Προς το περιεχόμενο

Κατάστημα JMC Tech

Annaa_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι εδώ και αρκετές μέρες να αγοράσω το 64ρι iPhone 12 και έπεσα πάνω σε μια σελίδα στο best Price την jmctech όπου το πουλάει σε πολύ καλή τιμή.Ως δεύτερη επιλογή έχω το net mobile.Eχει κάνει ποτέ κανείς αγορά από jmctech να παραθέσει την εμπειρία του και αν ήταν όντως αξιόπιστα τα προϊόντα τους,ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 796
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει κακές κριτικές.

Δεν θα πήγαινα σε αυτό το κατάστημα.

Από το δεύτερο έχω αγοράσει και ήταν μια χαρά.

Καλό θα είναι να βλέπεις εάν υπάρχει και φυσικό κατάστημα για τέτοιο μεγάλο ποσό.

2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Έχει κακές κριτικές.

Δεν θα πήγαινα σε αυτό το κατάστημα.

Από το δεύτερο έχω αγοράσει και ήταν μια χαρά.

Καλό θα είναι να βλέπεις εάν υπάρχει και φυσικό κατάστημα για τέτοιο μεγάλο ποσό.

έχει φυσικό κατάστημα στην Ελευσίνα 

1 ώρα πριν, Annaa_ είπε

έχει φυσικό κατάστημα στην Ελευσίνα 

Το Netmobile το ξέρω.

Το άλλο(jmctech)σου είπα ότι γράφουν κακές κριτικές.

9 ώρες πριν, Annaa_ είπε

Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι εδώ και αρκετές μέρες να αγοράσω το 64ρι iPhone 12 και έπεσα πάνω σε μια σελίδα στο best Price την jmctech όπου το πουλάει σε πολύ καλή τιμή.Ως δεύτερη επιλογή έχω το net mobile.Eχει κάνει ποτέ κανείς αγορά από jmctech να παραθέσει την εμπειρία του και αν ήταν όντως αξιόπιστα τα προϊόντα τους,ευχαριστω!

Netmobile βλέπω καλές κριτικές + ότι δίνει θήκη και τζάμι με την αγορά. JMC προσπάθησε ένας γνωστός μου για αγορά κινητού και τον είχαν στο περίμενε (ευτυχώς ήταν με αντικαταβολή οπότε ακύρωσε απλά τη παραγγελία). Επίσης να έχεις υπόψη σου κανένα απο τα 2 δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο

3 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Netmobile βλέπω καλές κριτικές + ότι δίνει θήκη και τζάμι με την αγορά. JMC προσπάθησε ένας γνωστός μου για αγορά κινητού και τον είχαν στο περίμενε (ευτυχώς ήταν με αντικαταβολή οπότε ακύρωσε απλά τη παραγγελία). Επίσης να έχεις υπόψη σου κανένα απο τα 2 δεν το έχουν άμεσα διαθέσιμο

Έχω αγοράσει από netmobile 3 κινητά με συνολικό κόστος 1200€ και τα δύο δεν ήταν άμεσα διαθεσιμα και δεν είχα κανένα θεμα

Στις 28/7/2022 στις 3:27 ΠΜ, Annaa_ είπε

Έχω κάνει αγορά από το αναφερόμενο κατάστημα απροβλημάτιστα, προιόν της Apple.

Μφχ

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους . Έχει γίνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και συνεχώς δικαιολογίες . Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει και να έχει παραλάβει τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα έστω και αρκετά καθυστερημένα...διοτη από μερικά comments που έχουν έχω άρχει να απορώ εάν στελνουν και τπτ στο τέλος . Σχολιαστέ για πρόσφατες αγορές και εμπειρίες από το συγκεκριμένο κατάστημα 👇

Καλησπέρα σε όλους . Έχει γίνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και συνεχώς δικαιολογίες . Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει και να έχει παραλάβει τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα έστω και αρκετά καθυστερημένα...διοτη από μερικά comments που έχουν έχω άρχει να απορώ εάν στελνουν και τπτ στο τέλος . Σχολιαστέ για πρόσφατες αγορές και εμπειρίες από το συγκεκριμένο κατάστημα 👇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην ίδια φάση, έχω κλείσει μήνα από την παραγγελία, αλλά επειδή δεν βιάζομαι και επειδή έχω διαβάσει και εγώ τα σχόλια που λες δεν τους τσιγκλάω γιατί ξέρω τι δικαιολογίες θα ακούσω. 
Παρόλα αυτά, πολλοί εδώ έχουν σχολιάσει οτι δεν είναι αναξιόπιστο κατάστημα αλλά πολύ αργό, γεγονός που με προέτρεψε να παραγγείλω. Στη χειρότερη θα επιστραφούν τα χρήματα.
Αν όμως είχα κάτι άμεση ανάγκη δεν θα το επέλεγα.

Πάντως, έχω παραγγείλει και τηλέφωνο πριν 2 χρόνια και ήρθε στην ώρα του.

Επεξ/σία από Hnepes

2 ώρες πριν, Aric είπε

Καλησπέρα σε όλους . Έχει γίνει μια παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και συνεχώς δικαιολογίες . Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει και να έχει παραλάβει τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα έστω και αρκετά καθυστερημένα...διοτη από μερικά comments που έχουν έχω άρχει να απορώ εάν στελνουν και τπτ στο τέλος . Σχολιαστέ για πρόσφατες αγορές και εμπειρίες από το συγκεκριμένο κατάστημα 👇

Με μια αναζήτηση θα βρεις πολλά νήματα, ρίξε μια ματιά εδώ μέσα...

Ολα είναι θέμα τύχης.

Εάν το βροτν διαθέσιμο από τους προμηθευτές τους μπορεί να το έχετε και αρκετά γρήγορα.

Εάν πρέπει να παραγγελθεί θα έρθει με την νέα παραλαβή από τους προμηθευτές τους. Εννοείται side imports

Παίζει και η περίπτωση να περιμένετε αρκετά άλλα να μην μπορούν να το βρουν στην τιμή που υποσχέθηκαν πια. Οπότε εκεί τρώτε την καθυστέρηση αλλά παίρνετε τα χρήματα πίσω.

Δεν είναι ότι θα χάσετε χρήματα αλλά υπάρχει η πιθανότητα να χάσετε εντελώς και τον χρόνο σας κάποιες φορές.

Για να κερδίσεις χρήματα θέλει και υπομονή και ελεγχομενο ρίσκο

Εν αναμονή παραγγελίας κι εγώ αλλά μόλις στην 3η εβδομάδα.

Στο παρελθόν είχα πολύ θετική εμπειρία από τον εν λόγω μαγαζί καθώς είχα πάρει τον 9600kf στο ιστορικό χαμηλό του από εκεί. Δε χρειάστηκε ούτε προπληρωμή καθώς τότε είχε ανοιχτό το δικαίωμα της αντικαταβολής ακόμη και στα μη διαθέσιμα προϊόντα.

Γενικά διαβάζω πολύ συχνά πλέον αρνητικά σχόλια, κρατάω ωστόσο πάντα πισινή.... θα ξέρω σε λίγο καιρό αν και απ'οτι καταλαβαίνω η φάση είναι και λίγο τζακπότ. Τουλάχιστον αισθάνομαι μια ασφάλεια οτι στη χειρότερη θα πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Προσωπικά παρήγγειλα κάρτα γραφικών στα 190€ (από 215€ τιμή σκρούτζ για 4-10 μέρες παράδοση) και για να είμαι ειλικρινής, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι αν όντως αξίζει τον κόπο αυτό το ~10%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Hnepes είπε

Είμαι στην ίδια φάση, έχω κλείσει μήνα από την παραγγελία, αλλά επειδή δεν βιάζομαι και επειδή έχω διαβάσει και εγώ τα σχόλια που λες δεν τους τσιγκλάω γιατί ξέρω τι δικαιολογίες θα ακούσω. 
Παρόλα αυτά, πολλοί εδώ έχουν σχολιάσει οτι δεν είναι αναξιόπιστο κατάστημα αλλά πολύ αργό, γεγονός που με προέτρεψε να παραγγείλω. Στη χειρότερη θα επιστραφούν τα χρήματα.
Αν όμως είχα κάτι άμεση ανάγκη δεν θα το επέλεγα.

Πάντως, έχω παραγγείλει και τηλέφωνο πριν 2 χρόνια και ήρθε στην ώρα του.

Όταν λέει 10-30 εργασιμες (που λεει στα περισσοτερα), αυτό πρακτικά σημαίνει 15 - 45 μέρες με τα σαββατοκυριακα, χωρις να υπολογισει κανεις τυχον αργίες. Γιατί να σου πουν δικαιολογίες όταν θα τους πάρεις; 

Εγώ συνηθίζω να τους παίρνω μετά το μήνα ή αν έχω ξεκινήσει πλέον να το βιάζομαι να μου πούνε αν κοντευει πολύ η παραλαβή, χωρίς γκρίνιες. Μια φορά χωρίς να με ειδοποιήσουν καν, το έστειλαν την ίδια μέρα που πήρα το τηλέφωνο. Πιθανότατα ήταν κάποιου άλλου που πήρε και ούρλιαζε γιατί δεν καταλάβαινε ελληνικά ή πώς λειτουργεί η αγορά και βρήκε 30% φτηνότερη τιμή.

Επεξ/σία από tzavardin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...