erikiorai Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Λοιπόν είμαι στην σχολή του τμήματος μου και ήθελα να πάρω κάτι αλλά δεν το ήξερα και τώρα τα λεφτά μου κόλλησαν μέσα τι να κανω πατώ το μαύρο κυκλική πολλές φορές και δυνατά αλλά τίποτα 1 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, erikiorai είπε Λοιπόν είμαι στην σχολή του τμήματος μου και ήθελα να πάρω κάτι αλλά δεν το ήξερα και τώρα τα λεφτά μου κόλλησαν μέσα τι να κανω πατώ το μαύρο κυκλική πολλές φορές και δυνατά αλλά τίποτα Τι βοήθεια θες σε κάτι που δεν βγάζει νόημα; 4
makiss8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 περιμενε μεχρι να ερθει το παλικαρι για ανεφοδιασμο και πες του τι εγινε
ekrepali Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Ρώτα να μάθεις σε ποιον ανήκει το μηχάνημα (έχουν σύμβαση - μίσθωση με τη σχολή), και ζήτα το τηλέφωνο του εξωτερικού συνεργάτη που κάνει τον ανεφοδιασμό.
Narayan Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, erikiorai είπε Λοιπόν είμαι στην σχολή του τμήματος μου και ήθελα να πάρω κάτι αλλά δεν το ήξερα και τώρα τα λεφτά μου κόλλησαν μέσα τι να κανω πατώ το μαύρο κυκλική πολλές φορές και δυνατά αλλά τίποτα Μένεις νηστικός. 1
dbrillis Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Αν έχεις ακόμα εκείνες τις μπαταριες, ριξε λιγο υγρο μπαταριας στο μαυρο κυκλικη πολλες φορες. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Απορώ πως επιβιώνουν κάποια άτομα σε αυτό τον μάταιο σύγχρονο κόσμο όταν δεν μπορούν καλά καλά να βάλουν μερικές σκέψεις σε μια λογική σειρά 4
KyrGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Νέο sticky topic στην κατηγορία Μπλα-Μπλα μετά από αρκετό καιρό ! 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απορώ πως επιβιώνουν κάποια άτομα σε αυτό τον μάταιο σύγχρονο κόσμο όταν δεν μπορούν καλά καλά να βάλουν μερικές σκέψεις σε μια λογική σειρά Εγώ απορώ πώς επιβιώνουμε οι υπόλοιποι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις