Προς το περιεχόμενο

.pps -> .exe

_fantom_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

psaxnw an iparxei kapoio programmataki pou na metatrepei parousiaseis tou powerpoint se ektelesimo .exe wste na min xreiazetai kapoios na exei to powerpoint h viewer gia na dei tin parousiasi.

an exei kaneis kati sta ipopsi... as to pei! :shock:

Δημοσ.

Απο το power point μέσα πάς file -> save as -> power point presentation . ΤΟ σώζει νόμίζω σε ppt Μορφή και δουλεύει και χωρίς powerpoint αλλά δοκίμασέ το ..

Δημοσ.

androu, το ίδιο και το αυτό... Αν δεν έχει office δε δουλέυει. Εκτός και αν απλά δε θέλει να ανοίγει το office.

Δημοσ.

Και αφου το κανεις Flash γινεται και .exe.

Αλλα υπαρχει προγραμμα που κανει παρουσιασεις σε .exe.

Δες αυτο h**p://www.acdsystems.com/english/products/fotoangelo/index

Δημοσ.

Και αφου το κανεις Flash γινεται και .exe.

Αλλα υπαρχει προγραμμα που κανει παρουσιασεις σε .exe.

Καλησπέρα.

Μπορείς και από εδώ http://www.net2soft.com/products/flashsee.htm να κατεβάσεις το FlashSee το οποίο κάνει οποιοδήποτε αρχείο .SWF , με ένα κλίκ .EXE ( εκτελέσιμο ) :D

Δημοσ.
psaxnw an iparxei kapoio programmataki pou na metatrepei parousiaseis tou powerpoint se ektelesimo .exe wste na min xreiazetai kapoios na exei to powerpoint h viewer gia na dei tin parousiasi.

an exei kaneis kati sta ipopsi... as to pei! :shock:

Έψαχνα κάποτε και εγώ κάποτε να βρω το πρόγραμμα που κάνει τα .ppt η τα .pps σε .exe ( εχω δυο παρουσιάσεις εκτελέσιμες ) αλλά δεν βρήκα τίποτα ' date=' το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι οτι γίνονται .exe με την βοήθεια της Visual Basic αν θυμάμαι καλά.

Πάντως εχω βολευτεί με την επιλογή [b']Συσκευασία και Διανομή[/b] ( που παρέχει το Power Point ) με την οποία σώζεις όλη την δουλειά σου ( γραμματοσειρές , ήχους κτλ ) σε ένα αρχείο .exe στο οποίο συμπεριλάμβανεται και ο Viewer .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...