bill27 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/vivo-y36-dual-4g-8gb/256gb-smartphone/?productId=20425590 Σκρουτζ από 178€ χωρίς μεταφορικα Ίσως τό φθηνότερο σμαρτφον με μνήμη 8 +8 και 256gb αποθηκευτικό χώρο. Μόλις το σεταρα καί τό σκαλίζω.... οποίος θέλει μπορεί να με ρωτήσει κάτι σχετικά με το τηλέφωνο Επεξ/σία 8 Απριλίου από bill27 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου ειναι δυνατον τοσο καλα χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη? Για πες μας εντυπωσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα καί πάλι, εγώ το πήρα για δεύτερο τηλέφωνο αλλά οι εντυπώσεις που μου δίνει με βάζει σε διλλημα ,σαν πρώτο έχω το poco X5 5G.Η οθόνη του είναι αρκετά καλύτερη από το poco τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα δικά μου μάτια.Γενικα μπορείς νά κάνεις οποία εργασία θέλεις καί είναι αρκετά smooth , παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν έχω άποψη. Υγ το έβαλε καί τό πλαίσιο στην ίδια τιμή Επεξ/σία 8 Απριλίου από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Είναι 4g ε;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 12 λεπτά πριν, satsok2 είπε Είναι 4g ε;! Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Το πήρα να υπάρχει καβατζα. Αυτή η εταιρία για πόσα χρόνια δίνει αναβαθμίσεις ξέρει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 χρόνια από όσο διάβασα στο ίντερνετ , η Vivo ανήκει στον ίδιο όμιλο με realme oppo one plus Επεξ/σία 9 Απριλίου από bill27 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις-χρηση σε σχεση με ενα redmi note 9s που χρειαζεται αντικατασταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου Καμιά τρομερή διαφορά όσον αφορά το CPU απλά θα είναι ποιο smooth λόγο μεγαλύτερης ram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Ευχαριστώ, πήρα ενα για τον πατέρα μου που ταλαιπωριέται με ένα Redmi Note 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 9 Απριλίου 1 hour ago, dchatz said: Ευχαριστώ, πήρα ενα για τον πατέρα μου που ταλαιπωριέται με ένα Redmi Note 4. Να το κηδέψετε με τιμές αρχηγού κράτους το Redmi Note 4. Μιλάμε για κινητάρα. 11 3 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrKirito Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου πολυ καλο μολις το αγορασα για την μανα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Να το κηδέψετε με τιμές αρχηγού κράτους το Redmi Note 4. Μιλάμε για κινητάρα. με αναβάθμιση από μένα σε Pixel Experience android 9 ή 10 (δε θυμάμαι ποια). Με τα 3GB ram του στεκόταν ακόμα μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου για νεο ατομο κανει η μπακατελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου Πες μας και τί χρήση κάνει αυτό το νέο Χ άτομο, έτσι γενικά όπως ρωτάς πώς να καταλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα