Rebirth Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, poulinos είπε kai 3 χρονια εγγυηση ειναι Super. Σήμερα έκανα το πρώτο video editing έξω, κράτησε σχεδόν 4 ώρες ή μπαταρία, χωρίς να το ζορίσω (εννοώ είχε κι άλλο). Καλό δείγμα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από Rebirth 1
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 21 hours ago, Rebirth said: Σήμερα έκανα το πρώτο video editing έξω, κράτησε σχεδόν 4 ώρες ή μπαταρία, χωρίς να το ζορίσω (εννοώ είχε κι άλλο). Καλό δείγμα. μια χαρα.σιγουρα το ποσο κραταει η μπαταρια στην θεωρια ειναι τελειως διαφορετικο απο την πραξη.ο λογος ειναι οτι στην θεωρια μπορει να λεει 10 ωρες με απλη χρηση και με χαμηλη φωτεινότητα.αλλα με video editing και 4 ωρες looks promising. σαν τους εκτυπωτες.1000 σελιδες με χ τοις 100 καλυψη που δεν ειναι πανω απο 10 1
Rebirth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ξανά. Επανέρχομαι μόνο για να πω ότι είμαι τρομακτικά ευχαριστημένος με το T490 που πήρα από το vstore.gr. Περίμενα δύο βδομάδες για να γράψω κάτι, αλλά το λαπτοπ ειναι σαν καινούριο, με σούπερ μπαταρία και με τρία χρόνια εγγύηση. Μπράβο στους ανθρώπους. Με 340 ευρώ πήρα ένα λαπτοπ που προ τετραετίας έκανε 1.400 και είναι άψογο. Αυτά Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από Rebirth
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Στις 7/6/2024 στις 4:32 ΜΜ, Rebirth είπε Καλησπέρα ξανά. Επανέρχομαι μόνο για να πω ότι είμαι τρομακτικά ευχαριστημένος με το T490 που πήρα από το vstore.gr. Περίμενα δύο βδομάδες για να γράψω κάτι, αλλά το λαπτοπ ειναι σαν καινούριο, με σούπερ μπαταρία και με τρία χρόνια εγγύηση. Μπράβο στους ανθρώπους. Με 340 ευρώ πήρα ένα λαπτοπ που προ τετραετίας έκανε 1.400 και είναι άψογο. Αυτά Ποσο εκανε πριν 4 χρονια δεν εχει καμια σημασια και το 9305 XPS που εχω εκανε πανω απο 1000 και τωρα στο Marketplace μου προσφερουν 200 ευρω. Και μιλαμε για αλουμινιο i5 11της γενιας.
Rebirth Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ποσο εκανε πριν 4 χρονια δεν εχει καμια σημασια και το 9305 XPS που εχω εκανε πανω απο 1000 και τωρα στο Marketplace μου προσφερουν 200 ευρω. Και μιλαμε για αλουμινιο i5 11της γενιας. Επομένως;
czarjuly Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Μιας και μιλαμε για ασφαλη μαγαζια και refurbished να καταθεσω και εγω την αποψη μου,εχω παρει τρια λαπτοπ απο cosmodata ,στο δευτερο λιγο πριν την εκπνοη της εγγυησης μου εβγαλε προβλημα εσβηνε μαλλον απο θερμοκρασια ,το πηγα στο service οπου μου χρεωσαν εναν καθαρισμο παροτι ηταν ακομα στην εγγυηση αλλα τελικα το προβλημα δεν λυθηκε.... το μονο που μου ηρθε να κανω πεταξα τα windows 10 που ειχε μεσα και του εβαλα linux και απο τοτε δουλευει απροβληματιστα Με τα αλλα λαπτοπ δεν αντιμετωπισα προβλημα το τριτο το πηρα προσφατα αλλα φαινεται να ειναι σε εξαιρετι κη κατασταση Γενικα τα refurbished ειναι και λιγο λαχειο να σου τυχουν σωστα αλλα ειναι και σε τιμη πολυ ενταξει οταν δεν εχεις την δυνατοτητα να παρεις ενα καινουργιο λαπτοπ-υπολογιστη
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 15 minutes ago, czarjuly said: Μιας και μιλαμε για ασφαλη μαγαζια και refurbished να καταθεσω και εγω την αποψη μου,εχω παρει τρια λαπτοπ απο cosmodata ,στο δευτερο λιγο πριν την εκπνοη της εγγυησης μου εβγαλε προβλημα εσβηνε μαλλον απο θερμοκρασια ,το πηγα στο service οπου μου χρεωσαν εναν καθαρισμο παροτι ηταν ακομα στην εγγυηση αλλα τελικα το προβλημα δεν λυθηκε.... το μονο που μου ηρθε να κανω πεταξα τα windows 10 που ειχε μεσα και του εβαλα linux και απο τοτε δουλευει απροβληματιστα αν εκαναν καθαρισμα και δεν αλλαξαν παστα ή εβαλαν οπου βρηκαν( το εχω δει και αυτο) δεν με παραξενευει που σβηνει 1
mphxths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 28 minutes ago, czarjuly said: το πηγα στο service οπου μου χρεωσαν εναν καθαρισμο παροτι ηταν ακομα στην εγγυηση αλλα τελικα το προβλημα δεν λυθηκε.... Ισως να μην αλλαξανε παστα. Τωρα το καλοκαιρι , τα φορητα θα ανεβασουν παραπανω θερμοκρασια απο το συνηθισμενο. 29 minutes ago, czarjuly said: Με τα αλλα λαπτοπ δεν αντιμετωπισα προβλημα το τριτο το πηρα προσφατα αλλα φαινεται να ειναι σε εξαιρετι κη κατασταση Εχω παρει δυο refurbished απο cosmodata και τα δυο σε αριστη κατασταση τοσο εμφανισιακη οσο και λειτουργικη. Το ενα ειχε ενα θεμα , αλλα δεν νομιζω οτι ηταν θεμα του μαγαζιου. Βραχυκυκλωνε ενα μεταλλικο ελασμα που ηταν τοποθετημενο πανω απο μια θυρα. Η πλακα ειναι οτι το ελασμα δεν το εβαλε καποιος εκει , ηταν εκ κατασκευης μιας και ψαχνοντας το εν λογω μοντελο στο ιντερνετ και βρισκοντας φωτογραφιες απο την μητρικη του , το ελασμα ηταν εκει. Το εβγαλα και λυθηκε το προβλημα. 32 minutes ago, czarjuly said: εχω παρει τρια λαπτοπ απο cosmodata Ποια μοντελα αν επιτρεπεται ?
czarjuly Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Στις 12/7/2024 στις 11:57 ΜΜ, mphxths είπε Ποια μοντελα αν επιτρεπεται ? ενα lenovo x201 αν θυμαμαι καλα το δευτερο ειναι χ220 lenovo και το τριτο ενα hp elitebook 8440p
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2024 On 12/07/2024 at 23:57, mphxths said: Ισως να μην αλλαξανε παστα. Τωρα το καλοκαιρι , τα φορητα θα ανεβασουν παραπανω θερμοκρασια απο το συνηθισμενο. σε λαπτοπ φιλου του εβαλαν παστα γυρω απο το die αλλα οχι πανω στο die. και εννοειται εσβηνε.και το ανοιξα εγω και το εφτιαξα οποτε ειδα την βλακεια που ειχαν κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα