Nefeli350123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Καποιος εκανε αποτυχημένες προσπαθειες στην εφαρμογή μου στην εθνικη να βρει τον κωδικό με αποτελεσμα να κλειδωθει το password. Πως μπορω να βρω απο ποιον και απο που εγιναν αυτες οι προσπαθειες και τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περίπτωσή γιατι τον κωδικο μου δεν τον ξερει αλλα φοβάμαι μη γίνουν και αλλες παρόμοιες προσπαθειες. Ευχαριστώ πολύ.
crispy_mummy Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Εάν κάποιος είναι σε θέση να σου μπλοκάρει τον λογαριασμό κάνοντας επανειλημμένες προσπάθειες σύνδεσης με λανθασμένο κωδικό τότε πάει να πει ότι ξέρει το username σου. Ευτυχώς, η Εθνική σου επιτρέπει να αλλάξεις το username από τις ρυθμίσεις, οπότε ξεκινά από κει. 1
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 13 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Καποιος εκανε αποτυχημένες προσπαθειες στην εφαρμογή μου στην εθνικη να βρει τον κωδικό με αποτελεσμα να κλειδωθει το password. Πως μπορω να βρω απο ποιον και απο που εγιναν αυτες οι προσπαθειες και τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περίπτωσή γιατι τον κωδικο μου δεν τον ξερει αλλα φοβάμαι μη γίνουν και αλλες παρόμοιες προσπαθειες. Ευχαριστώ πολύ. Από το να ψάχνεις πως, που και από πού κοίτα να αλλάξεις άμεσα κωδικό και να είναι κόμπλεξ και άλλαξε και όνομα σύνδεσης (είναι εφικτό και αυτό) 1
dpolal Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 13 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε Καποιος εκανε αποτυχημένες προσπαθειες στην εφαρμογή μου στην εθνικη να βρει τον κωδικό με αποτελεσμα να κλειδωθει το password. Πως μπορω να βρω απο ποιον και απο που εγιναν αυτες οι προσπαθειες και τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περίπτωσή γιατι τον κωδικο μου δεν τον ξερει αλλα φοβάμαι μη γίνουν και αλλες παρόμοιες προσπαθειες. Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορείς να βρείς ποιός και πότε. Ξεκίνα αλλάζωντας το username, διότι αυτό το βρήκαν ήδη και μετά βάλε και ένα σούπερ περίπλοκο password ή αν το υποστηρίζει ενεργοποίησε 2FA.
Engimek Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Σε περίπτωση που έχεις username του στυλ "john90" είναι λογικό κάποια στιγμή να γίνει αυτό. Μου είχε συμβεί και εμένα αρκετά παλαιότερα που χρησιμοποιούσα όνομα + έτος γέννησης ως username, τον καιρό που είχε πρωτοβγεί το ebanking. Απλά βάλε αυτό που λέμε unique username, δηλαδή να μην μπορεί κάποιος να το μαντέψει.
verylife78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 ελα και βρηκες απο που εγινε... τι θα κανεις? ελα και βρηκες και ποιος το εκανε, τι θα κανεις? οποτε κανε αυτα που μπορεις και σου ειπαν και οι αλλοι και προχωρησε παρακατω. Το λεω για να το ακουω και εγω, προσπαθηστε να αναλωνεστε σε πραγματα που εχουν αξια και θα αλλαξουν την ζωη σας προς το καλυτερο. ολα τα αλλα απλα αφηστε τα πισω
mitsos_z Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Στις 8/4/2024 στις 10:25 ΜΜ, Nefeli350123 είπε Καποιος εκανε αποτυχημένες προσπαθειες στην εφαρμογή μου στην εθνικη να βρει τον κωδικό με αποτελεσμα να κλειδωθει το password. Πως μπορω να βρω απο ποιον και απο που εγιναν αυτες οι προσπαθειες και τι θα μπορουσα να κανω σε αυτη την περίπτωσή γιατι τον κωδικο μου δεν τον ξερει αλλα φοβάμαι μη γίνουν και αλλες παρόμοιες προσπαθειες. Ευχαριστώ πολύ. Θυμήσου εάν χρησιμοποίησες κάποιον κοινόχρηστο υπολογιστή (πχ στη δουλειά) για πρόσβαση στο ebanking. Δυστυχώς, οι browsers αποθηκεύουν το username ακόμα και αν δεν το ζητήσεις. Προσωπική μου συμβουλή ΜΗΝ μπαίνεις σε οτιδήποτε έχει ευαίσθητα δεδομένα σου μέσω κοινόχρηστων υπολογιστών. Εάν είναι απολύτως αναγκαίο, χρησιμοποίησε την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα