catmaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Από Cosmodata έχω ψωνίσει και refurbished laptop και desktop - δεν χρειάστηκε να τρέξω για κάτι αφού δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα , μάλιστα στο T430 που είχα τότε αγοράσει η μπαταρία ήταν σαν καινούργια. Σε συνάδελφο πάντως που χρειάστηκε after sales support για ένα thinkpad t480*** , τον κάλυψαν κανονικά με αντικατάσταση μηχανήματος. ***Λίγο προσοχή να δώσει ο op αν σκέφτεται αγορά thinkpad σειράς από 2017-2019 γιατί κάποια είχαν παρουσιάσει θέμα με την thunderbolt θύρα ...και είναι soldered στη mobo και όχι daughterboard που σημαίνει πως πάει όλη η μητρική για πέταμα (εκτός και αν δεν χρησιμοποιηθεί ξανά η tb θυρα). Η lenovo παραδέχτηκε το θέμα , βγήκε και patch , αλλά είχαν χτυπήσει αρκετά μηχανήματα και δυστυχώς αντικαταστάθηκαν μόνο όσα ήταν εντός εγγύησης - για τα υπόλοιπα ουδέν σχόλιο. Σε περίπτωση αγοράς πχ t470, t480 με την εν λόγω thunderbolt καλό είναι να μαξαριστεί και η εγγύηση (και να είναι από σοβαρό κατάστημα φυσικά) 1
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 On 08/04/2024 at 19:03, Rebirth said: Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για λαπτοπ τύπου Thinkpad (t series) και σκέφτομαι να πάω σε refurbished. Ποια καταστήματα θεωρείτε ότι είναι αξιόπιστα, με καλές τιμές και υποστήριξη (εγγύηση κλπ); Έχετε δοκιμάσει κάποια; Θα ήταν καλύτερο να μιλάμε για Αθήνα. Ευχαριστώ! Αν και θα ειμαι λιγο εκτος θεματος υπάρχει παντα και το Insomnia. προσωπικα εψαχνα να βρω κατι σε 13,3 και πετυχα σε πολυ καλη τιμη ενα Hp envy 13,3 σφραγισμένο. 1
Rebirth Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 11 ώρες πριν, poulinos είπε Αν και θα ειμαι λιγο εκτος θεματος υπάρχει παντα και το Insomnia. προσωπικα εψαχνα να βρω κατι σε 13,3 και πετυχα σε πολυ καλη τιμη ενα Hp envy 13,3 σφραγισμένο. Καθόλου οφτόπικ, καλημέρα! Φυσικά και κοιτάζω αγγελίες και εδώ. Απλά νομίζω ότι μια εγγύηση έστω ενός έτους δίνει μια κάποια ασφάλεια.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 6 hours ago, Rebirth said: Καθόλου οφτόπικ, καλημέρα! Φυσικά και κοιτάζω αγγελίες και εδώ. Απλά νομίζω ότι μια εγγύηση έστω ενός έτους δίνει μια κάποια ασφάλεια. πολλοι πουλανε με εγγυηση. 1
Rebirth Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μια τέτοια περίπτωση καταστήματος πώς σας φαίνεται; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Λογικά πρέπει να είναι εκθεσιακά(;). https://techleader.gr/Αρχική/142-lenovo-thinkpad-x1-yoga-g3-touchscreen-refurbished-grade-a-14i5-8350u16gb256gb-nvmeintel-hd-graphics-620full-hdw11-pro.html
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 On 25/04/2024 at 13:08, Rebirth said: Μια τέτοια περίπτωση καταστήματος πώς σας φαίνεται; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Λογικά πρέπει να είναι εκθεσιακά(;). https://techleader.gr/Αρχική/142-lenovo-thinkpad-x1-yoga-g3-touchscreen-refurbished-grade-a-14i5-8350u16gb256gb-nvmeintel-hd-graphics-620full-hdw11-pro.html Refurbished Grade A .αρα ανακατασκευη. 1
Rebirth Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και ακούγονται εντάξει. Δίνουν διετή εγγύηση. Να προσθέσω επίσης ότι γίνεται αγορά με το άρθρο 39α (χωρίς ΦΠΑ εξ αρχής, αφορά επαγγελματίες) και για refurbished. Το ρώτησα σε αρκετά καταστήματα και ισχύει.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 10 hours ago, Rebirth said: Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και ακούγονται εντάξει. Δίνουν διετή εγγύηση. Να προσθέσω επίσης ότι γίνεται αγορά με το άρθρο 39α (χωρίς ΦΠΑ εξ αρχής, αφορά επαγγελματίες) και για refurbished. Το ρώτησα σε αρκετά καταστήματα και ισχύει. Μια χαρα.και λογικο θα ηταν να δινουν χωρις φπα και σε refurbished.και αυτα λαπτοπ ειναι .τι σημασια εχει αν δεν ειναι new.
Rebirth Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 11 λεπτά πριν, poulinos είπε Μια χαρα.και λογικο θα ηταν να δινουν χωρις φπα και σε refurbished.και αυτα λαπτοπ ειναι .τι σημασια εχει αν δεν ειναι new. Ναι, το λέω για όσους, όπως εγώ, δεν το γνώριζαν.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 42 minutes ago, Rebirth said: Ναι, το λέω για όσους, όπως εγώ, δεν το γνώριζαν. αν και το λογικο παντα ειναι σχετικο.βλεπεις ποσα καταστηματα για χ ψ λογους αποφευγουν να το κανουν ή ζητανε οτι μπορει να φανταστει καποιος.οποτε καλο ειναι να ξερει κανεις τι ισχυει και καλα εκανες και το εγραψες 1
Rebirth Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 18 ώρες πριν, poulinos είπε αν και το λογικο παντα ειναι σχετικο.βλεπεις ποσα καταστηματα για χ ψ λογους αποφευγουν να το κανουν ή ζητανε οτι μπορει να φανταστει καποιος.οποτε καλο ειναι να ξερει κανεις τι ισχυει και καλα εκανες και το εγραψες Ξέχασα να αναφέρω ότι ρώτησα σε ένα μαγαζί αρχικά και μου είπαν ότι δεν γίνεται το 39α για refurbished. Κάλεσα όμως πολλά στη συνέχεια, μεταξύ αυτών και πιο μεγάλα και γνωστά, και φάνηκε ότι όλοι το κάνουν.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 7 minutes ago, Rebirth said: Ξέχασα να αναφέρω ότι ρώτησα σε ένα μαγαζί αρχικά και μου είπαν ότι δεν γίνεται το 39α για refurbished. Κάλεσα όμως πολλά στη συνέχεια, μεταξύ αυτών και πιο μεγάλα και γνωστά, και φάνηκε ότι όλοι το κάνουν. παντα υπαρχουν αυτοι οι οποιοι για καποιο λογο δεν θελουν να μπλεξουν με αυτα.σιγουρα καποιοι μπορει να μην το ξερουν αλλα πιστευω οτι πολλοι το αποφευγουν για χ ψ λογους
Rebirth Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Να πω ότι τελικά κατέληξα σε ένα refurbished Α+ Grade Thinkpad T490, στα 340 ευρώ, με τριετή εγγύηση, από το Vstore. Όλα ως τώρα δείχνουν άψογα. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω. 1
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 20 hours ago, Rebirth said: Να πω ότι τελικά κατέληξα σε ένα refurbished Α+ Grade Thinkpad T490, στα 340 ευρώ, με τριετή εγγύηση, από το Vstore. Όλα ως τώρα δείχνουν άψογα. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω. kai 3 χρονια εγγυηση ειναι Super. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα