beetlebum Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Καλησπέρα παιδιά, εχω μια ερώτηση οσον αφορα την αλλαγη μπαταρίας σε κινητο Huawei P30. Έχω το κινητό γυρω στα 3 χρόνια και είμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτό. Τους τελευταιους μηνες η μπαταρια τελειωνει αρκετα γρηγορα οποτε σκέφτηκα να την αντικαταστησω καθως δε θα θελα να αλλαξω το κινητο μου. Σκεφτηκα να το στειλω σε service της huawei αλλα νομιζω ειναι καπου στο χαιδαρι κ γενικα δε θα θελα να μπλεξω με πηγαινελα. Κοντα σε μενα που ειμαι νοτια προαστεια εχει ενα μαγαζι το the Fixers το οποιο οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν για αυθεντικη μπαταρια huawei και κοστος αν θυμαμαι καλα γυρω στ 50ευρω. Έχει ακουσει καποιος για το αν ειναι αξιοπιστο γενικα? σας ευχαριστω εκ των προτερων
DREAMAX Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Huawei επίσημο σέρβις στην Μιχαλακοπούλου είναι πιο κοντά μάλλον και στο τέλος κάθε μήνα έχουν μειωμένες τιμές,άλλαξα σε NOVA 5T με 13€.
beetlebum Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 το google το δειχνει οριστικα κλειστό και το τηλεφωνο που εχουν φαινεται να μη λειτουργει..εχετε κατι αλλο υποψιν? 1
stark Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Το service της Huawei στη Μιχαλακοπούλου (Procordia) πρέπει να έκλεισε πολύ πρόσφατα, δηλαδή μιλάμε για θέμα ημερών. Κρίμα διότι ήταν άψογοι, το ίδιο τυπικοί, σωστοί και γρήγοροι όσο είναι η Smartec (για Samsung). Το plot twist βέβαια φαίνεται να είναι ότι πλέον ανέλαβε η Smartec και το tech support της Huawei. Θετικό αυτό. Απλά, ναι, είναι λίγο μακριά, στο Χαϊδάρι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2024 από stark
beetlebum Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 ωω μαλιστα..ατυχια..πεφτει καπως μακρια ομολογουμενως το Χαιδαρι..:/ βλεπω καλες κριτικες για το καταστημα που σας εγραψα πιο πριν παντως αν κ φαινεται πιο κοστοβορο...θα δοκιμασω την τυχη μου εκει απλως αν καποιος ειχε καποια αλλη προταση θα ηταν καλοδεχουμενη. ευχαριστω κ παλι
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Εκλεισε το exlusive center ή η συνεργασια με την procordia? Μηπως υπαρχει το ενα και απλα αλλαξαν συνεργατη?
stark Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 17 hours ago, DeVilMaYcRyGR said: Εκλεισε το exlusive center ή η συνεργασια με την procordia? Μηπως υπαρχει το ενα και απλα αλλαξαν συνεργατη? Στο ίδιο το official site της Huawei αναφέρει πλέον ως επίσημο service point την Smartec στο Χαϊδάρι (ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχες το "κατάστημα" της Procordia στη Μιχαλακοπούλου). Φαίνεται και στο screenshot που έβαλα πιο πάνω. Φαίνεται κι εδώ: https://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/ Το service στη Μιχαλακοπούλου έχει κλείσει. Είναι και προς ενοικίαση πλέον το "μαγαζί". Εργάζομαι κοντά και πέρασα και το είδα.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Στις 10/4/2024 στις 1:10 ΜΜ, stark είπε Στο ίδιο το official site της Huawei αναφέρει πλέον ως επίσημο service point την Smartec στο Χαϊδάρι (ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχες το "κατάστημα" της Procordia στη Μιχαλακοπούλου). Φαίνεται και στο screenshot που έβαλα πιο πάνω. Φαίνεται κι εδώ: https://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/ Το service στη Μιχαλακοπούλου έχει κλείσει. Είναι και προς ενοικίαση πλέον το "μαγαζί". Εργάζομαι κοντά και πέρασα και το είδα. Ήθελαν δεν ήθελαν τα αμερικανάκια την έκαναν . Τεσπα δεν βαριεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα