Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panosena είπε

Μέσω IRIS, δεν έχει χρέωση.

500€/ημέρα όριο και αποκλειστικά από κινητό. Υποθέτω ότι δεν  μιλάμε για τόσο μικρό ποσό που να αξίζει την "περιπέτεια".

6 ώρες πριν, The_Judas είπε

νομίζω ότι τώρα χρεώνουν και την έκδοση επιταγής, δεν είναι τζάμπα!

Δεν έχει προμήθεια όταν βγαίνει σε διαταγή του ίδιου του κατόχου του λογαριασμού. Την οπισθογραφεί και την καταθέτει στην άλλη τράπεζα. Στην Πειραιώς έβγαλα τον περασμένο Σεπτέμβριο, από όσο θυμάμαι το ίδιο ίσχυε και στις άλλες, δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα από τότε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, επανέρχομαι επί του θέματος.
Στη Eurobank, έχω προθεσμιακή κατάθεση.
Θέλω μέσω ebanking να 'σπάσω' την προθεσμιακή, δηλαδή να βγούνε τα χρήματα από την προθεσμιακή (ας χάσω δεν πειράζει, μερικές μέρες είναι που μπήκαν στην προθεσμιακή) και να επιστρέψουν στον αποταμιευτικό μου λογαριασμό (ώστε μετά να τα μεταφέρω στην Αττική τράπεζα).
Δεν βλέπω κάποιο τρόπο να τα βγάλω από την προθεσμιακή μέσω του ebanking της Eurobank...
Γίνεται ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα;

Επεξ/σία από panosena
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosena είπε

Καλημέρα, επανέρχομαι επί του θέματος.
Στη Eurobank, έχω προθεσμιακή κατάθεση.
Θέλω μέσω ebanking να 'σπάσω' την προθεσμιακή, δηλαδή να βγούνε τα χρήματα από την προθεσμιακή (ας χάσω δεν πειράζει, μερικές μέρες είναι που μπήκαν στην προθεσμιακή) και να επιστρέψουν στον αποταμιευτικό μου λογαριασμό (ώστε μετά να τα μεταφέρω στην Αττική τράπεζα).
Δεν βλέπω κάποιο τρόπο να τα βγάλω από την προθεσμιακή μέσω του ebanking της Eurobank...
Γίνεται ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα;

Πιθανότατα θα γίνεται μόνο καταστήματος... Στην ιστοσελίδα της Eurobank αναφέρει τα εξής για προθεσμιακές που ανοίγουν μέσω ebanking (https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/logariasmoi-prothesmiakes/prothesmiakes-katatheseis/pos-anoigete-prothesmiaki-online😞

Αναφορά σε κείμενο

Για έκτακτες ανάγκες σας

Πριν από τη λήξη της προθεσμιακής κατάθεσης μπορείτε να ρευστοποιήσετε όλο το ποσό της ή ένα μέρος για να καλύψετε τις έκτακτες ανάγκες σας.

Μπορείτε να ρευστοποιήσετε την προθεσμιακή κατάθεσή σας μόνο σε κατάστημά μας και όχι online μέσα από το e-Banking σας.

Για να δεις ακριβώς αν ισχύει αυτό για την δική σου προθεσμιακή θα πρέπει να ελέγξεις είτε στους όρους που υπέγραψες στο άνοιγμα, είτε να κάνεις τηλέφωνο στην ίδια την Eurobank (μου φαίνεται πάντως ιδιαίτερα απίθανό πρόωρη λύση να μπορεί να γίνει μέσω ebanking).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...