Προς το περιεχόμενο

Windows XP kai netmod drivers ?

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το απόγευμα έκανα εγκατάσταση στον υπολογιστή μου windows XP SP1 Pro και μετά πήγα στο site της intracom να πάρω τους drivers για serial. Έβαλα κανονικά τους drivers, αλλά μόλις πάω να συνδεθώ στο ίντερνετ, δεν ανταποκρίνεται το netmod και δεν κάνει τίποτα δεν μπορεί δηλαδή να κάνει σύνδεση.

Εάν κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή το ίδιο πρόβλημα ας δώσει μια βοήθεια.

Ευχαριστώ.,

Δημοσ.

Εγώ ακριβώς το ίδιο παθαίνω και ήθελα και γω να ρωτήσω. Μάλιστα δεν μου συμβαίνει μονο στα ΧΡ αλλά και στα 98! Σου κλείνει στην αρχή αρχή ή αφου λέει verifying user name and password? Εμένα στο δεύτερο. Δεν έχω βρει λύση. Αν σου κλείνει πριν καν καλέσει, τότε έλεγξε εξωνυχιτικά όλες τις ρυθμίσεις, καλώδια, κτλ. Κάτι τέτοιο είναι... :wink:

Δημοσ.

Κάνε ερώτημα modem να δεις τι θα σου γράψει απ τις ιδιότητες του modem,και εκεί που λεει χρήση κανόνων κλήσης κοίτα να είναι μαρκαρισμένο.

Δημοσ.
Καλό είναι όταν κάνεις update τους drivers να βάζεις και το αντίστοιχο firmware

Δεν έχουν καμμιά σχέση αυτά τα δύο μην πετάτε τσούρλους. :lol:

Δημοσ.
Egw me tous teleutaious drivers kai to teleutaio firmware panw se WinXP Home me SP1 (USB syndesi) meta apo 1 wra normal syndesis sta 64Kbps me Otenet oute stelnei data oute dexetai.

Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα του netmod. Βάλτο στη σειριακή.

Δημοσ.
Egw me tous teleutaious drivers kai to teleutaio firmware panw se WinXP Home me SP1 (USB syndesi) meta apo 1 wra normal syndesis sta 64Kbps me Otenet oute stelnei data oute dexetai.

Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα του netmod. Βάλτο στη σειριακή.

To thema einai oti to laptop mou den exei serial :!:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...