον λογαριασμο κανενος εμπορου. Η VISA και η MASTER πληρωνουν ασφαλιστικες για τετοιες περιπτωσεις. Οταν σκασει το πιστολι, η τραπεζα θα ενημερωσει την VISA πχ αφου εχεις κανει αμφισβητηση και αυτη με την σειρα της αποζημιωνεται απο την ασφαλιστικη. Αυτο που αναφερετε περι λογαριασμου εμπορου γινεται μονο οσο ειναι on hold τα λεφτα για 2-3 μερες. Μονο τοτε εχει το δικαιωμα αν θυμαμαι καλα να τα ακυρωσει η τραπεζα. Στην ουσια δν εχουν μπει καν στον λογαριασμο του εμπορου, απλα φαινονται σαν λογιστικο υπολοιπο. Δυστυχως και εγω παθων ειμαι απο τον συγκεκριμενο απο οτι φαινεται και καλο θα ηταν να καλεσουμε το ΙΝΚΑ για καταγγελια. 1
kyr123 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, harris78 είπε Όπως είπαν και οι παραπάνω η αμφισβήτηση συναλλαγής έχει να κάνει με την ασφάλιση των συναλλαγών που έχει η VISA κλπ και ΔΕΝ έχει να κάνει καμία σχέση με τον λογαριασμό του εμπόρου. Σου επιστρέφουν τα λεφτά και το νομικό τους τμήμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Μακάρι ο κόσμος να πάρει τα λεφτά του πίσω γιατί ο τύπος μας την έκανε με ελαφρά Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το κατάστημα Επεξ/σία 30 Μαϊου από kyr123 2
LouCi4er Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 25 λεπτά πριν, kyr123 είπε 30.000 παραγγελίες όχι 30.000€ 🙃 Τωρα κατι γινεται😅 Τεσπα,μακαρι να παρουν πισω τα χρηματα τους τα παιδια που εχουν παραγγειλει αν και το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο,δυστυχως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα